Jump to content

Moto Zajednica

Honda Transalp 600 SM

Recommended Posts

• U prolazu, 10 postova
  • Motocikl: Honda Hornet 600

Pošto sam za smjesne pare uzeo transalpa a motor mi je inače preružan naletim na slike na netu kako je frajer preradio u SM i tako sam počeo projekat zajedno sa ujakom jer on ipak ima veće znanje od mene što se tiče motora Smiley

Od transalpa je ostao samo kostur oko mašine i mašina sa komplet elektronikom i zadnja viljuska..Zadnjaa fela je od auta krakovi isječeni i i upletene žice i naba od transalpovog zadnjeg točka.

Evo par slika od motora jos nije gotov puno je posla jos ostalo ali je bar stao na točkove i počeo se pomalo vozati oko kuće.Maska prednja je stara k'o i ja ali sam je morao staviti zbog policije zbog svjetla. Lagano prikupljam djelove.

014.jpg131.jpg129.jpg

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 10 postova

Iz Banja Luke sam :) Motor se odlicno ponasa a guma nikad ne moze biti siroka..Sad je trenutno 200/50 17 slik nazad..100 ljudi 100 mišljenja meni je itekako interesantan za voziti jer ide puno bolje sad kad ima dosta kila manje i bolji prenos :)

Poz

• Podržavam 1

• U prolazu, 10 postova

Pa nasao sam neku viljusku od 610 TE pa cu nju sad stavljati nesto je sira od ove standardne a sa ovim motorom definitivno necu putovati za to mi sluzi Hornet :) Probao sam ga po krivinama uz Krčmarice gdje je krivina na krivini i motor sluša samo tako!

Zašto mislite da će zadnja guma praviti neku razliku u voznji kad je standardna supermoto 160 ? :)

• U prolazu, 10 postova

Sutra cu ga poslikati jbg nema se vremena da se uzme motor pred sebe 10 dana i sve odradi kako treba..Za sad prikupljanje djelova i nesto malo se odradi ali sve sitno.Uglavnom plan je da se sve napakuje i vidi kako izgleda i onda da se rastavi i sve ofarba i ispolira od masine,rama pa do šarafa :)

Eto toliko

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

odlicno...sto bi se reklo zadnja nikad nije previse siroka, svakako ce biti jedinstven, a nekako se i podrazumva da ce to biti fun bike, za zezanje po okolini.

• U prolazu, 10 postova

Feluga je od auta.Bila nekad petokraka OZ i mi smo joj odsjekli krakove i ispleli novu sa transalpovom nabom i žicama :) Unikatna je :zdravo:

• Drug član, 3012 postova
  • Motocikl: FleXeR

Pazi da te neki skaut moto industrije ne pronadje, otece te... da im objasnis kako su svi motori sa PREsirokom gumom

NEupravljivi a tvoj se vozi kao biciklo.... :)

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Najbolje je da kad sve zavrsis pozajmis od nekog SM tocak sa 160 zadnjom gumom i probas sta si sve izgubio sa sirokom ;) razlika ce biti ogromna ... najveca u brzim promjenama pravca ,koje su i najveca prednost SM motora u odnosu na druge...

• Drug član, 3012 postova
  • Motocikl: FleXeR

A i na PRAVCU razmisli o otporu kotrljanja i vecoj tezini , razlika na takvom motoru (malo KS) je OGROMNA!!!!

Siroka guma je NUZNO zlo koje sluzi da se PRENESE VELIKA snaga na podlogu koju ti nemas... a da je sire bolje motor bi imao 200 i napred, bar oni RR!!!!

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Jos nesto ,ja bi nasao dobrog majstora da savije nove izduvne cijevi ,da ne idu tako nisko bez potrebe... bilo bi lijepo a i ustedio bi malo tezine...

• U prolazu, 10 postova

ehheheh pa dobro svako pravi ono sto se njemu svidja..Meni je vrh sa ovom felom i da nije nje ne bi se izdvajao od drugih kad se zavrsi...Jos mnogo,mnogo posla ima ali sledim pravac ovog lika iz Španije i cilj mi je da motor sličan bude ovome sa klipa..Nasao sam mnogo fotki i pratio njegov projekat pa se nadam najboljem.

Cijevi su vec kupljene i topovi sad samo ujaka moram uhvatiti da to sve fino savije i povari.Iće 2 topa na 2 strane kao na ovoj africi!

Pozz :zdravo:

• Друг члан, 636 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Pošto sam za smjesne pare uzeo transalpa a motor mi je inače preružan naletim na slike na netu kako je frajer preradio u SM i tako sam počeo projekat zajedno sa ujakom jer on ipak ima veće znanje od mene što se tiče motora Smiley

Od transalpa je ostao samo kostur oko mašine i mašina sa komplet elektronikom i zadnja viljuska..Zadnjaa fela je od auta krakovi isječeni i i upletene žice i naba od transalpovog zadnjeg točka.

Evo par slika od motora jos nije gotov puno je posla jos ostalo ali je bar stao na točkove i počeo se pomalo vozati oko kuće.Maska prednja je stara k'o i ja ali sam je morao staviti zbog policije zbog svjetla. Lagano prikupljam djelove.

tctctc, pa kako ruzan dzonsi... :neznam:

:BJB-Transalp:

• Podržavam 1

• Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2011 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Jos samo kada bi mi neko objasnio svrhu prerade motora kakv je TA, inace svojevremeno najprodavaniji enduro motor u Evropi, u super moto. Ali sto bi se reklo sto ljudi sto cudi i ukusa.0stabre.gif

• Podržavam 1

• U prolazu, 10 postova

Ako nekome bude trebalo djelova nek se javi imam sve djelove od Trandže što su poskidani..

Volim zvuk V2 masine i msm da ce ovo dok zavrsim biti bas extra SM.Plan je neki da se to kroz koji mjesec negdje sve potpuno zavrsi i krene vozati :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja