Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav decki

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Da se prestavim! Ime Davor, imam 24 godine i iz Sarajeva sam! Uvijek sam bio ljubitelj motora jos od malih nogu i sada ga konacno kupujem! Inace se bavim Auto trkama (street race) i veliki sam zaljubljenik brzine! Motor koji kupujem je Kawasaki ninja ZX9R ali iskustva na motoru imam jako malo, tacnije sjeo sam samo 3 puta na njega, pa cu da imam dosta pitanja oko toga i molio bih vas za pomoc ako budem trebao!

Dosta od mene :P

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Pozdrav druzhe,uzhivaj  :D Moj iskren savet,mani se te kawe za prvi motor... Po meni je 125 2t mozda i previshe  :-\

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

Ne znam sta da ti kazem, suta je u garazi, vec je sve zavrseno!!! I prvo auto mi je bbilo mercedes sport line na kojem sam naucio da vozim  :-\

Pa dobro,sad kad je vec tu... Nishta druzhe pamet u glavu i to je to... Sve je do tebe... I veruj mi puno je drugachije jaka kola i jak motor... srecno i pozdrav josh jednom  ;)

• U prolazu, 0 postova

Ne znam sta da ti kazem, suta je u garazi, vec je sve zavrseno!!! I prvo auto mi je bbilo mercedes sport line na kojem sam naucio da vozim  :-\

Pa dobro,sad kad je vec tu... Nishta druzhe pamet u glavu i to je to... Sve je do tebe... I veruj mi puno je drugachije jaka kola i jak motor... srecno i pozdrav josh jednom  ;)

Hvala puno!!!!

• Zainteresovan, 572 postova
  • Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R

Dobro dosao Davore!

Ako ti zatreba neka pomoc-javi se ,mi smo blizu.

Mislim da je tvoj Kawasaki radio (farbanje)  jedan clan ovog foruma-"farbach".

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja