Kiro 153 Napisano Decembar 20, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kacigu sam uzeo za burazera, ali tek kada je stigla videli smo da veličina ne odgovara. Vandal je jedan od boljih modela u ponudi Suomyja. Školjka je napravljena od fiberglasa i kevlara i pravi se u 3 veličine. Kaciga ima odličnu ventilaciju, usisnik kod nosa i 2 usisnika sa prednje strane glave, i 4 ispusta pozadi. Unutrašnjost je izuzetno udobna, breath guard (štitnik za nos) kao i kompletna postava se skidaju i postava se može prati. Vizir je antifog i antiscratch, sa specijalnim mehanizmom za brzo skidanje i zaključavanjem. Sistem kopčanja je D-ring. Kaciga je nova, nekorišćena, sa folijom na viziru. Suomy Vandal, jednobojna, u radnji košta oko 260e. Veličina je S. Moja cena je 140e! Prodajem i gril (masku, štitnik) hladnjaka za Hornet 600. Nekada davno sam to napravio za sebe, ali nikada ga nisam dovršio a izgubio sam volju da to radim do kraja a i nemama vremena. Uradjen je od 1,5 ili 2 mm debelog aluminijuma, sečen na waterjetu. Trebalo bi samo da se saviju stranice i ofarba/plastificira. Cena je 30e, mislim da toliko košta samo materijal i usluga, ne računajući projektovanje. U Srbiji napravljena samo 2 komada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 25, 2012 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Grill prodat, aktuelna kaciga. Povoljno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 9, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nov Vandal za 125e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ili smo svi mnogo glavati ili smo pukli totalno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan I ja isto kažem. Ako ništa treba uzeti bar za suvozačicu. Za te pare može samo MTR, a suvozačica ako ima veću glavu od S - to ne valja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 18, 2013 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je baš zimska cena 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 26, 2013 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan 120e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...