Vuja 35 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod vam zelim. Hvala. Možda se mi opet dohvatimo telefona, ko zna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Maj 24, 2013 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod vam zelim. Hvala. Možda se mi opet dohvatimo telefona, ko zna... Obavezno.... nedostejete mi ljudi... bas mi je zao sto necu biti. :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 24, 2013 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan lepo se provedite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 24, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vuja i Peđa bi trebalo već da su stigli.. Oprez, Peđa ima opaku rakiju u koferu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 24, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se provedite, očekujemo izveštaj i slike . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh u Beograd :-) kez od uva do uva, ko nije bio nece znati sta je propustio. Lokacija idealna, domacani neverovatno gostoljubivi, i jos mnogo toga ali sve pozitivno. Slede slike dok se resetujem :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da vidimo ko je lepo stigao kući i fino se proveo u putu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja stigoh pre 15 minuta bez problema , ni sa vremenom ni sa motorom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mi stigosmo pre 45min na putu nije bilo problema Hvala svima na svemu bilo je super Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Stigao kuci oko 13 h utisci sve u svemu vise nego odlicni! Vujo da ti posaljem slike pa ti to lepo nakači? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 26, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vuji što gura priču, hvala domaćinima na svemu,a posebno Radetu, iskusnom šumskom vuku Priroda je predivna..klopa je bila prva liga..dosta je preteklo ali tako i treba.. Do sledećeg druženja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao bez kapi kise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 26, 2013 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Oko 15.00 stigoh i ja u Zaječar, malo sitne kišice preko Crnog Vrha ali ništa strašno. Predivan ambijent, lepo druženje . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 26, 2013 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Fotke? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam stigao bez problema. Predobra ekipa, uzivao sam. Domacinima lovcima svaka cast na pecurkama, nisam takve nikada jeo u zivotu. Rostilj, prste da polizes. Zao mi je sto nisam mogao da ostanem na prasetu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi DR 800 BIG 0 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Suzuki DR BIG 800 S Prijavi odgovor kao problematičan Obisao sam juce ekipu na skupu u Zaovi i mogu vam reci da su bas uzivali !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook...93803667&type=1 Nesto nece slike da se postavljau ovde,sa mog kompa ne radi kako treba,evo na FB pa ako neko drugi hoce moze da skine i postavi ovde.Pozdrav za ekipu,i 6. put je bilo predobro.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colnago 35 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 58 postova Lokacija: Beograd=Rakovica Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam slikao uopšte pa nemam fotografije ali ko ima neka stavi. A bolje bi bilo da sam slikao, bar se ne bi video na fotografijama, Bože sačuvaj na šta ličim... Sve što je bilo, daleko je prevazišlo moja očekivanja. Sad nisam nešto u stanju da pišem ali čim se očitavim izložiću izveštaj. Legao sam da dremnem popodne, ma samo 5 minuta, čisto oči da odmorim... a spavao sam 5 sati. Ovako, za prvu ruku, mogu da kažem da je ispalo da smo jako dobro organizovani iako je sve, bar ovde posmatrano, delovalo krajnje kilavo. Ali što smo dočekani, primljeni i ugošćeni - to nigde nema! Ceo taj kraj, ljudi, narod, priroda... ponos Srbije! I slobodno mogu da kažem da je to ono što smo tražili svaki put: pored vode a sa šumom, netaknuta priroda ali u blizini civilizacije, divljina sa infrastrukturom, čvrst i šatorski smeštaj, put, struja, voda, verski i kulturni sadržaj... I ovi bre lovci, stvarno svaka čast za ljude! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Povuci-potegni al vi se svake godine okupite,i pokazete da kad se ima volje i zelje nista nije tesko. Svaka vam cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Povuci-potegni al vi se svake godine okupite,i pokazete da kad se ima volje i zelje nista nije tesko. Svaka vam cast Sledeci put, ne propusti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 26, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo MZjasi :takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Maj 27, 2013 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E sad nesto sasvim drugacije Krenuli smo sa jedno sat vremena zakasnjenja dok je Vuja potrosio dobru curku kalorija na verglanje i paljenje svoje ljute masine zvane crnac U startu sam znao da ce put biti sve samo ne dosadan Prva stanica Vlajkova hipi komuna na koju nismo mogli da se uzveremo zbog blata, tako da smo na skretanju se malo ispricali i prekrstili sa dobrom bosanskom kruskom ( koja se kasnije pokazala da ima vrlo kratak rok trajanja ) Tu nas je Vlajko preko svoje navigacije uputio na previ put , kojim bi , da smo ga poslusali zavrsili negde u litvaniji pa smo se vratili dobrom starom sistemu pitaj babu. Crnac se odlicno drzao sto je i njegovog skepticnog vlasnika iznenadilo, tako da smo u jednom momentu na nizbrdici jurili skoro 140 ali kao sto je to normalno u Srbiji posle nizbrdice dolazi uzbrdica na kojoj je ponosni vlasnik hteo da zadrzi postojecu brzinu ali crni parip se malo pogunio na vrhu pa je zanjistao i stao da malo odmori. Kad sam ga pitao sta je poneo od obaveznog alata koji ide uz jednog 20to godisnjeg MZ-a rekao mi je mobilni telefon sa umemorisanim Bokilicevim brojem telefona . Tu smo proveli jedno pola sata dok su Vuja i Bokilic izmenjivali prijateljsko pominjanje familije a i sireg roda i nije se na kraju saznalo dal Bokilic bolje popravlja motore nego sto Vuja vozi ili je obrnuto.. Posle dosta guranja i na kraju slepovanja sa DR-om na trecem kilometru crnac resi da upali i mi nastavismo dalje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...