Marisav 7 Napisano April 15, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Спот је феноменалан. Наслов теме је све рекао. Било би добро кад би вртео на нашим националним тв ставицама, бар који месец дана. Поздрав аутору теме. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano April 15, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan @davidoff Ne kazem ja da su iskljucivo krivi motociklisti.Ali ako bolje razmislis sta si napisao,odgovor se sam namece.Ako vozac automobila u par sekundi vidi motociklistu na 200,pa na 20 metara,kojom brzinom se motociklista krece?Ne sumnjivo mnogo vecom nego automobil Malo bolji matematicar(ili fizicar) bi mogao to i da izracuna.Da mnogo ne tupim,nismo zlatni ni jedni ni drugi.Ko se cuva i bog ga cuva Upravvo tako sami o sebi ne vodimo dovoljno racuna! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 15, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na nekoliko foruma pokusavao da objavim ovaj i nekoliko slicnih klipova, fotografije i propratni tekst. Zavrsavalo se brisanjem teme i banovanjem s foruma. Jedino je ostala grupa na Facebook-u, koja strasno sporo napreduje, valjda ljude nije briga, ne znam Ako vozac automobila u par sekundi vidi motociklistu na 200,pa na 20 metara,kojom brzinom se motociklista krece? Ako ga vidi na 200m pa poslje tri sekunde na 20m znaci da je presao 180m za tri sekunde, znaci da je prelazio 60m u sekundi, puta 3600 sekundi u satu, 216km/h. Ako ga vidi na 200m pa poslje 5 sekundi na 20m znaci da je presao 180m za 5 sekundi, to znaci da je prelazio 36m u sekundi, puta 3600 sekundi u satu, oko 130km/h. Obratite paznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 16, 2009 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Šta je civilizovan svet, u autu nosi i dva lista papira kad klekne da pogleda motorciklistu kog je oborio da ne isprlja pantalone. ??? Papiri su ispali iz ranca sa leđa vozača motora... Papira ima i ispod prednjeg desnog točka i ispred auta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj klip sam video vise puta do sada i svaki put se najezim. Bilo bi dobro kada bi mogli nekako da animiramo ljude iz RTS-a, Предлажем да урадимо петицију и да пошаљемо на две адресе: 1. Министарству за Саобраћај Републике Србије 2. Радио и Телевизији Србије (РТС) (ако већ плаћамо претплату имамо и ми бајкери права бар да бар неколико пута пусте тај видео клип) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na nekoliko foruma pokusavao da objavim ovaj i nekoliko slicnih klipova, fotografije i propratni tekst. Zavrsavalo se brisanjem teme i banovanjem s foruma. Ја сам ставио линк на највећем српском форуму и одмах су бајкери осуђени. Шокиран сам одговорима. Прочитајте ако хоћете на следећем линку. Ако је неко од вас тамо регистрован дајте им одговор. Мене су већ изнервирали. УРЛ ЛИНК Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na nekoliko foruma pokusavao da objavim ovaj i nekoliko slicnih klipova, fotografije i propratni tekst. Zavrsavalo se brisanjem teme i banovanjem s foruma. Ја сам ставио линк на највећем српском форуму и одмах су бајкери осуђени. Шокиран сам одговорима. Прочитајте ако хоћете на следећем линку. Ако је неко од вас тамо регистрован дајте им одговор. Мене су већ изнервирали. УРЛ ЛИНК U jednoj zemlji Seljaka na Brdovitom Balkanu .... Desanka Maksimovic. Pa sta si brate ocekivao kao odgovor na tvoj post. ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Надам се да став тих форумаша није одраз размишљања просечног возача аутомобила са улица наших градова. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano April 17, 2009 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Hebem ti sto bas motor ko moj. Znaci ovo je motor 100% isti ko moj. Cak i tank pad izgleda isto odavde. BTW ubrzan je kadar udara. Ali mislim da bi nam ucinili vozaci automobila ako bi bili ovoliko oprezni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 18, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Marisave, ja sam se ukljucio u raspravu na Bureku...nick mi je 'emaniac' tamo. I na zalost, u sve sam vecoj neverici sto se tice njihovih stavova i misljenja prema motoristima. Zeleo bih da citiram dva posta odande : "Shvatite,niste jači,pametniji,a u dobrom delu slučajeva ni brži,pogotovo ovi na skuterima. Meni je važniji moj auto od svih motorista na ovom svetu,mislite o tome.Isto tako i ja pazim kad prolazim ored kamiondžije,i njega zabole za moj auto i mene i kamion mu je najvažniji." "...kreten uleti u "makaze" i pred semaforom zakoci naglo ispred mene.zahvaljujuci mom refleksu izbjegao sam ostecenje prednjeg veznog lima i karambolke..." Istina je da ima i ovakvih 'motorista' ali ovima je ipak vaznije da ne ostete farbu na haubi ili prednji vezni lim a ne da li ce pregaziti osobu kretena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Digla mi se kosa na glavi. Ovo je slogan koji se trazio. GLEDAJ, GLEDAJ, PA OPET GLEDAJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano April 18, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan HAOS!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano April 18, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Надам се да став тих форумаша није одраз размишљања просечног возача аутомобила са улица наших градова. Jok i nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bambi 200 Napisano April 20, 2009 VKV skupljač puževa, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRABAKULA Prijavi odgovor kao problematičan Savršeno urađeno !!! Svi komentari su sasvim na mestu , dakle ... Pamet u glavu !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano April 21, 2009 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Надам се да став тих форумаша није одраз размишљања просечног возача аутомобила са улица наших градова. Samo se nadaj . Procitao sam prvu stranu i ne mogu vise, prosto mi je muka od ovakvih seljaka i pimitivnog nacina razmisljanja. Ali najcrnje je generalizovanje stvari, debil u sortsu i majici prodje na brzom motoru i svi su motoristi krivi. Marisave, ja sam se ukljucio u raspravu na Bureku...nick mi je 'emaniac' tamo. I na zalost, u sve sam vecoj neverici sto se tice njihovih stavova i misljenja prema motoristima. Zeleo bih da citiram dva posta odande : "Shvatite,niste jači,pametniji,a u dobrom delu slučajeva ni brži,pogotovo ovi na skuterima. Meni je važniji moj auto od svih motorista na ovom svetu,mislite o tome.Isto tako i ja pazim kad prolazim ored kamiondžije,i njega zabole za moj auto i mene i kamion mu je najvažniji." "...kreten uleti u "makaze" i pred semaforom zakoci naglo ispred mene.zahvaljujuci mom refleksu izbjegao sam ostecenje prednjeg veznog lima i karambolke..." Istina je da ima i ovakvih 'motorista' ali ovima je ipak vaznije da ne ostete farbu na haubi ili prednji vezni lim a ne da li ce pregaziti osobu kretena a ovakvom debilu bi prvo uzeo kljuc u ruke i izgrebao, od prednjeg fara pa do stop svetla, njegovog prelepog ljubimca prosto za ne poverovati kuda ide ovaj svet... P.S Ne daj se lord_oblivion, svi smo uz tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 21, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ni kljuc nije resenje, jbg! Mada gorenavedeni ne zasluzuje nista bolje. Ukljucite se, ljudi, malo vise na Bureku, dajte da demistifikujemo malo one prljave, smrdljive, bezobrazne motoriste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano April 23, 2009 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ju jbt...presekla sam se kad je motor udario...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 27, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Video je poucan nema sta.Samo mi nije jasno kako neko moze da bude takav mozak da napise da mu je jeb... limarija auta ili sta vec vaznija od jednog zivota :o A ovoj sto je bio napisao ovo ,, Shvatite,niste jači,pametniji,a u dobrom delu slučajeva ni brži,pogotovo ovi na skuterima ,, prica kao da vozi tenk,i u fazonu je lud sam,jak sam i nemoze mi niko nista....i sa takvima se ni ne vredi raspravljati.Zbag takvih ljudi ni ne volim te sajtove tipa bureka posto se tamo uvek nadje neki pametnjakovic... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogi 30 Napisano April 28, 2009 Drug Član, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawa ER-6n Prijavi odgovor kao problematičan uvek će biti debila kojima je krivo što se zaglavio u koloni, a neki 'Qrčeviti' bajker (ili ne-daj-bože skuter, još gore!!) prozuji pored njega... još ako je i neka ženka na bajku, tek će onda da popizdi!!! zato će kad bude mogao da te iseče, da 'vrati' za kolonu, i to uz reči: E NEĆEŠ GA MAJCI!! čista ljubomora, u većini slučajeva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Maj 16, 2009 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na nekoliko foruma pokusavao da objavim ovaj i nekoliko slicnih klipova, fotografije i propratni tekst. Zavrsavalo se brisanjem teme i banovanjem s foruma. Jedino je ostala grupa na Facebook-u, koja strasno sporo napreduje, valjda ljude nije briga, ne znam Ako vozac automobila u par sekundi vidi motociklistu na 200,pa na 20 metara,kojom brzinom se motociklista krece? Ako ga vidi na 200m pa poslje tri sekunde na 20m znaci da je presao 180m za tri sekunde, znaci da je prelazio 60m u sekundi, puta 3600 sekundi u satu, 216km/h. Ako ga vidi na 200m pa poslje 5 sekundi na 20m znaci da je presao 180m za 5 sekundi, to znaci da je prelazio 36m u sekundi, puta 3600 sekundi u satu, oko 130km/h. Obratite paznju Nisam ulazio u tvoju matematiku, verujem ti na reč Hteo bih da naglasim sa u ovakvim situacijama to nije brzina kretanja motocikla, nego RAZLIKA u brzini između automobila i motocikla koji mu prilazi otpozadi. Čak i da je razlika mnogo manja, ko god vozi brzinom većom od 30-40 km/h u odnosu na ostala vozila na putu stvarno ne zna šta radi. Mislite o tome. I samo jedan komentar za video klip, pošto vidim da je problem oduzimanja prvenstva jedan od najčešćih uzroka nesreća... Pa ja ni kolima ne prolazi kroz raskrsnice sa više od 30-40 km/h a kamoli motorom! Ne uzdajte se u nepogrešivost drugih vozača već uvek razmišljajte o njihovim mogućim postupcima i biće mnogo manje padova i povreda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...