Jump to content

Moto Zajednica

StickerBombing

Recommended Posts

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Поздрав свима.

Прво да вас упознам са мојом неком идејом, и жељом.

Први мој "већи" мотор је овај сада (наиме, реч је Hondi NSR 125). Ову зиму хтео сам да га средим, онако за своју душу. Наравно, колико то мој скромни буџет дозвољава. Већ сам заменио гуме, ланац и ланчанике, наручио сам и ауспух. Хтео сам да га офарбам лепо, како се мени свиђа. Пошто сам мало танак са динарима, а још тањи са еврићима, то тренутно и није толико могуће.

Размишљао сам о томе да га сам офарбам, али то је тешко изводљиво, пошто, немам баш много искуства са тим стварима. Онда сам размишљао о томе да га умотам у фолију.

Разгледао сам мало цене тих фолија на нету, и налетим на тзв. StickerBomb фолије.

Гледао сам мало како то иде, како се лепи, и тако неке ствари које су ме занимале око тога...

И у једном налетим на неки страни форум, и видим да је неки лик покушао то исто.

Наиме, ево шта је урадио:

Отворио је тему на форуму, изнео своју замисао о томе како планира да уреди свој мотор, и позвао све људе добре воље (тачније фирме, или како већ да кажем) да му помогну око тога.

Замолио је све оне које желе какву-такву рекламу, да му пошаљу пар својих рекламних налепница.

И ево колико му је налепница пристигло:

http://i1132.photobucket.com/albums/m564/anerdydesi/ForSale/Picture032.jpg

http://i1132.photobucket.com/albums/m564/anerdydesi/ForSale/20120112_212417.jpg

Па сам му ето тако речено, "украо" тему.. Желео сам да видим да ли би ово успело и у Србији..

Па ако буде заинтересованих могу да се обрате у РМ за остале информације..

Ево укратко како му је то успело http://i1132.photobucket.com/albums/m564/anerdydesi/ForSale/20120306_090839.jpg

Надам се да можемо и ми тако.

Поздрав браћи бајкерима. ♥

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Sad kad pocnu da ti stizu nalepnice 'beogradski vodovod i kanalizacija', 'jkp zelenilo, 'jkp gradska cistoca', 'ducani visnjica', 'beogradska pekarska industrija', 'PKB' :lol:

• Podržavam 4

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

I sve to u US, kod nas ce ti trebati par godina da sakupis dovoljno nalepnica za ceo motor jer je to kod nas jednostavno ovako "Brate znas ti koliko kosta jedna nalepnica" ;)

• Podržavam 1

• ..., 2427 postova

Наравно, нисам мислио баш цео.

али само нек стижу.

Ај да видим да вас има још заинтересованих и качим адресу, а овако можете да се јавите у ПМ.

Добро је, мислио сам да нико неће ни погледати тему. :)

• ..., 2427 postova

Ево сад например:

На мото скупу сте (сви ви који идете знате како то иде), и сад шетате, разгледате друге моторе, ко је шта радио на свом, тражите власника оног мотора који је као ваш, делите неке савете. И сад, шта ће вам пре привући пажњу? Неки мотор који је и сваки други који је из фабрике изашао, једноставан, или сад неки који је мало модификован, који је газда средио онако за себе?

И онда нормално, приђете, загледате мало, шта вам се свиђа, шта вам се не свиђа.

А замислите тек нешто што први пут виђате на овим просторима? Ето, ја рецимо, никад то нисам видео на мото скупу, а волео бих.

(Замислите сцену, видите тако нешто слично са тим налепницама како сам ја нешто написао, и приђете власнику, реч по реч "ее ове све налепнице су ми послали за џ, много до јаја су испали тада, оно ценим их скроз, свака им част", итд итд да не кењам више, само кажем. И ви ни 5 ни 6, аха налепницу послао Пепси. Много су добри људи, ето помогли овом сиротану. Е сад ћу само њу да купујем, каква црна Кока Кола. Аха дурекс, а сад ћу њега да користим, нећу више тројан. Аха Акрапович, ма има да скинем оног Лео Винчија и да бацим у подрум.

ДОБРА РЕКЛАМА ВАС ШАЉЕ КОРАК ИСПРЕД КОНКУРЕНЦИЈЕ !

(А ја сам ето, колико толико редован на скуповима, па ће имати људи шта и да виде. :)

• Podržavam 1

• Drug član, 815 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

A kada ih skupis dovoljno... Procitao si valjda kako ih je najbolje sloziti? Krenes od najvecih, da popunis sto vecu povrsinu. E onda ides ka sve manjim i manjim kako bi dobio taj efekat, a ujedno i popunio svako mesto gde se jos uvek nazire originalna boja.

Jesi li slao mailove i na adrese firmi koje bi "reklamirao" ili si samo ovde pokrenuo temu?

Sa srecom i da sto pre zavrsis projekat.

• Podržavam 1

• ..., 2427 postova

A kada ih skupis dovoljno... Procitao si valjda kako ih je najbolje sloziti? Krenes od najvecih, da popunis sto vecu povrsinu. E onda ides ka sve manjim i manjim kako bi dobio taj efekat, a ujedno i popunio svako mesto gde se jos uvek nazire originalna boja.

Jesi li slao mailove i na adrese firmi koje bi "reklamirao" ili si samo ovde pokrenuo temu?

Sa srecom i da sto pre zavrsis projekat.

E видиш, јуче кад сам легао и гледам неки филм, па све размишљам како су њему за то видели неки који апсолутно немају везе са мото форумима. И пало ми је на памет да пошаљем и тако неким већим (да кажем) компанијама.

Ал' мрзело ме, касно било да палим комп па им шаљем, ко гледа то тако касно, тако да сада то радим. :)

Хвала ти на савету..

Доста сам гледао како и шта, али сваки савет је добро дошао. :)

Promenio član Svaler

• Walter Sobchak, 115 postova
  • Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500

Ne znam, meni se ideja motora oblepljenog kojekakvim nalepnicama ne svidja. Bitno je da je tebi okay, drugima i ne treba da se svidja. Lepo bi bilo da svoje mesto na motoru nadje i neka BJB nalepnica. :)

• Podržavam 2

• ..., 2427 postova

Што да не, ја сам за то.

Колико год да добијем, свака БЈБ ће наћи своје место. :)

• ..., 2427 postova

Да ли се то мени чини, или ова идеја и није баш нешто заживела?

Исправите ме ако грешим.

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Batali to da li je zaživela, bitno da se tebi sviđa. Ja mislim da je interesantna ideja.

Nego jbg, ako je poštansko sanduče i dalje prazno, strpi se ili šibaj mejlove, idi po servisima i prodavnicama moto delova, uzimaj nalepnice... Lagano.

• Podržavam 1

• ..., 2427 postova

Ма знам да је то најважније, ја ћу то свакако урадити.

Него није заживело ово са слањем налепница, добро, разумем да је сад викенд, па да ни не стижу, али видим да и људи овде слабије гледају ово, ни коментара више нема..

Од свих оних мејлова што сам послао, ни 1 одговор чак. :)

Али направићу ја ово на овај или онај начин. :)

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Комшија јави се да ти и ја уделим коју, имам пар комада интересантних. Па нек иде живот

• ..., 2427 postova

То комшија.

Имаш ту горе адресу, па у једну коверту (ал' немој да буде плава :) ), и скокни до поште. :)

• Svrati Svaki Dan, 884 postova
  • Motocikl: brm brm brm

Него није заживело ово са слањем налепница, добро, разумем да је сад викенд, па да ни не стижу, али видим да и људи овде слабије гледају ово, ни коментара више нема..

Ma bice, lagano, ko u Srbiji odgovara na mailove u periodu petak-ponedeljak, a tek u postu da ide, eee, a i ubo si nezgodan datum. Ja posti ne prilazim u ovom periodu oko 20og kad se placaju racuni, a verujem i dosta drugih ljudi.

• Podržavam 1

• ..., 2427 postova

Ma bice, lagano, ko u Srbiji odgovara na mailove u periodu petak-ponedeljak, a tek u postu da ide, eee, a i ubo si nezgodan datum. Ja posti ne prilazim u ovom periodu oko 20og kad se placaju racuni, a verujem i dosta drugih ljudi.

Па видиш, има и тога, али ја сам више играо на карту викенд је, људи не раде, више су кући на компу, па ће више њих видети ово. Видећемо, почела радна недеља, па сад, очекујем да ће доћи нешто. :)

• ..., 2427 postova

Posalji nam adresu "Svaleru" . . . :)

Да се захвалим Мотобоксу на бруталних 40'так налепница. :)

То су уједино и прве налепнице пристигле.

Свака част, и све похвале за овај гест.

(И да, овако ако наставим оде ја у стечај, отерасте ме у банкрот. Непуних 300дин по испоруци. Можда би јефтиније прошао ако иде преко обичне, а не ове тзв. "брзе поште").

post-24813-0-91323200-1358866154_thumb.jpg

• Drug član, 815 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.

Jbg, sa brzom postom im kurir dodje na noge i tako ti bez cimanja posalju nalepnice. U drugom slucaju moraju da nadju veci koverat od standardnog, odu do poste, nadju mesto da se parkiraju, cekaju u redu i na sve to plate cca 30din slanje pisma.

Kod nas je slabo razvijena ta "postanska" kultura, volimo da zavrsavamo s'nogu, tj. preko kurirskih sluzbi. Pa sad mi u radnji stoji 6 faktura koje nisam poslao ljudima jer me iritira taj deo sa kolima, parkiranjem i cekanjem u redu.

A jesi li probao da obilazis prodavnice auto/moto delova, prodavnice sportske opreme... Mislim da i oni dobijaju reklamne nalepnice uz nabavku robe, koje jednostavno ne koriste dalje (ne daju ih krajnjim kupcima, nigde ih ne lepe...)

Idi i ovde na moto berzu i kreni redom da u temama firmi koje se reklamiraju pitas za nalepnice onih firmi koje zastupaju.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja