VukMar 464 Napisano Maj 3, 2019 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, N.F.S. je napisao: Uspesno podignut prednji kraj ("prednji kraj" izraz koji potire svoje znacenje:D), elem, iza kuce nasao parcice debelozidnih cevi, bilo bi lakse da su cetvrtke ali sta je tu je! Podizac koji sam od @Astral uzeo sam nadogradio tako a da zadrzi osnovnu funkciju, znaci, odsrafim ovog Frankestajna i samo vratim pinove koji viljuske hvataju. Tri cevi na spoju crnog i mog dela sluze za stelovanje visine, "trn" koji u trokut ulazi je duboka 13mm gedora ciji je zid 19.5mm a tupa u koju ulazi 20mm. Neka stara 1/2 poluga je donirala prihvat i voalaa! U vazduhu smo! Pretezka prednjica inace, gavni stender povucen dosta u nazad... Sada da pustim lepe varove, obradim i ofarbam. A onda? Wilbers zero friction ulje, 10w ocekujem ovih dana poziv od Bere Aj ako ti nije tesko napisi ovde broj od Bere, imao sam, promenio tel i nekom magijom ga vise nema, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 4, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bera 0628240866 Trenutno se ne javlja, verovatno je na putu, pustis poruku i cekas. Sa Sekulom je isto (Pustis poruku i cekas 0649334444). Skoro mi na FB iskoci reklama motoroom louis narucivanje, mislim da i nas kolega @LuckyVladano takodje donosi... Evo ti i par linkova. Pozdrav Nenad. https://www.polo-motorrad.com/?___from_store=de https://www.auner.at/ https://www.louis.de/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Maj 4, 2019 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, živeo. p.s takvo sam pozitivno iskustvo imao sa Berom kod trazenje nekih rerkih delova, da me je kupio zauvek. Iscimao se, nasao i to jos da me kosta manje... legenda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 4, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sekula ne donosi iz Polo. Samo Louis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 5, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @stefan1989, pozdrav drug, otkupio bih od tebe (ako si voljan prodati naravno) ove deflektore/odbojnike vetra za ruke, donje, za noge takodje. Vidim da ti je motor na oglasima, ako ti nisi raspolozen da ista skidas napomeni, zamolio bih te, buducem vlasniku (kada se pojavi) da sam za navedeno zainteresovan (mozda nekome bude ruzno ili nije potrebno, zasto da mu stoji). Hvala u napred, Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Crne, gumene patosnice, magnet za prasinu! Nosim sa sobom vlazne maramice i brisem cim stanem... Sve je lepo i cisto a one musssssaaaaave, ne ide to tako! Kupio neki antistatic sprej, kremu za gumu ali bezuspesno! Probao i u kontra smeru, cistio alkoholnim maramicama tako da bude totalno suvo, lepa mat crna ali cim sednem (spustim noge) ostaju otisci. Na leonardu sam to resio pravljenjem patosnica od 3mm aluminijuma! Coooooovece pa ja tu tablu na placu imam! I tako, jedna evo ugrubo napravljena, za fiksiranje sam koristio vec postojece rupe u koje sam umetnuo odgovarajuce tiplove, ostaje da odseceno lepo obradim i "upustim" rupe kako bi glave srafova u ravni bili. Leva ce patosnica imati rupu koju ne zelim (dok ne pazarim zdravu tablu) ali trenutno se drugacije nije moglo. Prasina se ne vidi i lako se brise.... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 10, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, N.F.S. said: Crne, gumene patosnice, magnet za prasinu! Nosim sa sobom vlazne maramice i brisem cim stanem... Reci da se zajebavas?! Pocinjes da me plasis 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hehheheee, zvuci losije nego sto jeste, priznajem! To (brisanje) odradim kada ga na terasi placa parkiram... Da za sledecu voznju bude cist, ne dok zavrsavam po gradu poslove, itd.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Maj 10, 2019 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi....k'o FAPov autobus gradskog saobraćaja. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je na leonardu izgledalo, bas sam bio zadovoljan upotrebom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 10, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da se ovo strahovito kliza i da mora da se pazi kada je mokro ili zgaziš mokrim đonom... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavka je dobra! Mora se paznja obratiti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 10, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ali svakako izgleda dobro. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I meni se svidja, kopija ovoga sto pravim za male skutere kosta po 50/60eura, o,5 alu folija sa ovakvim reljefom zalepljena na gumu... Ovaj moj proizvod je vecan Pedana in lamiera striata ODF - Gilera-Runner 180 FXR DT 2T LC: Amazon.it: Auto e Moto WWW.AMAZON.IT Pedana in lamiera striata ODF - Gilera-Runner 180 FXR DT 2T LC: Amazon.it: Auto e Moto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Maj 10, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan A nekada kada ti dosadi Al mozes da vratis gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Naravno! Nikada ne prepravljam fabricko... Niti zabusujem nove rupe! Cek" da uslikam patosnice njegove, tiplove sam stavio u vec postojeca mesta za fiksiranje originalnih.... Vratim original za minut. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Maj 10, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan E to je prava stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 13, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stigao dodatni vizircic, montaza bez busenja... Nisam imao prilike da provozam, javljam utiske kada ih bude imalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14920 Napisano Maj 13, 2019 moto merkat °°, 4933 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dali se podesava ugao, za visinu vidim da ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 13, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ugao i visina se steluju, ima rucicu ekscentricno izbusenu pa se moze "u letu" pomerati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Stigao dodatni vizircic, montaza bez busenja... Nisam imao prilike da provozam, javljam utiske kada ih bude imalo Pratim ovo.I sledeći put da naručiš onaj sa 2 nosača, a ne da nas dovodiš u situaciju da razmišljamo dal je to isto :-)Послато са MI MAX 3 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22385 Napisano Maj 13, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Xexexxee, njega sam prvo i hteo ali u zadnjem momentu "prelomih" i narucih ovaj zbog lakseg stelovanja... Ovako "u mestu" stoji bas lepo i sigurno, takodje imam ova ojacanja u vidu dve cevi na osnovnom viziru, nema tresenja niti ljuljanja... Videcu u voznji kako ce se pokazati! Ovaj mi je nosac bio potreban, ja sada od pleksija raznih oblika vizire mogu praviti i eksperimentisati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Maj 13, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Ceo skuter je bas prava lutkica iz izloga...svaka cast na pedantnosti ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4879 Napisano Maj 13, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 5/10/2019 at 12:31 PM, N.F.S. said: Hehheheee, zvuci losije nego sto jeste, priznajem! To (brisanje) odradim kada ga na terasi placa parkiram... Da za sledecu voznju bude cist, ne dok zavrsavam po gradu poslove, itd.... Ja sam poznat po tome sto cesto u sred neke moto ture prebrisem motor, dok se drugi odmaraju, ja robujem, ali sta cu kad tako volim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...