Archi 37 Napisano Januar 23, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Posto ne mogu napisem u drugim forumima., ugradio sam novi top na mpk GT250R i jako sam zadovoljan, cini mi se da je i motor brzi za 20 km/h na satu.. Kakva su vasa iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Januar 23, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 572 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 476 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Top Ti je je babaroga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Januar 23, 2013 Bad Boy, 171 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Aj snimi ako mozes,pa da ga i mi cujemo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Januar 23, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan @icecool, @cvele1389 Hvala, probacu da ga snimim sutra, valda ce biti toplije za voznju nego danas Nego, jel ste dobijali na konjazi menjajuci fabricki auspuh ili je to samo mit kao sto sam skoro saznao za KN filter? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kako brzi za 20km na satu, veca max brzina ili bolje ubrzanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Januar 23, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da ke max brzina veca, ali isto ubrzava, bar ja nisam provalio. Evo ksko zvuci na ladnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Kako brzi za 20km na satu, veca max brzina ili bolje ubrzanje? nijedno ni drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 240 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Topic ti je babaroga, i ja bi jedan takav! Ajde reci mi molim te i koja je bila cena ( sa ugradnjom ili bez) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 23, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ovo je dragon ada...mala privreda,lep lonac,lep.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Januar 23, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan sve ukupno je bilo 180 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 24, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 180e... mislim da si pretplatio malo...skoro pa duplo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Januar 24, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan 180e... mislim da si pretplatio malo...skoro pa duplo ... Gde god sam pitao nudili su mi obican lonac za 70e, bilo sta bolje je bilo 120 Mada nema veze, matori mi stavio osmeh od uveta do uveta, a i jako sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 24, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 180e... mislim da si pretplatio malo...skoro pa duplo ... trebaju mi dva komada. gde da kupim te duplo jeftinije? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 26, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Kako brzi za 20km na satu, veca max brzina ili bolje ubrzanje? nijedno ni drugo Znam samo pitam, mozda neka nova vrsta auspuha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 26, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ALOOOOOO, majstor Bokilicuuuuuuu !!!!! Dje su ti čunjci jeftiniji ?????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 26, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ALOOOOOO, majstor Bokilicuuuuuuu !!!!! Dje su ti čunjci jeftiniji ?????????????? stvarno..nema potrebe za ALOOOO ,imao sam smrtni slucaj u porodici i nemam zivaca,niti vremena da se natezem za pisljivi auspluh koji vredi jedva 80evra, puni su oglasi auspluha,stvarno nemam kad da googlam za tebe..imam drugih precih obaveza.. danas za 200e ima 2 renomirana auspluha,tvoje je samo da proguglas po oglasima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 26, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Šta ti to vibrira toliko? Lepo izgleda izduv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 26, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ALOOOOOO, majstor Bokilicuuuuuuu !!!!! Dje su ti čunjci jeftiniji ?????????????? stvarno..nema potrebe za ALOOOO ,imao sam smrtni slucaj u porodici i nemam zivaca,niti vremena da se natezem za pisljivi auspluh koji vredi jedva 80evra, puni su oglasi auspluha,stvarno nemam kad da googlam za tebe..imam drugih precih obaveza.. danas za 200e ima 2 renomirana auspluha,tvoje je samo da proguglas po oglasima... Moje sauce za smrtni slucaj. A sto se tice auspuha teraj se u tri lepe!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 26, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ALOOOOOO, majstor Bokilicuuuuuuu !!!!! Dje su ti čunjci jeftiniji ?????????????? stvarno..nema potrebe za ALOOOO ,imao sam smrtni slucaj u porodici i nemam zivaca,niti vremena da se natezem za pisljivi auspluh koji vredi jedva 80evra, puni su oglasi auspluha,stvarno nemam kad da googlam za tebe..imam drugih precih obaveza.. danas za 200e ima 2 renomirana auspluha,tvoje je samo da proguglas po oglasima... Moje sauce za smrtni slucaj. A sto se tice auspuha teraj se u tri lepe!!! sto u tri,,ja sam covek u godinama i jedna bi mi bila dovoljna.. al da bude lepa i malo mrsna,po mogucstvu crnka 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Januar 26, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Heh ljudovi, batalite cenu, ona nije bitna, jednom se kupuje auspuh za jedan motor, cuo sam da je izrada dobra pa sam tamo uzeo. Inace, naveo sam je cisto informacije radi, meni bidno da se cuje i da izgleda fino, a verujem da ima i boljih i jeftinijih. Bitno je da vam se svidja, pa da se djiramo na leto da vam demonstriram auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 572 Napisano Januar 27, 2013 Zainteresovan, 476 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Heh ljudovi, batalite cenu, ona nije bitna, jednom se kupuje auspuh za jedan motor, cuo sam da je izrada dobra pa sam tamo uzeo. Inace, naveo sam je cisto informacije radi, meni bidno da se cuje i da izgleda fino, a verujem da ima i boljih i jeftinijih. Bitno je da vam se svidja, pa da se djiramo na leto da vam demonstriram auspuh Jedino što je bitno je to da si Ti zadovoljan. Pare i služe zato da ih potrošiš na nešto što će Ti ogrejati srce, i doneti osmeh na lice.Ovo nije bio trošak nego investicija u zadovoljstvo.Nek Ti je zdravlja i da uvek bude tako.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Januar 27, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Heh ljudovi, batalite cenu, ona nije bitna, jednom se kupuje auspuh za jedan motor, cuo sam da je izrada dobra pa sam tamo uzeo. Inace, naveo sam je cisto informacije radi, meni bidno da se cuje i da izgleda fino, a verujem da ima i boljih i jeftinijih. Bitno je da vam se svidja, pa da se djiramo na leto da vam demonstriram auspuh Jedino što je bitno je to da si Ti zadovoljan. Pare i služe zato da ih potrošiš na nešto što će Ti ogrejati srce, i doneti osmeh na lice.Ovo nije bio trošak nego investicija u zadovoljstvo.Nek Ti je zdravlja i da uvek bude tako.... Hvala, takodje. Poptuno si u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan dragon je meni odradio auspuh za 750 suzuki zvuk je extra znaci extra veoma kvalitetno radi covek i lep na oko izduv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...