N.F.S. 22385 Napisano Maj 13, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da vecina pobedu nosi, drustveno je prihvatljivo da ti vozilo bude prljavo, briskanje je "Manija", pedantnost dijagnoza...Moje dete papir od sladoleda nosi sa sobom do prvog kontejnera, smeju mu se drugari koji odmah bace, on tada bude zbunjen, preispituje svoje ponasanje posto je u manjini... Objasnim mu svaki put, druge ne pokusavaj menjati, ti radi kako smatras da je ispravno.... Sent from my SM-J330FN using Tapatalk 1 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 16, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih nosac kofera za satelis, ako je neko voljan da proda, poslao bih mu svoje rucke koje se montiraju na mesto nosaca (kao nove, nemaju ni mikro ogrebotinu), boja mi nije bitna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan A mi još čekamo test tog kineskog dodatka.Vremenska prognoza za sutra kaže padavina bez u našem reonu i blagi porast temperature :-)Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 17, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zaboravio! Jesam se par puta poslom po gradu vozio ali nisam paznju obratio, brzina ispod 50km/h, i bez dodatka ne osecam udare vetra. Za vikend trebam do Sokobanje ici (ako ne bude kise) utiske svakako prenosim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 18, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Isao namenski da vizir testiram, menjao polozaje istog u voznji... Vazduh preko kacige prebacuje jedino u polozaju sa slike (valjda se vidi), maksimalno podignut i napred koliko nosac dozvoljava... Videcu sa Ivanom da mi jos par oblika napravi pa da testiram. Generalno zadovoljan sam kupovinom, ne kovitla vise vazduh pred ocima kada vizir kacige otvorim a to je meni vrlo bitno. Jos nesto, proporcionalno povecanju brzine povecava se i "laz" km sata! Tako, a poredeci sa GPS aplikacijom na telefonu.... 50 - 47 70 - 66 100 - 92 130 - 119km/h Gde je prva cifra KM sat , druga ocitavanje GPS aplikacije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Maj 19, 2019 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan E pa bravo ti ga bate. To sam čekao i očekivao da čujem.Ja ću naručiti onaj sa 2 držača, ali nisam siguran da li će kod mene imati efekta, jer mi je vizir baš uspravan (Honda FES 2000.god).Ali dok ne probam i ne možemo znati, jel da.Jedini mi je problem što je cena pomenutog modela na Aliju koliko i ceo veliki vizir kod Ivana, pa mi to kvari računicu.Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Maj 19, 2019 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan I svidja mi se što na tvom viziru ima ovaj "keder" okolo. I to ću da dodam :-)Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 19, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Keder kupujem u Kg, "Zastava promet" radnja, ako ne nadjes javi da ti kupim i posaljem, 480din/m cena kod njih. Lep gumen... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Maj 19, 2019 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ću naći i ovde. Ako ne nije KG preko sveta - često sam tu. A i eto prilike za vožnju :-)Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 19, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imas gde da odmoris i da popijes kaficu u Kg! Pusti poruku kada budes dolazio samo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 22, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Iiiiii vizircic napravljen! Ima na jednoj slici razlika stari/novi... Izgled skutera nije totalno unisten, ugodjaj potpun! Isekao, iznad ringle iskrivio, skalpelom oborio ivice... Tabla 350x200x3mm 192 dinara kosta 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 22, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.5.2019. at 17:57, N.F.S. je napisao: Jos nesto, proporcionalno povecanju brzine povecava se i "laz" km sata! Tako, a poredeci sa GPS aplikacijom na telefonu.... 50 - 47 70 - 66 100 - 92 130 - 119km/h Gde je prva cifra KM sat , druga ocitavanje GPS aplikacije Ovo mi nesto mnogo laze na ovoj brzini 100- 130? Koliko sam shvatio menjana je tabla. Mozda nesto nije setovana kako treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13111 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 7454 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sata koji ne laže. Kod skutera namenski da bi se ložio kako ideš brzo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 22, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema setovanja nikakvog, jednostavno laze k"o pas Brzinu cita sa ABS pinjona koji ima u tocku "izreckanu plocu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11292 Napisano Maj 22, 2019 Ne silazi, 2288 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan I na beverliju laze pokaze 100km po gps je 89km,ali treba znati koliko laze zbog radara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 22, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam imao motocikl koji ne laze, slucajno vidim uz navigaciju.... F4 npr. ja na 150km/h po gps-u pokazivala 139. TDM Koji je kod Markone-a na 120km/h gps 109 mislim da je prikazivao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 22, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Za korekciju lazljivij satova - speedohealer SpeedoHealer v4 (SH) speedo & odo calibrator - HealTech Electronics Ltd. WWW.HEALTECH-ELECTRONICS.COM Highlights Calibrate your bike’s speedometer to get 100% accurate reading – even with the most radical sprocket swaps! Convert Km/h to MPH or vice versa on import vehicles or during your trip abroad. Recall your true top speed to your factory speedometer by the press of a button. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 25, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stigloooo jastuce za suvozaca! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14918 Napisano Maj 25, 2019 moto merkat °°, 4933 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Javlja mi se da su deflektori vetra za ruke sledeci, ovladao si obradom pleksija ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 25, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada je skuter neka bude tako! kao u autu.... Jbg, bas mi fali motor. Proklete pare, kupicu neku jeftinu litru da imam kada mi dodje. Zvao sam vec za jednu 1000f iz oglasa, moram otici da vidim. Sa ovakvim nametima ne moze se vise vozila izdrzavati (u mom slucaju) ali optimista sam, bice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Maj 25, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bdada je napisao: Javlja mi se da su deflektori vetra za ruke sledeci Pa grejači ručki.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 28, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan 400 lepotan! Za razliku od ovog kog vozim, nema ABS ali ima dva diska napred... Takodje, nema ovu "rupu" u zadnjem delu za abus lanac... Moj je model "Urban" a ovaj drugi "Premium"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 28, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 800 kubika Satelisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14918 Napisano Maj 28, 2019 moto merkat °°, 4933 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ti to njemu pozajmio naslon za slikanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 28, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Razliciti satelisi su u pitanju Sent from my SM-J330FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...