Jump to content

Moto Zajednica

Nov Suomy Vandal i grill za Horneta

Recommended Posts

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Kacigu sam uzeo za burazera, ali tek kada je stigla videli smo da veličina ne odgovara.

Vandal je jedan od boljih modela u ponudi Suomyja. Školjka je napravljena od fiberglasa i kevlara i pravi se u 3 veličine. Kaciga ima odličnu ventilaciju, usisnik kod nosa i 2 usisnika sa prednje strane glave, i 4 ispusta pozadi. Unutrašnjost je izuzetno udobna, breath guard (štitnik za nos) kao i kompletna postava se skidaju i postava se može prati. Vizir je antifog i antiscratch, sa specijalnim mehanizmom za brzo skidanje i zaključavanjem. Sistem kopčanja je D-ring. Kaciga je nova, nekorišćena, sa folijom na viziru. Suomy Vandal, jednobojna, u radnji košta oko 260e. Veličina je S. Moja cena je 140e!

post-692-0-81436900-1356015668_thumb.jpg

post-692-0-99651900-1356015701_thumb.jpg

post-692-0-40677100-1356015729_thumb.jpg

Prodajem i gril (masku, štitnik) hladnjaka za Hornet 600. Nekada davno sam to napravio za sebe, ali nikada ga nisam dovršio a izgubio sam volju da to radim do kraja a i nemama vremena. Uradjen je od 1,5 ili 2 mm debelog aluminijuma, sečen na waterjetu. Trebalo bi samo da se saviju stranice i ofarba/plastificira. Cena je 30e, mislim da toliko košta samo materijal i usluga, ne računajući projektovanje. U Srbiji napravljena samo 2 komada. :)

post-692-0-27831600-1356015960_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

I ja isto kažem. Ako ništa treba uzeti bar za suvozačicu. Za te pare može samo MTR, a suvozačica ako ima veću glavu od S - to ne valja. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja