nolimit 0 Napisano Januar 22, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Jarak (Sremska Mitrovica) Motocikl: Kawasaki ZXR 750 j 91. Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam da osvezim ovaj skutercic posto je poceo da duva ulje na iber. Rascerupao sam masinu i prijatno se iznenadio, sve je ok osim karika i lezajeva na radilici. E sad mene zanima koliko bi kostali ti delovi i gde bi ih mogao kupiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6789 Napisano Januar 22, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ako neki srpski majstor nema resenje za obradu radilice i neke odgovarajuce lezajeve, moraces da kupis NOVU radilicu i originalne standard lezajeve.....jer gospoda iz Rotaxa nisu predvidela da ce se ovaj motor voziti i u Srbiji...barem meni nije poznato da postoje lezajevi na specijalu, kao kod mnogih drugih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Januar 22, 2013 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Probaj kod Saleta iz Trstenika 037 715 130 (mislim da je taj broj) Covek ima sve sto ti treba i ok je za saradnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan nolimit javljaj sta si uradio! poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...