-Viper- 547 Napisano Januar 19, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem navedeni notebook sa svom opremom koja se dobije pri kupovini novog, plus jos jedna baterija i zero shock torbicom za nosenje, obe baterije drze po 2 sata, u odlicnom stanju, bukvalno bez ogrebotine, instaliran Windows XP SP3. Cena 100 evra. Kontakt na mob: 0606212269 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan KOje je velicine i ajd pusti mi na pp neke specifiacije ili postavi ovde . Treba mi jedan takav da mi stoji u prodavnici zbog placanja i ostalog . Ima li wireles i usb prikljucke i koliko od prilike moze da izdrzi baterija kad je na wirelesu . Interesuje li te telefon iz telenora mislim da je Alcatel ali za model neznam . Ako te zanima javi pa da ga nadjem i pogledam . Hvala ti i pozdrav !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 31, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Evo karatkeristika: Ekran: 7" TFT, 800 x 480 piksela (LED pozadinsko osvetljenje) Procesor : Intel 900MHz Dothan Pentium M (512 kB L2 cache RAM @ 630MHz) Čipset: Intel 910 chipset Grafička karta: Integrisana Intel GMA 900 RAM memorija : 512MB DDR2 Memorija: 4GB SSD Flash Komunikacija : WIFI, IEEE 802.11 b/g Čitač kartica: Čitač kartica MMC/SD formata Portovi : 1x VGA, 1xRJ11, 1xRJ45 Broj USB portova : 3 kom Dimenzije: 225 × 165 × 21~35 mm Težina: 920 g Baterija: 4-cell, Li-Ion, 5200 mAh Operativni sistem: Linux Moguća instalacija windowsa Pise vec u opisu oglasa da obe baterije drze po 2 sata, kod mene je WIFI stalno ukljucen, tako da nadam se da je sada sve jasno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 31, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Nebih taj alkatel, da napomen sto sam zaboravio, dolaze u obzir samo SIM FREE mobilni. Moze zamena recimo za Sony Xperia tipo ST21i LG Optimus L5 E610 HTC Wildfire S uz vasu doplatu ili slicno. Mada koliko vidim izgleda da cu ga ipak ostaviti, racunarcic je odlican. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6418 Napisano Januar 31, 2013 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sad neko od nas treba brzo da ga kupi dok se ne predomislis i odustanes od prodaje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 31, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec odustao, posto vidim da ga ovde necu prodati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jun 8, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Oglas ponovo aktuelan, cena je sada 80 evra ali vise nije u ponudi dodatna baterija, ostalo ostaje, prednost kesh. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 26, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Otisao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...