full cross 2 Napisano Decembar 3, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze li neko bilo sta da mi kaze o ovom motoru,pozitivno ili negativno,imam neku ponudu za da ga uzmem ,i ovaj je full cross pa ako neko zna neka pomogne Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6647 Napisano Decembar 3, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Godište motora? Možda ti ovo pomogne link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 3, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 96 30kw i zanima me dali su ti motori dobri po vasem misljenjima. Vakih je aprilija rjetko ja msm naci zato sto su full croser, pretezno su enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 75 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Tesko ih je naci zato sto ih malo ima u ispravnom stanju ( da uopste rade ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 3, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 30 kw je bas tesko naci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 75 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 244 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan I po secanju ( mrzi me da proveravam ) rx je hard enduro varjanta a ako lici na full cros onda je negde u sumi izgubila svetlosnu grupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 3, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan dobro jos u predstavljanju smo skontali da momak nije poznavalac materije a i verovatno vrlo mlad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 4, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro jos u predstavljanju smo skontali da momak nije poznavalac materije a i verovatno vrlo mlad valjda ja znam kakav je motor motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 96 30kw i zanima me dali su ti motori dobri po vasem misljenjima. Vakih je aprilija rjetko ja msm naci zato sto su full croser, pretezno su enduro. To je Rotax agregat 122-123 imaš delova za njih,OK su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 4, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Godiste 96 30kw i zanima me dali su ti motori dobri po vasem misljenjima. Vakih je aprilija rjetko ja msm naci zato sto su full croser, pretezno su enduro. To je Rotax agregat 122-123 imaš delova za njih,OK su Hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 4, 2012 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan RX 125 nikad nije pravljena kao kros. Niti je fabricki imala 30kw. Pogledaj malo bolje sta kupujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 4, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan RX 125 nikad nije pravljena kao kros. Niti je fabricki imala 30kw. Pogledaj malo bolje sta kupujes Aha hvala druze : a kolko je mak. kw pravljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 4, 2012 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan 24kW sa 36mm Dellorto su bile najjace. Sada tesko da imaju toliko, zavisi od stanja. Ali je dobar i zabavan motor kad je u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 4, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan 24kW sa 36mm Dellorto su bile najjace. Sada tesko da imaju toliko, zavisi od stanja. Ali je dobar i zabavan motor kad je u dobrom stanju. Ovaj je 96 god nezz mozda i jest te jacina, posto motor ide ko zmaj agregat Rotax 123 hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dali znate koja im je cijena 96 god je motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...