Saša Jack 7966 Napisano Januar 11, 2013 MotoDJIR.com, 1448 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan JAKNA Jakna je marke Xelement B4541. Mešavina je Cordure i kože. Ima tri sloja...letnji,kišnu i termo postavu Potpuno je oklopljena. Protektori: leđa(spoljni i unutrašnji),laktovi,ramena(spoljni i unutrašnji) Jakna je nova,sa svim etiketama. Ja sam visine 185 i težine oko 95kg i savršeno mi stoji. Jedino što mi ne treba. Na linku imate detaljan opis. Mogu da postavim i slike,ali mislim da će i ovo biti dovoljno. Jakna Xelement Cena je 150 eur. Da verovatno će neko naći i na nekom sajtu jeftinije,ali nije moja pa shodno tome pišem cenu koja se traži. KACIGA Kaciga CABERG Rhyno (matt black) + rezervni vizir(nov) Sunčani vizir. Veoma laka. Na SHARP testu dobila 5 zvezdica. U V.Britaniji i nekim zemljama se vodi kao CABERG TRIP Caberg Rhyno Kaciga je korišćena. Nigde nije oštećena,nije lupana niti je padano. Poseduje ogrebotine od korišćenja. Cena za kacigu i vizir je 50 eur. Prodajem je zato što mi ne treba treća kaciga. Samo vizir košta 30 eur,a koliko ja znam vrlo teško može da se nabavi. Ne prodajem ih odvojeno,samo u kompletu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 11, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Samo još veličina kacige? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7966 Napisano Januar 11, 2013 MotoDJIR.com, 1448 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je XL Moj obim glave je 60/61 Kontakt tel 063/342024 Nadam se da nisam još nešto zaboravio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Januar 11, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Jakna BAS dobro izgleda, da nemam vec dobru jaknu ovu bih definitivno pogledao/kupio. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1186 Napisano Januar 11, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ako odgovara kaciga, kupljeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 7966 Napisano Januar 12, 2013 MotoDJIR.com, 1448 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv; Honda Africa ; Honda Adv 350: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga prodata! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...