RSVMillenian 228 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan To ovi amerikanci ljubomorni što tamo nema Africa Twin da se pazari i da imaš suvo zlato Netreba suvo zlato samo par 'iljada dolara: http://www.zembugroup.com/africatwin/ Pojave se one ponekad na E-bayu i drze cenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2333 Napisano Decembar 5, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na iscrpnim odgovorima,sad kad sam i procesljao ostale teme,dobio sam odgovore na sva moja pitanja. Definitivno sam se odlucio za F650GS pa nek ide zivot. Gledao sam sve japance,italijane i svaki put kad vidim bilo koji BMW,nesto u stomaku se okrene,puls ubrza,ruke preznoje...pa nek kosta sta kosta,za takav osecaj mislim da vredi svaki cent. Ne mogu sad da razmisljam dali cu za neki deo cekati nedelju ili dve,dali je neki deo skupji za 10 ili 15e,kad znam da svaki trenutak koji provedem na tom bajku nema cenu i nadomestuje sve nedostatke koje MOZDA imai BMW. Video sam ih na desetine,stotine,vozio neke neke modele (bas one starije koji su mozda i najzasluzniji za ime BMW i cenu),i moje skromno misljenje je da nema zamenu. Opet,to je samo misljenje malo iskusnog ali velikog zaljubljenika u motore,tako da se ostali ne nalaze u ovome,postujem ja i cenim svaki motor i jos vise gospodara na njemu!!! Pozdrav!!! Mislim da će ti se svideti. F650GS je moj omiljeni motor i nemam reči da opišem koliko je to zahvalna mašina. Ako ti treba nešto ili imaš bilo kakvih pitanja oko tog motora, slobodno se javi. Ima nas još na forumu koji vozimo taj motor; doduše, većina vlasnika se retko javlja u temama o BMW-u iz opravdanih razloga, al' su svi voljni da pomognu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2878 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 2777 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan | Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorro 0 Napisano Decembar 5, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan osećaj za filing lol Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 5, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto kazem bice upotrebljeno protiv mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 5, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan :-X Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 5, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan posto je Mr.Hide (clan koji je ovu temu i postavio) dao konacan odgovor i dobio sve informacije koje je i trazio, temu zakljucavam Hvala na iscrpnim odgovorima,sad kad sam i procesljao ostale teme,dobio sam odgovore na sva moja pitanja. Definitivno sam se odlucio za F650GS pa nek ide zivot. Gledao sam sve japance,italijane i svaki put kad vidim bilo koji BMW,nesto u stomaku se okrene,puls ubrza,ruke preznoje...pa nek kosta sta kosta,za takav osecaj mislim da vredi svaki cent. Ne mogu sad da razmisljam dali cu za neki deo cekati nedelju ili dve,dali je neki deo skupji za 10 ili 15e,kad znam da svaki trenutak koji provedem na tom bajku nema cenu i nadomestuje sve nedostatke koje MOZDA imai BMW. Video sam ih na desetine,stotine,vozio neke neke modele (bas one starije koji su mozda i najzasluzniji za ime BMW i cenu),i moje skromno misljenje je da nema zamenu. Opet,to je samo misljenje malo iskusnog ali velikog zaljubljenika u motore,tako da se ostali ne nalaze u ovome,postujem ja i cenim svaki motor i jos vise gospodara na njemu!!! Pozdrav!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...