dejansd 2 Napisano Maj 20, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan SMEDEREVO PRAVI SKUP PO KALENDARU U ORGANIZACIJI MOTO KLUBA EXTREM 30-31 MAJA i PRVOg JUNA POZDRAV I OCEKUJEMO VAS POZDRAV OD DEKIJA m.k.EXTREM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Jun 28, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Od strane predsednika moto kluba TOČAK-Ivanjica zamoljen sam da objavim da će u Ivanjici ipak biti održan moto skup 2008 u terminu 15. 16. i 17. avgust.Informacije o programu i lokaciji biće blagovremeno objavljene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Avgust 18, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ево и овде да објавимо МОТОХУМАНОСТ 5.6.7.08.2008 Смедеревска Паланка који организује МК ЧОПЕР СРБИЈА, хуманост нема алтернативу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 24, 2008 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Sutomore se smesi.Ja cu ici iz Vrnjacke Banje.Verovatno sam, jer ovi klinci na R motorima imaju manje kondicije. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan da li ce biti skupa u Sutomore I kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Septembar 2, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan da li ce biti skupa u Sutomore I kad? postoji tema "Sutomore" malo nize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...