Dzonsi 5 Napisano Decembar 25, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banja Luka RS Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam za smjesne pare uzeo transalpa a motor mi je inače preružan naletim na slike na netu kako je frajer preradio u SM i tako sam počeo projekat zajedno sa ujakom jer on ipak ima veće znanje od mene što se tiče motora Smiley Od transalpa je ostao samo kostur oko mašine i mašina sa komplet elektronikom i zadnja viljuska..Zadnjaa fela je od auta krakovi isječeni i i upletene žice i naba od transalpovog zadnjeg točka. Evo par slika od motora jos nije gotov puno je posla jos ostalo ali je bar stao na točkove i počeo se pomalo vozati oko kuće.Maska prednja je stara k'o i ja ali sam je morao staviti zbog policije zbog svjetla. Lagano prikupljam djelove. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonsi 5 Napisano Decembar 25, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banja Luka RS Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo još par sličica Ispod sica je rezervar a sad sam trenutno u potrazi za sirom zadnjom vilom jer je točak u knap ušao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonsi 5 Napisano Decembar 25, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banja Luka RS Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan klip da cujete kako radi.Ja msm da je ovo do dizni u karburatoru sto ovako puca mada nisam siguran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Decembar 25, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo interesantno izgleda. Slobodno napisi odakle si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 25, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je zadnja guma presiroka za ovako nesto. Meni i ruzno izgleda, a i verovatno ce biti nezgodno za voznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonsi 5 Napisano Decembar 25, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banja Luka RS Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Banja Luke sam Motor se odlicno ponasa a guma nikad ne moze biti siroka..Sad je trenutno 200/50 17 slik nazad..100 ljudi 100 mišljenja meni je itekako interesantan za voziti jer ide puno bolje sad kad ima dosta kila manje i bolji prenos Poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14152 Napisano Decembar 25, 2012 Integrisan, 7744 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Razmotri ponovo opcije o zadnjem pneumatiku, mislim da pravis gresku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonsi 5 Napisano Decembar 25, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banja Luka RS Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nasao sam neku viljusku od 610 TE pa cu nju sad stavljati nesto je sira od ove standardne a sa ovim motorom definitivno necu putovati za to mi sluzi Hornet Probao sam ga po krivinama uz Krčmarice gdje je krivina na krivini i motor sluša samo tako! Zašto mislite da će zadnja guma praviti neku razliku u voznji kad je standardna supermoto 160 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan sve je to odlicno samo poradi na detaljima i bice jedinstven Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonsi 5 Napisano Decembar 25, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banja Luka RS Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra cu ga poslikati jbg nema se vremena da se uzme motor pred sebe 10 dana i sve odradi kako treba..Za sad prikupljanje djelova i nesto malo se odradi ali sve sitno.Uglavnom plan je da se sve napakuje i vidi kako izgleda i onda da se rastavi i sve ofarba i ispolira od masine,rama pa do šarafa Eto toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva prerada, ok ce to izgledati. I ja mislim da nece biti problema sa zadnjim pneumatikom. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 25, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno...sto bi se reklo zadnja nikad nije previse siroka, svakako ce biti jedinstven, a nekako se i podrazumva da ce to biti fun bike, za zezanje po okolini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Decembar 25, 2012 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo ispalo do yaya...samo mi je ta zadnja malo široka, jbg, takva je felna, ali ja bi zamenio celu felnu sa gumom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonsi 5 Napisano Decembar 25, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banja Luka RS Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Feluga je od auta.Bila nekad petokraka OZ i mi smo joj odsjekli krakove i ispleli novu sa transalpovom nabom i žicama Unikatna je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pazi da te neki skaut moto industrije ne pronadje, otece te... da im objasnis kako su svi motori sa PREsirokom gumom NEupravljivi a tvoj se vozi kao biciklo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 26, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da kad sve zavrsis pozajmis od nekog SM tocak sa 160 zadnjom gumom i probas sta si sve izgubio sa sirokom razlika ce biti ogromna ... najveca u brzim promjenama pravca ,koje su i najveca prednost SM motora u odnosu na druge... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Decembar 26, 2012 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A i na PRAVCU razmisli o otporu kotrljanja i vecoj tezini , razlika na takvom motoru (malo KS) je OGROMNA!!!! Siroka guma je NUZNO zlo koje sluzi da se PRENESE VELIKA snaga na podlogu koju ti nemas... a da je sire bolje motor bi imao 200 i napred, bar oni RR!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 26, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Jos nesto ,ja bi nasao dobrog majstora da savije nove izduvne cijevi ,da ne idu tako nisko bez potrebe... bilo bi lijepo a i ustedio bi malo tezine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 26, 2012 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HAPLqHorShc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonsi 5 Napisano Decembar 26, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banja Luka RS Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ehheheh pa dobro svako pravi ono sto se njemu svidja..Meni je vrh sa ovom felom i da nije nje ne bi se izdvajao od drugih kad se zavrsi...Jos mnogo,mnogo posla ima ali sledim pravac ovog lika iz Španije i cilj mi je da motor sličan bude ovome sa klipa..Nasao sam mnogo fotki i pratio njegov projekat pa se nadam najboljem. Cijevi su vec kupljene i topovi sad samo ujaka moram uhvatiti da to sve fino savije i povari.Iće 2 topa na 2 strane kao na ovoj africi! Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 26, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam za smjesne pare uzeo transalpa a motor mi je inače preružan naletim na slike na netu kako je frajer preradio u SM i tako sam počeo projekat zajedno sa ujakom jer on ipak ima veće znanje od mene što se tiče motora Smiley Od transalpa je ostao samo kostur oko mašine i mašina sa komplet elektronikom i zadnja viljuska..Zadnjaa fela je od auta krakovi isječeni i i upletene žice i naba od transalpovog zadnjeg točka. Evo par slika od motora jos nije gotov puno je posla jos ostalo ali je bar stao na točkove i počeo se pomalo vozati oko kuće.Maska prednja je stara k'o i ja ali sam je morao staviti zbog policije zbog svjetla. Lagano prikupljam djelove. tctctc, pa kako ruzan dzonsi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ova preradjena Afrika je strava, mogu misliti kako ide ovako olaksana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2470 Napisano Decembar 28, 2012 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2011 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo kada bi mi neko objasnio svrhu prerade motora kakv je TA, inace svojevremeno najprodavaniji enduro motor u Evropi, u super moto. Ali sto bi se reklo sto ljudi sto cudi i ukusa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ima SM V2 a da ne kosta celo bogastvo, i da se ne zove APRILIA... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzonsi 5 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Banja Luka RS Motocikl: Honda Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekome bude trebalo djelova nek se javi imam sve djelove od Trandže što su poskidani.. Volim zvuk V2 masine i msm da ce ovo dok zavrsim biti bas extra SM.Plan je neki da se to kroz koji mjesec negdje sve potpuno zavrsi i krene vozati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...