Desert Fox 248 Napisano Avgust 21, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle drugari, to bi bilo to 1. Jager + Jager junior 2. baltrekk 3. Stivog 4. VladaSD 5. Profesorkosmosic 6. Deniro 7. Kloktor 8. Kepo 9. Dario 10. Cope 11. Miša-Pei 12. doktor 13. Miroslav 14.Raca 15. aca-pn 16. Iron_Floyd 17. Cilesd 18. cedax 19. Bimba 20. wanjamoto Drugari, vidimo se.... Moj tel je 063 477262, u Pirotu me zovu "Profa" a ovako izgledam kao na ovoj slici. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Avgust 21, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci Jager odustaje, pa baltrekk i tako redom Bitno da ste se vi prijavili na vreme Aaaaaaaaaaaaaaaa pa zaebo si se Evo nas kod mise gej, hocu reci pei Nas četvorica na 3 motora (dva Jagera, Misa-pei i VladaSD) krećemo sutra ujutro put Negotina dunavskom magistralom, pa do Niša kod Pit-a na burek i vidimo se u petak u Pirotu Ako ima ko da bi da nam se pridruži, krećemo sutra ujutro oko 9 (ili 10 ) Moj broj je 063 294802 Povratak isto tako lagano... Sve u svemu ovaj put će vožnja biti od utorka do utorka! Napokon Fuck ! Imam i vremena i volje da vam se pridruzim, ali mi je motor trenutno rasturen Ko mi je kriv kad sam ga proveravao i cackao pocetkom nedelje. Sutra stizu lezajevi, sklapam motor i zovem te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Vesela ekipa je krenula :zdravo: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 21, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Skoro da mi je neizvodljivo da dođem motorom.. ali ću se potruditi da dođem kolima da vas vidim.. baš je malo ove godine vožnje i druženja Eh ta tenera... ako moze trebao bi mi puknut klip od klx-a za pikslu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 21, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan jel moze od ktm-a 950 posto se jedan upravo vadi a za moj od klx-a moras da sacekas dok se majstor vrati sa mora... a on dok se vrati, mozda i tvoj dodje na red za vadjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 21, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan samo kad puknu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Avgust 21, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...samo kod nekih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Avgust 21, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kod nekih klip pukne posle 20 godine kod nekih posle 5.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Avgust 21, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Gore je sve golo (ista stvar ko i na Rtnju). Tako da je zaj**ano kad grmi i seva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 21, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drazo brate mili prava si svilena buba..... Ljudi u opancima gore cuvaju ovce i goveda po najvecem nevremenu ...a ima i mladjih od tebe. Izlazili smo i po kisi pa evo vidis, zivi smo...Nema rezervne rute jer je ova staza najblaza... Kad su izlazili sa Afrikom valjda ces i ti sa tim zelembacem... Te oces u kamp, te neces u kamp, te dolazis u subotu te ne dolazis, te kisa, te nema kise..... Ajde da ti nadjem gondolu sa gromobranom da te izvuce do gore . Ne boj se nece grom i taj kawasaki sigurno... Pozdrav i dolazi da vozis, dosta vise pricanja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 21, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne brini druze, ali bas nista. Dodji do Dojkinaca ako umes, ima na prethodnim stranama track. Ako ne mozes sigurno mozes doci do platoa ispred Hotela Pirot. Nije Pirot Cikago... Tu ce te sacekati neko od nasih dugara oko 17h i odvesti bar jednu grupu do Dojkinaca. Sve je sredjeno i uredjeno. Nista ne treba da brines, samo da vozis i da uzivas... I uzivaj, ne brini nista Kepo je i jos jedan nas su isterali Afrike do samog kamena pa ces valjda izici i ti sa tim magarencetom.... Pozdrav i vidimo se drug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 21, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo za mog druga Drazu 43.232035,22.781318 Pirot > Rsovci > Visocka Rzana > Vrelo > Brlog > Dojkinci (pa na kraju sela) Tacka B je karaula Mapa od Pirota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 21, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i toga... Postoji mogucnost da predjemo do jezera preko Brloga sto bi znatno skratilo put ali otom potom. Ucitaj to u gps i samo teraj... Midzor.gpx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 21, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stivog odustao 1. Jager + Jager junior 2. baltrekk 3. VladaSD 4. Profesorkosmosic 5. Deniro 6. Kloktor 7. Kepo 8. Dario 9. Cope 10. Miša-Pei 11. doktor 12. Miroslav 13.Raca 14. aca-pn 15. Iron_Floyd 16. Cilesd 17. cedax 18. Bimba 19. wanjamoto Tako da ima jedno upraznjeno mesto u karauli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 21, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od Dojkinaca cemo se vratiti svi zajedno do pocetka staze a odatle palis gps i teras.... Ne sekiraj se nista... U Bugarsku neces preci... Samo ti dodji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je prica za spavanje? Ako neko odluci da dodje mimo spiska koliko jos ima mesta u karauli? Za hranu nije problem, ali ako uspem da dodjem ne bih zeleo da kisnem u satoru ako se prognoza ispostavi kao tacna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bio pravi enduro da nema malo kise, ako je kao po prognozi, nije strasno, bas kako treba malo da zanosi dupence 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 22, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Druze , pogledaj ovu rutu sto sam izcrtao . Kazi mi kakva je to staza sto se vidi na google earthu-u . Isli smo skoro oko Zavojskog jezera ali sada ne mogu da se setim da li smo njome isli ili ne . Ti bar znas okolinu zato te i pitam . Da li je to losiji put od onog sto planiras ili ne . To je put preko Arbinja i neprohodan je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 22, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je prica za spavanje? Ako neko odluci da dodje mimo spiska koliko jos ima mesta u karauli? Za hranu nije problem, ali ako uspem da dodjem ne bih zeleo da kisnem u satoru ako se prognoza ispostavi kao tacna. Pa lepo ja rekoh da uzmete lezaj u karauli i hranu i da ne brinete nista...Para je nikakva za ono sto se dobija ali....sad nista ne mogu da vam obecam... Ako preskoci, mada sumnjam, dacu ti ako ne ipak ces u satoru kako si i planirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je prica za spavanje? Ako neko odluci da dodje mimo spiska koliko jos ima mesta u karauli? Za hranu nije problem, ali ako uspem da dodjem ne bih zeleo da kisnem u satoru ako se prognoza ispostavi kao tacna. Pa lepo ja rekoh da uzmete lezaj u karauli i hranu i da ne brinete nista...Para je nikakva za ono sto se dobija ali....sad nista ne mogu da vam obecam... Ako preskoci, dacu ti ako ne ipak ces u satoru kako si i planirao Druze nisi me lepo shvatio. Nisam planirao od starta da spavam u satoru, zapravo ne planiram ni sada ako ne moram, nego zbog neizvesnih poslovnih obaveza jos uvek nisam siguran da cu moci da krenem na Staru(verovatno cu saznati tek sutra prepodne), pa se zbog toga nisam upisivao na spisak koji je u medjuvremenu zakljucen. Ako narušavam planove oko organizacije hrane, snacicu se za klopu, ali ako padne kisa ne bi mi bas bilo prijatno u satoru pa zbog toga pitam kakva je situacija sa mestima u karauli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 22, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada vise nema mesta. Ako dodje do neke izmene ili otkazivanja onda moze mada ne verujem.... Ako dolazis, kako stoje stvari, moraces u satoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nema mesta u krevetima, ali u onoj prvoj prostoriji sa klupama se moze spavati u vreci i na podlosci. Ipak je suvlje nego napolju i nema pteljanja oko podizanja satora. Mislim, samo dajem predlog, a vi kako se dogovorite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 22, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, Raca, mozda i jos neko jeste na spisku, ali nosi satore. Nismo ni oplanirali da spavamo u objektu, ali smo na klopi. Tako da verovatno ce biti neko mesto viska unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Avgust 22, 2013 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan i ja nosim sator i spavam u njemu, posto dolazi misa-pei, a nemam cepove za usi Jel ima neko cebe viska u karauli za nas satorase ako bude hladno ? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 22, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stivog odustao 1. Jager + Jager junior 2. baltrekk 3. VladaSD 4. Profesorkosmosic 5. Deniro 6. Kloktor 7. Kepo 8. Dario 9. Cope 10. Miša-Pei 11. doktor 12. Miroslav 13.Raca 14. aca-pn 15. Iron_Floyd 16. Cilesd 17. cedax 18. Bimba 19. wanjamoto Tako da ima jedno upraznjeno mesto u karauli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...