ANTIC GM 43 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan lako je,muke ima dok se naviknes,,ali posle je ekstra.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Decembar 30, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje? Koliko je bezbedno koristiti metal detektor, ako se slucajno naleti na neku bombu npr (kasikaru). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Decembar 30, 2013 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje? Koliko je bezbedno koristiti metal detektor, ako se slucajno naleti na neku bombu npr (kasikaru). Ako je crna (M75) teže će je detektovati jer joj je tijelo plastično i u njega su utopljene olovne kuglice. Zelenu ća mnogo lakše da detektuje jer je sva metalna. Ako si mislio na opasnost od aktiviranja, kašikare se ne mogu aktivirati dejstvom metal detektora. Većina mina koje su posijane kod nas se uglavnom mehanički aktiviraju... Možda Žika56 da nam to malo opširnije elaborira . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneR 64 Napisano Decembar 30, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: aprilia SR 50 LC Minarelli 95' Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam koliko je bezbedno kad zapisti metal detektor a ti uzmes recimo noz i krenes da kopas i ceprkas i tako dodjes u kontakt sa bombom ili minom. Detektor kad zapisti ti ne mozes da znas sta je detektovao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan zato nigde netreba zuriti..polako kopas i to je to..imao sam prilike da iskopam nesto slicno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan vreme idealno,,,moracu u setnju... :goodluck: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 4, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja nalo malo pa se prosetam...onako zbog zdravlja..zdravo je,to jest korisno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Januar 4, 2014 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Taman malo stomačinu da smanjiš, zdravo je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Januar 4, 2014 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan ja nalo malo pa se prosetam...onako zbog zdravlja..zdravo je,to jest korisno Pa ponesi i džakče neko, vidi kakvi su ti džepovi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 4, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma tu su kjlucevi,telefoni,klesta,itd. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ma tu su kjlucevi,telefoni,klesta,itd. ha,ha,ha....svaka cast Boklicu....ja neslikah moj izlazak.bice ovih dana,druze,jeli i golden mask tvoj.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 5, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jes je..ali ja bi nesto drugo sto sam nameracio.samo da se steknu finanskijski uslovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Januar 5, 2014 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i još da naučiš CS...gde će ti biti kraj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan ma tu su kjlucevi,telefoni,klesta,itd. Ma to je obijacki alat u slucaju da se naleti na neku austrougarsku kasicu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan ma tu su kjlucevi,telefoni,klesta,itd. Ma to je obijacki alat u slucaju da se naleti na neku austrougarsku kasicu... Nema vremena da se obija kasica na terenu,obijanje kod kuće.A ovi noviji pretraživaći terena imaju skenere i gps pa kod kuće na kompu pregledaju šta su našli pa tek sutradan ili zgodnom prilikom kopaju.Ja odavno odustao od ovog sporta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ma tu su kjlucevi,telefoni,klesta,itd. Ma to je obijacki alat u slucaju da se naleti na neku austrougarsku kasicu... Nema vremena da se obija kasica na terenu,obijanje kod kuće.A ovi noviji pretraživaći terena imaju skenere i gps pa kod kuće na kompu pregledaju šta su našli pa tek sutradan ili zgodnom prilikom kopaju.Ja odavno odustao od ovog sporta kone,nikad neodustaj..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 5, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ...i još da naučiš CS...gde će ti biti kraj neigram counter strike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan ma tu su kjlucevi,telefoni,klesta,itd. Ma to je obijacki alat u slucaju da se naleti na neku austrougarsku kasicu... Nema vremena da se obija kasica na terenu,obijanje kod kuće.A ovi noviji pretraživaći terena imaju skenere i gps pa kod kuće na kompu pregledaju šta su našli pa tek sutradan ili zgodnom prilikom kopaju.Ja odavno odustao od ovog sporta kone,nikad neodustaj..... Koliko bih para zaradio da sam kopao temelje za kuće Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 5, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma tu su kjlucevi,telefoni,klesta,itd. Ma to je obijacki alat u slucaju da se naleti na neku austrougarsku kasicu... Nema vremena da se obija kasica na terenu,obijanje kod kuće.A ovi noviji pretraživaći terena imaju skenere i gps pa kod kuće na kompu pregledaju šta su našli pa tek sutradan ili zgodnom prilikom kopaju.Ja odavno odustao od ovog sporta e do tog stadijuma nesto nemam nameru da dodjem..meni je dovoljno i da se prosetam po prirodi...nije stvar zaraditi nesto,ne daleko od toga,sama priroda zeznaje ,cak i rostilj po nekad je nesto sto nemogu druge robnofinanskijske stvari da zamene...nije sve u parama zlatu.. to uvece tako u prirodi zezanje oko logorske vatre,rostilja,po neke flase necega..nemoze nista da zameni... e sad,kolko ko rupa iskopa ako merimo...gde ce kraj da nam bude..ovi traktoristi sam pastete jedu i piju iz unucica cepica kolko oces,eksera i srafica da ne pominjem,za divno cudo srafova najmanje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Januar 5, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan E Bokilic,meni baš i nije rekreacija da bežim od milicije,da se krijem od seljaka,da krijem detektor,ašov... Sve to što kažeš možeš da uradiš bez detekora samo da nađeš neku devojku zaljubljenu u prirodu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 5, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan E Bokilic,meni baš i nije rekreacija da bežim od milicije,da se krijem od seljaka,da krijem detektor,ašov... Sve to što kažeš možeš da uradiš bez detekora samo da nađeš neku devojku zaljubljenu u prirodu pa o tome i pricam..ovo onako usput Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 6, 2014 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan E Bokilic,meni baš i nije rekreacija da bežim od milicije,da se krijem od seljaka,da krijem detektor,ašov... Sve to što kažeš možeš da uradiš bez detekora samo da nađeš neku devojku zaljubljenu u prirodu pa o tome i pricam..ovo onako usput Jos kada bi nasao neku mutavu da mi ne skace po mozgu... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan E Bokilic,meni baš i nije rekreacija da bežim od milicije,da se krijem od seljaka,da krijem detektor,ašov... Sve to što kažeš možeš da uradiš bez detekora samo da nađeš neku devojku zaljubljenu u prirodu pa o tome i pricam..ovo onako usput Jos kada bi nasao neku mutavu da mi ne skace po mozgu... ha,ha,ha...kizo,ja sam vec odavno GLUV...... :jee: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Januar 17, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan e pa zhelim vam da nadjete ovako neshto http://www.greenfork.info/2013/09/find-in-woods-with-metal-detector.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 17, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma ko ce za ovaj grob od motora ovolko da kopa,tu bi ga i zatrpo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...