bmwADV 32 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan ulje reseno, motorex boxer 15w-50, 1250 din po litru u centru s, ostala maska za far ima dva modela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan koji model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Januar 24, 2013 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Slika br 1 ruznija maska ali bolja zastita Slika br 2 lepsa maska ali veca mugucnost da kamecic prodje Stvar ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 25, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mene je kod tog mrezastog nervirala voznja nocu jer projektuje resetke na putu, inace jedan od detalja koji je napravljen da bi touratech i ostala banda otimali pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ima ona treca varijanta sa pleksijem ispred fara .. ona mi nekako naj lepsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan treća varijanta otpada u startu, mislim da je druga najbolji kompromis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan koji model? šta če ti to?....mislim zašto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan pa rekoh ima sve na motoru, pa reko ajde i to, estetike radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 25, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od toga da imas sve. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan dobro,ajde sad,mislio sam ima tu neku standardnu opremu,a uglavnom ih vidjam sa tom maskom, pa rekoh da pitam za mišljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 25, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od toga da imas sve. ovo je prokleta istina kad vec kitis jelku, obavezno pogledaj i stitnik uljnog hladnjaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 25, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti pricam iz iskustva. Posle kupljenog novog motora put me nanese u Singapur i to bas u Touratech radnju. Izasao sam sa 600 eura manje a jos sam na kraju izbacio par stvari jer sam zakljucio da sam preterao. Izmedju ostalog sto rece b2man kupio sam i stitnik uljnog hladnjaka Zastitu za far sam kupio vec pominjanju od pleksija jer sam ovu resetku probao na motoru od drugara i nerviralo me je to u nocnim uslovima. Pored te pleksi maske obavezan pribor je bila i cetkica za zube jer posle prasnjavog puta drugacije ne mozes obrisati far. Sve u svemu sa tom resetkastom maskom motor izgleda robusnije dok je pleksi gej varijanta a posto sam u to vreme stavio Maxiu umesto bmw kofera resio sam da budem totalno u gej fazonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od toga da imas sve. ovo je prokleta istina kad vec kitis jelku, obavezno pogledaj i stitnik uljnog hladnjaka šta če ti taj štitnik hladnjaka?....osim da ti ograničava protok vazduha kroz hladnjak, pa se počne pregrijavanje...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 25, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan šta če ti taj štitnik hladnjaka?....osim da ti ograničava protok vazduha kroz hladnjak, pa se počne pregrijavanje...... sto da ne kad vec zeli da zastiti motor od eventualnih meteora. uzgred, taj stitnik ne ogranicava protok vazduha, tj nisam primetio da se dize temperatura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan e,znam to, kad kreneš nema kraja. Što se tiče maske, to bih stavio samo zbog estetike, neverujem da ću sa njim van asfalta negde. A štitnik hladnjaka i sve drugo što može da mu se natakne,mislim da neću stavljati, barem nemam u planu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan šta če ti taj štitnik hladnjaka?....osim da ti ograničava protok vazduha kroz hladnjak, pa se počne pregrijavanje...... sto da ne kad vec zeli da zastiti motor od eventualnih meteora. uzgred, taj stitnik ne ogranicava protok vazduha, tj nisam primetio da se dize temperatura Kako se kome sviđa.....lično nemam nijednu od tih "đinđi-minđi" stvari....hladnjak mi je dvobojan (crno-beli od kamenčiča) ali to kod te kilometrine na motoru i svim nedolijama gde je taj motor prošao i nije čudno. Puno bolja (ili važnija) zaštita motora mi se čini OVO ili OVO, jer zbog toga se ostaje na putu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 25, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 25, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ova tema pocinje da lici na reklamu za TT mislim da je najpametnije prvo da sacekas da ti stigne motor, a onda polako da prepoznas svoju potrebu za dodatnom opremom. inace, svi ucesnici ove diskusije su u pravu i svaka sitnica ti kad tad zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ispade sad da bez tih sitnica, čovek nebi smeo da sedne na motor... Na motoru, od dodatne opreme ti treba skid plate, crash bar-ovi, povećan vizir, komplet kofera i eventualno maglenke. Sve ostalo je čisto nepotrebno. Zbog sličnih i postoji Touratech, da prodaje maglu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan si razmisljao nesto od elektronske opreme da nabacis ? da znas da ima i amortizeri na daljinac ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 25, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan ja sam samo pitao za masku fara,ali ok, neću je ni kupiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 26, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini kao najbolji izbor Touratech zastita fara od pleksija i zicani stitnik hladnjaka od iste firme. To su prilicno korisni dodaci koji nisu previse skupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwADV 32 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan šta če ti taj štitnik hladnjaka?....osim da ti ograničava protok vazduha kroz hladnjak, pa se počne pregrijavanje...... sto da ne kad vec zeli da zastiti motor od eventualnih meteora. uzgred, taj stitnik ne ogranicava protok vazduha, tj nisam primetio da se dize temperatura Kako se kome sviđa.....lično nemam nijednu od tih "đinđi-minđi" stvari....hladnjak mi je dvobojan (crno-beli od kamenčiča) ali to kod te kilometrine na motoru i svim nedolijama gde je taj motor prošao i nije čudno. Puno bolja (ili važnija) zaštita motora mi se čini OVO ili OVO, jer zbog toga se ostaje na putu..... mislim da ima te žice, mada to nisam ni primetio dok nisi napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 27, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini kao najbolji izbor Touratech zastita fara od pleksija i zicani stitnik hladnjaka od iste firme. To su prilicno korisni dodaci koji nisu previse skupi. Drugar je na 1200 gs-u imao Touratech od plexija i imao je reflexiju. Problem je rešio sa malim 'kačketom' - koji je kupio negde. Ne znam kako se ponaša na 1150 ici, ali sam ipak kupio mrežicu koja ne pravi 'neželjene efekte'. Što se zaštite hladnjaka tiče, već rekoh, nema smanjenja protoka vazduha ni na visokim temperaturama u režimu 'kreni /stani'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Januar 27, 2013 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan @lalajko čekaj malo, sad si me zbunio. kako izgleda taj žičani štitnik hladnjaka? da nisi mislio na aluminijumski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...