dzone 21 Napisano April 5, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Pantheon 150 Prijavi odgovor kao problematičan Od tri vulkanizera sam dobio tri razlicite ponude, posto sam kupio nove Dunlop ScootSmart sad znam i gde da ih presvucem, hvala na odgovorima valjda ce ovo jos nekom biti od koristi, a utiske o ScootSmart-u javljam cim ih malo provozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
necko80 4 Napisano April 13, 2015 U prolazu, 38 postova Lokacija: Stuttgart-Nis Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje je me vaše mišljenje o Continental Conti Twist ? 120/70 14 55s 140/70 14 68s Pozdrav Necko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 14, 2015 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,imam jedno pitanje,nadam se da sam na pravom mestu. Drugar je od skoro vlasnik Malaguti Spydermaxa pa ga interesuje gde da kupi zadnju gumu za njegov skuter,dimenzije 150/70-16? Hvala unapred,placamo pice ako prolazite kroz Rasku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano April 15, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan ima tema o spydermaxu i,cini mi se,da su komentarisali i gume i uputili kolegu gde i koje gume da kupi.ili tamo,ili u ovoj temi,samo prelistaj malo unazad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15841 Napisano Maj 18, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko skoro uzimao gume, gde je najpovoljnije pazariti opanke marke Dunlop Scoot Smart? Moje presle dosta....ne smem vise na koleno prednja 120/70 - 14 zadnja 140/60 - 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Maj 18, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dare, Probaj kod Pilot Sport-a. Ja sam upravo naručio komplet za Xciting. Prema podacima sa sajta bi trebalo da imaju obe za nešto preko 11.200.-din. + 1000.- po točku za montažu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15841 Napisano Maj 18, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm Salence mislim da si pogresio, kontaktirao sam Bella moto, Biker House, Moto land, Guevara, Vulco..... za sada, Mata iz Mladenovca ima ubedljivo najbolju cenu, obe gume izasle bi 8.800din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u dum vulco u jovanke radakovic 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bily 77 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Mt800Explore Prijavi odgovor kao problematičan http://dum-servis.vulco.rs/branch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Maj 18, 2015 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm Salence mislim da si pogresio, kontaktirao sam Bella moto, Biker House, Moto land, Guevara, Vulco..... za sada, Mata iz Mladenovca ima ubedljivo najbolju cenu, obe gume izasle bi 8.800din. Izgleda da si u pravu, ali nije kasno da se napravi druga kombinacija. Mata će mi sutra potvrditi da li ima potrebne dimenzije, pa možemo zajedno na zamenu. A za razliku u ceni idemo u Daščaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 892 Napisano Maj 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2070 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Па то је одлична цена,прошле године смо Ђура и ја узели 2 комплета и са попустом су биле 10.500 дин Само провери које су годиште Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15841 Napisano Maj 18, 2015 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan http://dum-servis.vulco.rs/branch Kontaktirao sam ih, oni su najskuplji od svih na pr. strani navedeni. Izgleda da si u pravu, ali nije kasno da se napravi druga kombinacija. Mata će mi sutra potvrditi da li ima potrebne dimenzije, pa možemo zajedno na zamenu. A za razliku u ceni idemo u Daščaru... Sl. nedelje uzece mi komsija, radi u Mladenovcu pa da ne idem samo za gume tamo. Sto se tice Dascare...uhhh to moze kad god. Па то је одлична цена,прошле године смо Ђура и ја узели 2 комплета и са попустом су биле 10.500 дин Само провери које су годиште Provericu za DOT, mora biti 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spiritwalker 35 Napisano Jun 19, 2015 Svrati ponekad, 103 postova Motocikl: Piaggio free 80cc, Kymco GD 80cc, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Stigle, konacno. https://plus.google.com/u/0/103012086421660326556/posts/LdF2UWn8wii?pid=6162094920695557234&oid=103012086421660326556 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 21, 2016 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Feel free je jedno, a wintec isto to plus dodatne šare za zimu, lisće i kišu.... Znaci tvrdoca gume je ista samo wintec ima plus šare??? Jel bolja od pirelija ili dunlopa... ? Tvoje misljenje, jer vidim da poznaješ metzeler ,a imas pirelli? Nije bas tako, izvinite sto cu se umesati, nije vazno sto je proslo puno vremena. Metzeler Feelfree je izvrsna skuterska guma, projektovana je da drzi i na mokrom i na suvom, ali ta svojstva polako nestaju sa znacajnim snizenjem temperature. Za vecinu korisnika Metzeler Feelfree ce biti izvrsna guma,ako nisu ludaci (kao ja) i voze po temperaturama ispod nule. Metzeler Feelfree Wintec M+S je prva celogodisnja guma,letnje-zimska. U smesi ima visok sadrzaj silikona. Drzanje na temperaturama nizim od +5 stepeni je vrlo tesko postici, a da istovremeno drzi na +40 i ne trosi se kao trkacka guma. Sirok opseg temperatura na kojima M.F. Wintek drzi je postignut prisustvom tri razlicita polimera u smesi, koji zastakljuju (otvrdnjavaju) na tri razlicite temperature. Ona ima najbolje resen kompromis istovremeno prihvatljivog drzanja po suvom, mokrom, hladnom i VRLO HLADNOM. Imam na zadnjem tocku ovu gumu oko 16 meseci, leti i zimi, presla je oko 7000+km za sada, na temperaturama ispod nule do preko cetrdeset stepeni. Podloge su bile asfalt, beton (Banstol), makadam (tucanik svaki dan), blatnjavi atarski put, trava, suvo i mokro. Nisam do sada imao ovako univerzalnu gumu. Do sada nisam primetio neko znacajno trosenje gaznog sloja, mozda tek pocetno. Razmisljam o kombinaciji M.Feelfree za topliji deo godine, a M.F.Wintek samo za hladniji period, mada to i nije neophodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 21, 2016 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan А шта генерално мислите о "распаривању" гума? Да прецизирам....предња ми је мишелин сити грип и можда је 10-ак хиљада на мотору а задња мора да се мења. Размишљам да ли да узмем скутсмарт или пирели диабло за назад да пробам неку другу пошто сам стару мишелинку излизао до конца за неких 13-14 к км. Да ли узети опет мишелин или могу без проблема да променим марку? Нисам баш задовољан са мишелином али ако је најбоље да она буде позади због предње онда ћу њу узимати! Nije toliko vazno da budu bas iste vrste napred i nazad. Brljam sa proizvodjacima i namenama guma oduvek, nekad zbog besparice a nekad zbog ciljane izmene osobina. Samo teraj, ali u pocetku oprezno zbog upoznavanja osobina i narocito granica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Januar 21, 2016 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan @aleksa Feel free je jedna guma, a Feel free wintec je druga... Tj . Ima dodatnih šara (sastav gume je isti) na vec postojeće zbog zimskih uslova pa su dodali" wintec" Nije isti sastav, bitno je drugaciji,pise gore. M.F.Wintek ima vise silikona u smesi. Smesa je smucena od tri polimera sa razlicitom temperaturom otvrdnjavanja (ostaje gipka na sirem opsegu temperatura). Spolja je vidljiva samo jaca narezanost gazne povrsine sa mnogo pomocnih tankih zljebova. Silikon dodatno drzi na mokrom, hladnom i vrlo hladnom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Januar 25, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan U prilici sam da dosta povoljno nabavim gume za Nexusa, michelin pilot sport, DOT 14. Gume su nove, samo me brine to sto su proizvedene 2014. godine. Hoce li to uticati na performanse i kvalitet guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15841 Napisano Januar 25, 2016 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Što svežije to bolje, ali neće ništa faliti ako staviš DOT14....turi slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Januar 25, 2016 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Srdjane guma ako se pravilno lageruje moze da stoji i do 3 godine ... Tako da, samo nabaci i od dana kupovine vaziti garancija na iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Januar 25, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, kupujem! Jos samo da prodje zima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to dosta povoljno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 892 Napisano Januar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2070 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta te zanima,ti si svoje pazario,gotovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan 18k za par, redovna cena je preko 25k! Nadam se da sam dobro prosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Januar 26, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dunlop ScootSmart 100e par. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Januar 26, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ih trenutno na motoru, nisam bas najzadovoljniji sa njima, hoce da prevare u situacijama kada ne ocekujes, imao sam par neprijatnih iznenadjenja(klizanja). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...