Saler 1571 Napisano Januar 6, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ne brinite za Kineze,polako će oni usavršiti proizvode. Japancima su već otkinuli dobar deo kolača,po Azijskim zemljama, u auto industriji a još se nisu ni zagrejali. Kao što je neko napisao ne mogu da stignu da urade sve što su zamislili. A kada budu stigli konkurenciji se ne piše dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 6, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za motoriste koji bi da izvrse samoubistvo na dva tocka umesto da skacu sa mosta ili pucaju sebi u glavu a zao im svojih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Januar 6, 2013 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sećam pre par godina kad sam gledao neku analizu i projekcije proizvodnje za korejske proizvođače da sam se baš nasmejao. Samo se setite KIA Sephia i Hyndai Acent, to je bila smejurija u svakom pogledu. Sad su i jedni i drugi napravili dopadljiv auto Kinezi sa rastom standarda traže više, a njihovi proizvođači imaju lepo tržište, tako da još malo pa će biti pri vrhu. Nije pitanje mogu li oni da naprave dobar motor, nego šta im se više isplati 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Za motoriste koji bi da izvrse samoubistvo na dva tocka umesto da skacu sa mosta ili pucaju sebi u glavu a zao im svojih motora. Hahahahahaha bas tako Samo mi je cudno, secam se da su Japanci imali kamikaze a ne Kinezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...