zlacjani 195 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan menjao bih BMW-a e46 320d touring za enduro motocikl uz doplatu ili glavu za glavu...prednost Strom i Transalp. BMW-a prodajem pošto mi zadnja vuča nikako ne odgovara, em je nizak, zaj...sam se samo tako što sam ga kupio, živim na F.Gori i nemam asfalt do kuće, menjao bi ga i za neki SUV ili manji viši auto (sa višim klirensom...il kako se već kaže). auto je registrovan na moje ime (do 9-og meseca) ima 16" felne zimske gume, svu opremu, ne radi mu zadnji desni el. podizač prozora i zadnji brisač, vozačeno sedište je malo načeto na rubu, ostalo je sve odlično. prilikom registracije sam mu promenio ulje i sve filtere, uključujući i onaaj separator uljnih čestica, pločice i proverio antifriz i klimu. Auto je 2003 godište na satu 171000km, uvežen je iz Italije sa 268000 što su mi i u ovl. servisu potvrdili kao pravu kilometražu, auto radi savršeno, vuče odlično, nema skrivenih mana i šta ti ja znam. Ako ima zainteresovanih spreman sam na dogovor, mogu i da sačekam keš...uz korektan ugovor i dogovor, samo realne ponude, HVALA! Auto se može pogledati u Novom Sadu Zlacjani 0644493629 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Januar 17, 2013 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neka slika unutrasnjosti ? Kakav je trap , zamajac , lamela ? onako iskreno mada opet svako morala bi dodatna provera u servisu... koliko ga cenis za kes kolica smekerica ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan od trapova jedna prednjaviljuška ima malo lufta..ali mi je majstor rekao da je ne menjam još, da je to super šta ljudi voze. zamajac ok, lamela ok... slike unutrašnjosti ću okačiti za vikend, em je prljav, em nemam vremena da usisam i slikam (čitav dan sam na poslu) cena za keš je 4800, uz obavezu da se auto prevede tek nakon isteka registracije...ako je kupac iole normalan (po mojoj proceni ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan auto je i dalje aktuelan, može zamena za manji "ženski" auto + doplata, slike unutrašnjosti i ostalih detalja ću okačiti za vik...gužva jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan + nov akumulator ...zaboravih da ga navedem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan slike unutrašnjosti...zamena za SUV me više ne interesuje...u medjuvremenu sam kupio SWIFT-a 4x4 (kog ću sad da prodam...kaparisan HRV) uslikao sam i oštećenja, ako je neko baš gadljiv ja to mogu o svom trošku sanirati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan evo mene opet, pored BMW-a sad prodajem i Swifta 4x4 i Hondu HRV 4x4 ....AKTUELNO ! sve ću da prodam zbog 2 točka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1731 Napisano Mart 22, 2013 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Hoces 2 tocka za sve? Evo, ja nudim... Em ces jeftinije proci na registraciji, em ces manje "pucati" na gume... :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ne staj mi na muku, kakvo je vreme svi nešto menjaju...danas mi lik nudi alfu 147 2001 godište 2.0 benzin (kaže ne prelazi 7L ) glavu za glavu za BMW-a...kaže ima full opremu, majko moja bolida :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1731 Napisano Mart 23, 2013 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se cudis??? Pa Alfa je dobar auto... Jos ako ne prelazi 7l/70km, takvu ponudu ne bi trebao da propustis... :-P Auto ti stvarno lepo izgleda, samo je, nazalost, van mojih finansijskih mogucnosti. Srecno sa prodajom!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano April 24, 2013 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje...može zamena za Motor, ne skuter i ne krš, auto je dubinski opran, sija se ko pasije m prodaja, ako neko hoće...a nema, može da se realizuje na kredit (preko banke u kojoj radim, ili uz depozit i ugovor kod advokata). dajem garanciju i gorivo za prvih 1000km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...