flash 196 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan Uu, odlicno iskopano, nisam ni znao da ima! Da ne davim onda vise omladinu u Galeriji! :-D Evo cetiri nezaboravljena asa: spencer,mamola,schwantz,rainey Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
flash 196 Napisano Octobar 16, 2014 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: KV Prijavi odgovor kao problematičan a mozda i pogresih,cagiva i lawson Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 19, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Octobar 19, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Al se ubucio... . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 19, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Znas da su ga, jos dok je vozio, prekrstili u "Fat Freddie." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Octobar 31, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 2, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Novembar 2, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Beránovac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 7, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Kako dobre boje, jbt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 7, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Beránovac? Andrerstorp 1983, poslednji krug. http://www.dailymoti...p-gp-500cc_auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 7, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Znao je to ToCrank. Izguravanje za titulu te godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 8, 2014 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znao je to ToCrank. Izguravanje za titulu te godine. Ma znam, to sam napisao za mlađe kolege koji čitaju ovo a ne znaju o čemu se radi. Inače retka fotka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Novembar 8, 2014 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan FREDDIE SPENCER UPRAVO KOMENTARIŠE NA MOTOGP.COM!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Novembar 24, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Novembar 24, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Rothmans Honda po meni najlepše "oslikana" honda uopšte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Novembar 25, 2014 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najinteresnantnija grafika Keny Roberts Yamahe ..... koja je orginalno bila zuto - crna ....a belo - crvena ...... crno - crvena varijanta su mi isto OK...))) 2005 su u Laguna Seca..... Rossi i Edvards vozili M1 sa grafikom "KR" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6585 Napisano Novembar 25, 2014 Ne silazi, 6515 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Prva cigareta koju sam zapalio bila je HB. Mislim da je su mi neki trkaci podsvesno porucili da to tako treba . Tim se sportom vise nebavim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Decembar 15, 2014 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Januar 7, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan To sa HB cigarama, jos si jeftino prosao. Mene su napalili HRC bojama pa sam bio ponosni i glupi vlasnik (zato sto stvarno nije vredela kao dve Boldorke) Honde cb1100r . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 8, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan To sa HB cigarama, jos si jeftino prosao. Mene su napalili HRC bojama pa sam bio ponosni i glupi vlasnik (zato sto stvarno nije vredela kao dve Boldorke) Honde cb1100r . Kako sam umirao za tim motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 8, 2015 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Jedva ga skinuh ga sa torenta i okačih ga na YT za svaki slučaj 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Januar 8, 2015 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Obožavam ove flat "bar superbikes" iz'70 i '80!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 9, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Mad Max masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Januar 10, 2015 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Niko da pomene kralja Kenija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Januar 10, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Uvek se lecnem kada vidim Spencera u narandzasto-belom (ili Edija na plavo-belo-crvenom) p.s. Svi bliski, a sin najglasnije, govore da sam daltonista. Je li narandzasto ili crveno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...