Desert Fox 248 Napisano Januar 3, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju tank torbu Held, kupljnu u Louis-u. Ima dva "sprata", magnete u krilcima kao i kais za vezivanje. Poseduje i kais za nosenje po gradu kao i kisnu navlaku. Poseban dzep za navigaciju ili telefon,tvrdi dzep za naocare kao i mnostvo drugih dzepova. Jako lepo sacuvana i nigde nije ostecena ni izbledela. Vidljiva u mraku zbog reflektujuceg materijala tel 063 477 262 Cena 3500 dinara. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 3, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo druze specifikacije. ja sam je odatle i porucio za 65e http://www.louis.de/_303a5ca2c02c4054b16f6e7432c2efebfa/index.php?topic=artnr&artnr=10025084 pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2642 Napisano Januar 3, 2013 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu,odlična je.Mislim da je zapremina oko 20lit.Magneti su baš jaki,a spratovi se ne razdvajaju! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4352 Napisano Januar 3, 2013 Ne silazi, 6668 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem, tj ubđujem Đuntinicu da nas daruje za Božić. Šaljem pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4352 Napisano Januar 3, 2013 Ne silazi, 6668 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, nisam još zasigurno kupac, već je na neki način predhodno od nekog rezervisana. A torba tank je meni za put nezamenljiva, najznačajniji deo opreme. Sad, ja imam prizemnu koja može i na R motor a ove spratne su za enduro i ipak nešto višlje persone, taman mi paše pogotovu što ima mesta na spratu za ženske đakonije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Januar 3, 2013 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu torbu služi me od 2007,izdržljiva,jaki magneti bez problema se može voziti sa dosta velikim brzinima R-ovima,provereno x puta. Tako da preporuke! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2926 Napisano Januar 4, 2013 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Zamena mozda? http://www.kupujemprodajem.com/Veliki-izbor-skija-klasicnih-polu-karv--4055869-oglas.htm http://www.kupujempr...02701-oglas.htm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Januar 4, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Covek ne odgovara na pp, a oglas je jos aktivan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mu sinoc poslao poruku. Rece mi da cuva torbu do sutra tj danas. Pitao sam ga da mi posalje ako odustane kupac, ali nisam dobio bas nikakav odgovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4352 Napisano Januar 4, 2013 Ne silazi, 6668 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Polako, ja sam prvi stao u red. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Januar 4, 2013 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo prodacu vam ja, ali tek u februaru kada dodjem u Srbiju. Meni ne treba jer imam plasticni rezervoar. Cisto da se ne svadjate.... Nadam se da prodavac ne mari... Ja cisto da ublazim agoniju, vidim ljudi navalise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ivane koja ce cena da bude? Ako je slicna ovoj racunaj da si prodao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Januar 4, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva navala i potražnja, prosto neverovatno :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2727 Napisano Januar 4, 2013 Drug član, 1235 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi bilo sportski da Dako proda torbu Djuntici. Resila zena da obraduje muza, a vi se otimate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se dogovrio sa Ivanom. Tako da sto se mene tice ko prvi devocji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...