Alexa90 11550 Napisano Jun 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Peđe u Labosu, nešto oko 1200-1500 din je montaža i balansiranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jun 30, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm to mi izaše manje više 500 din s tim što kod mog mogu i na rate, a to mi mnogo više odgovara, jer hoću da sredim i gumeni diftung na motoru, hoću i da pogleda nešto mi pretrano prdi auspuh (kažu da je to normalno za Beverly, ali ovo je stvarno previše). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jun 30, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra laganini kod majstora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jul 27, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Da li je iko, ikada naručio gume kod Mate i da su one stigle za manje od 20 dana? Ili su moja očekivanja nerealna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Braca je od njega uzeo jednu gumu čini mi se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jul 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da li je iko, ikada naručio gume kod Mate i da su one stigle za manje od 20 dana? Ili su moja očekivanja nerealna 20 dana.. Iz Bangladeša bi pre stigle gume da sam poručio.. Znam neke koji su uzimali kod njega gume ali isto zbog tog roka isporuke više i ne uzimaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jul 27, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Sačekaću do srede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Jul 27, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam čekao oko dva meseca. A i tada mi je stigla samo prednja. Mislim, o.k. je dečko ali je rok isporuke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jul 27, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Nije neka razlika u ceni, htela sam i da svratim do Mladenovca, ali ako ne stignu do srede uzimam negde drugde ... Gume su mi prastare ... za onoliko koliko ja ne znam da vozim ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti rekoh onomad da zaobiđeš Matu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Jul 27, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti rekoh onomad da zaobiđeš Matu.. Jesi ti si moj mentor kad je u pitanju Beverly. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo mi nešto ide to, pošto me ič ne slušaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Avgust 1, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan tyre + i Labos... sve receno u 2 reci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Avgust 3, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Promenila gume i razočarala se. Ja sam navikla na kockaste gume, ovde su bre mnogo oble, sve mi nekako lelujaju, jesu mekše, ali ni to onoliko koliko sam očekivala. Šta reći svi su govorili "Odlepićeš kad uzmeš nove gume", a meni došlo da plačem. UŽAS BRE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Avgust 4, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ti stavi gumu od auta onda......nova i kockasta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Avgust 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sunčice sve ti bre smeta..uzmi lepo prodaj motor i ćao, kad ti već ništa ne valja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Avgust 5, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Sunčice sve ti bre smeta..uzmi lepo prodaj motor i ćao, kad ti već ništa ne valja. Glupa fora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Avgust 12, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon loseg cepiranja zadnje fabricke Maxxis gume, danas na preporuku brata Djuxya otisao u fransizu Vulcano Lesanovic na Vracaru. Uzeo Dunlop runscoot smart, montaza zavrsena za 10min. Usluga montaze sa gumom 5900din. Ja happy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApriliaFan 6 Napisano Avgust 14, 2013 U prolazu, 35 postova Lokacija: BiH Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie classic Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo.. Kupio sam zadnju gumu Deestone 150/70/14 , pa me zanima da li je neko vozio na takvoj gumi, neka iskustva i kakva je guma generalno? Hvalaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Avgust 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Teško... Ovde se na AA500 uglavnom "cepaju" Michelin i Dunlop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Avgust 23, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je ljudi uopste upoznato sa cinjenicom da Trayal proizvodi gume za skutere??? Ja nikad cuo, navodno su poceli ove godine i rade ugovorno za Pirelli i Metzeler - koliko je ovo tacno blage veze nemam. Uglavnom ja sam kupio zadnju za skuter preko oglasa 120/70/12 za 2500din...danas idem da namontiram pa kako bude Na prvu deluje OK, prilicno je mekana (gumasta), za razliku od trayal auto guma koje su bile plasticni krs za klizanje po putu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Avgust 23, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Čemu eksperimenti sa gumama? Michelin & Dunlop su stvarno extra. Kada sam stavio novu Michelin na skuter, sam zaleže u krivini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Avgust 23, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi to bio eksperiment staviti Trayal gumu??? Pa nije to neki no-name proizvodjac sa dalekog istoka, vec domaca fabrika u vlasnistvu americkog Cooper Tyers, ne verujem da bi im dozvolili da prave neko smece...s obzirom na cenu koja je niza od recimo Deestone ili Kenda, ako bude OK guma ne vidim u cemu je problem. Slazem se da su Michelin ili Dunlop sigurno kvalitetnije gume, ali s obzirom na to sta i kako vozim, nemam neku potrebu da platim 50eur po gumi kad za 50eur mogu kupiti 2 gume u ovom slucaju! Ne vozim po kisi, ne ulazim brzo u krivine, pazim preko zebre, peska, sina... Isprobacu pa javljam...mozda bude OK, a mozda budem pljuvao po njoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Isprobacu pa javljam...mozda bude OK, a mozda budem pljuvao po njoj Много је то можда . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvezdarac 5 Napisano Avgust 27, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: zvezdara Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie & Gilera Stalker Prijavi odgovor kao problematičan Ja kod MAte (čekao jedno 45 dana) kupio Michelin City Grip i prezadovoljan kvalitetom i svežinom guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...