dfast 446 Napisano Decembar 2, 2007 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Baja vozi i prica u mikrofon kako je 5 milja/h brze voznje, od kretanja kolone u stvari mnogo sigurnije za bajkera, jer je aktivniji i koncentrisaniji. Odgledati do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Decembar 2, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Kako vec rekoh u jednom postu o slusalicama i medjusobnom komuniciranju -- NI SLUCAJNO !! Klasicna dekocentracija i obracanje paznje na ono sto govori dovode do ociglednih previda stvari. Tako se i zavrsava ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2336 Napisano Decembar 2, 2007 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije pao nego je samo iskljucio rukom kameru... A savet za kretanje malo brze od toka saobracaja je na mestu; to i ja praktikujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 96 Napisano Decembar 3, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Uh kakav bi ja slalom pravio na tom putu širokom i preglednom :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6104 Napisano Decembar 3, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pade jadnicak,,,e on ce nekom da drzi predavanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...