Sith 66 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Ponovio sam se. Stigle su mi cizme koje sam pre par meseci narucio. U pitanju je Gaerne SG10. Sada sam se skroz kompletirao, od glave do pete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Decembar 2, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan opa sad bi mogo i da castis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Decembar 2, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom,da te dugo sluze. Gdje si ih pazario i ako nije tajna koliko krvnih zrnaca kostaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo neka te dugo sluze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Decembar 2, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jes da nisam ljubitelj endura i ne znam puno o toj opremi ali cizme su extra,prelepe su !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 2, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Cizme sam jurio jedno 20-tak dana. Rovario sam po netu i na kraju sam se odlucio za Gaerne. U tome mi je pomogao i ortak koji nosi Gaerne vec 10 god. i prezadovoljan je. Nasao sam preko neta adresu njihove radnje u Minhenu, a posto tamo imam rodjake poslao sam im lovu i evo sad su stigle. Cena je cca 300 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...