Desert Fox 248 Napisano Januar 20, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cim okopni sneg idemo da overimo rutu i da napravimo par fotografija da vidite predele.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Januar 20, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 23, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da bude veliko interesovanje a kad dodje vreme dosla dva tri motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Januar 23, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Samo vi odaberite dobar datum i ususkajte ga na vreme da narod moze da planira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Lepoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Februar 20, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Oficirska soba - One ticket please. Ko razume shvatice. Znam jos jednu musteriju, koji je veliki mestar tog zanata, za oficirsku sobu pod uslovom da dodje - Dario. Vidim ide polemika oko kofera na off vpznji. Moje je mislenje da ne postoji toliko mekana (Soft) enduro voznja koja ide uz kofere. Ende. I Ruska povedi malo racuna. Nedamo avgust kao zenicu oka svog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Februar 21, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan @ Desert Fox Jel ima u blizini kampa neki hotel, planinarski dom i sl., ako ne bude mesta u karauli ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Februar 21, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nema aku bice mesta, ne brini.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Februar 22, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Oficirska soba - One ticket please. Ko razume shvatice. Znam jos jednu musteriju, koji je veliki mestar tog zanata, za oficirsku sobu pod uslovom da dodje - Dario. Ako bude neki normalan termin naravno da dolazim. I kako Bimba reče, ja sam još jedan kandidat za oficirsku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 22, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kako je krenulo ovi sto ne ronzaju ce u oficirusu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 22, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Foxe, zaebana situacija. Drvoseca ima vise, a za mnoge od njih je Akropovic jedinica za tisinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 22, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj bre, kakve ste babe, pa svi morate da spavate u apsolutnoj tisini ... Nego lepo da se popije dovoljno pre spavanja i necete cuti ama bas nista ETO RESSSENNNJJAAA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Februar 23, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj bre, kakve ste babe, pa svi morate da spavate u apsolutnoj tisini ... Nego lepo da se popije dovoljno pre spavanja i necete cuti ama bas nista ETO RESSSENNNJJAAA ili to ili silikonski čepovi za uši :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ma daj bre, kakve ste babe, pa svi morate da spavate u apsolutnoj tisini ... Nego lepo da se popije dovoljno pre spavanja i necete cuti ama bas nista ETO RESSSENNNJJAAA Ahaaaaa... i onda se sutradan, posle prvih dva kilometra voznje, vratis na polaznu tacku. Mislim, cisto da proveris jel ti jasuk place bez tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 23, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmmmmm da. I sa odvaljenom polugom zadnje kočnice, kao "neki" kod Kepe, to li si hteo da kažeš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 23, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A ne znam za to... Jel si stao kravi na rep, pa se ritnula? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 25, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad sam na pretprošloj Kepijadi omastio na samom početku, skršio se lepo i vratio se u kamp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 25, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A da, da, da, da... znaci, alcohol free i drevoseca bez. Stekujemo se mi u oficirsku, a oni nek rndaju jedni drugima. ps. Cek, cek, jel bese i ti testerises? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ma neeee, on ti samo peva na uvce..... u Ivanjici , letos je vbila mrtva trka, a na Kucaju nije ni pokusavao, odmah se dislocirao u posebnu spavaonu ...jedino sto ga je zamenio Bimba, hebiga . Te dve noci Na Kucaju, Vlajko je vezbao samokontrolu i mogao da spava, a ja ono od 4 ujutru - kad vise nema gde, onda zaspim..i naravno krenem da testerisem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 25, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne možeš da ih pobediš..pridruži im se Fora je da umesto da te nervira..ritmički tačno i odmereno hrkanje može da uspava..nešto kao morski talasi.. ali problem nastaje kad krene samrtni ropac..krkljanje i gušenje i davljenje u sopstvenom grlu.. Zato ipak treba ofucirska soba i izolacija dotičnih trostrukih šampiona u struganju.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos Bgd 4 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema bi trebala da bude vezana za st planinu Kad ono Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan koliko vidim ovde se zajebavaju ljudi na racun dosadasnjih enduro skupova, i ne vidim nista lose. to sto neko nije do sada bio na licu mesta i ne kapira pricu, nije razlog da se ljuti. mozes misliti, umesto informacija docekala vas zajebancija u temi 5 meseci pre dogadjaja. u ostalom, sta da se prica narednih meseci o samom dogadjaju? desertfox ce reci sta ima da kaze, a ako misli da pored toga ne treba da bude nikakvih komentara, neka zakljuca temu ili je otvori 30 dana pred skupljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem se kapetanu na prigodnom slovu. Nije zgoreg da se malo nasalimo u ova sumorna vremena. Malo na svoj a malo i na tudj racun. U ime proslih a i buducih druzenja. Amin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U bre ......nisam ni ja mislio nista lose sto se vi zezate i pisete nego bi hteo neku vise informaciju u vezi ovo dogadjaja ako bude uopse i nesto isplanirano . Ne bi voleo da propustim a nadam se ove sezone da se vidimo i na drugim mestima kao kod tebe Kepo ili slicno . Nadam se da cu ove godine imati malo vise vrwmena za takva druzenja iako su mi najbliza oko 200 km . ali nema veze imam volje na pretek . A nadam se i ovde kod nas nesto da organizujemo Rtanj,Ozren,Devica,Slemen..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Februar 28, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Nego Drazo, jel testerises ti, onako, iskreno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...