nesic1 266 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje neki covek hondu cb400n, neispravnu za 400e, pa me interesuje koliko su skupi delovi za ovaj motor i gde ih ima, primamila me cena, ali da ne bude posle da to bude neka neocekivana cifra... Nisam mogo da dobijem coveka, ali da pretpostavim d treba klipovi, radilica, magnet, i ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 3, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ako sve to moras raditi,prelozio bih ti da probas nabaviti cijelu drugu masinu ipak je manje muke,a ako je ipak negdje nadjes,manje ce te kostati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 227 Napisano Decembar 3, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao CB450s i za 615e kod majstora sam zamenio sledece: Karike, hilzne, jedan ventil koji je bio los i vodjicu ventila, gumice ventila, letece i lezece lezajeve, lezaj u tocku, lezaj u volanu, lanac i lancanike i mozda plocice ali nisam siguran. Stavio mi je nove pakonove koji su bili moji. Naravno, odradjen je servis karburatora i mozda neke sitnice koje su trebale. E da, motor mi je u servisu bio skoro 3 meseca dok su stigli svi delovi. U principu, ako je zakucala masina bolje batali jer je totalno neisplativo. Covek je daje za 400e zato sto vise ni ne vredi. Tu najvise vrede papiri. Moja CB450s je bila 1988 godiste, u bas bas extra stanju i u avgustu ove godine sam je prodao za 1200e i to je dugo trebalo da naleti kupac za kes jer svi nude zamene. U principu, ove godine je u Srbiju uvezeno preko 40 000 motocikala i jednostavno sada je ponuda veca nego sto je potraznja. Tu Hondu ne bi uzeo ni pod tackom razno, pre bi uzeo nekog MZ-a i vozio se ko covek a i prodaces ga bez problema. To je neko moje misljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Decembar 4, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Motor u takvom stanju kupuješ (usput mu skineš 50-100 jura )samo ako već voziš isti takav pa ti treba zlu netrebalo za rezervne delove. U svakom drugom slučaju....izaći će te skuplja dara nego mera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Decembar 4, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i to sto kazete, vecito kao gledam neke krpaze da odradim, kao bice jeftinije, a u stvari izadje skuplje + gubljenje zivaca i vremena... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...