vuk72 0 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: BAR Motocikl: SUZUKI V STROM DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je pomoć oko otkrivanja kvara (nadam se sitnice) na v stromu dl650 2010god. prešao 15000km. Motor je promjenio zvuk, pojavile su se vibracije na vecim obrtajima a pri manjem gasu u krivini me cima kao da nema jednoličan gas (nije jako cimanje ali dovoljno da ne mogu da normalno uđem u krivinu). Zamjenio sam svećice, promjenio ulje, filter ulja i gorivo, čišćene su brizgaljke. Nemam više ideju što može biti a u naše mastore se ne nadam. Ako je neko imao sličan problem ili ima neku ideju - neka se javi. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 29, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan v strom.hr forum. Postavi temu tamo. Javice ti se vec Brum ili Ib. Pomocice ti 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Novembar 29, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Свака част теби Sharbo за сву помоћ коју чиниш. Хвала што постојиш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 29, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ako je motor nepune dve godine star jos uvek je pod garancijom. Idi kod njih i trazi da ti otklone kvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan ne verujes nasim majstorima hrvatski su bolji e tako je mislio i moj drugar pa otera motor tamo sad da ga pitas dal bi to opet uradio oko bi ti izvadio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 29, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan ne verujes nasim majstorima hrvatski su bolji e tako je mislio i moj drugar pa otera motor tamo sad da ga pitas dal bi to opet uradio oko bi ti izvadio Niko nije rekao da ne verujem nasim majstorima, i niko mu nije rekao da stavi motor na voz i pravac Hrvatska. Samo mu kazem da postavi temu na pravo mesto a u krajnjem slucaju ako je motor pod garancijom kao sto kaze fruitcake neka ga vozi kod ovlašćenog servisera... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 30, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Свака част теби Sharbo за сву помоћ коју чиниш. Хвала што постојиш. Jel to na pomolu neka emotivna veza ? 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Novembar 30, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Свака част теби Sharbo за сву помоћ коју чиниш. Хвала што постојиш. Jel to na pomolu neka emotivna veza ? Upravo tako.Potpuno ste u pravu,uvaženi gospodine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 30, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Treba videti, mislim da je na motore garancija minimum dve godine. DR 125SM iz 2009te godine sto sam ja vozio imao je garanciju od dve godine sto znaci da taj Strom moze da ima minimum toliko. I zaista ne znam zasto si ga vozio u servis koji nije ovlascen kada je vec u garantnom roku. Cak iako si drugi, treci, peti vlasnik garancija se prenosi na osobu na koju se vodi motor. Pritom ne znam zasto ljudi beze od ovlascenih servisera, narocito Suzukija kada oni em sto nisu skupi em zaista poseduju sertifikate i licence te samim tim su u obavezi da imaju originalne delove (bar ovaj u Beogradu). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk72 0 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: BAR Motocikl: SUZUKI V STROM DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima... Motor je uvežen iz IT tako da sam bez garancije. Što se tiče ovlašćenog servisa u CG, čuo sam da nemaju pojma a inače žalosno je,(možda griješim dušu) što kod nas svako naziva sebe majstorom. Uzmu ti pare i kao motor je "napravljen". Nemam neka dobra iskustva sa majstorima tako da neznam što da radim osim da pokušam na ovaj način, nebi li mi ko dao ideju što može biti. Pokušao sam da se učlanim na ovaj VSTOM.HR forum ali izgleda da se lakše učlaniti u parlament nego kod njih jer evo 3 dana čekam meil za pristup. Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 30, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan joca sa karaburme ti je ovlasceni serviser za suzuki i ne bih se slozio sa tobom da nema pojma izvini, tek sad videh da si iz CG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 30, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne znas sta da radis evo sta bih ja na tvom mestu uradio: zvao bih Euro Sumar u Beogradu i zakazao termin, i pritom im objasnio u cemu je problem. Oni ce verovatno i reci sta bi mogao biti problem i okvirno vreme potrebno da se isti sredi. Onda bih stavio motor na auto-voz i dosao za BGD. Koliko sam shvatio motor ti je u voznom stanju sto je dobro, a od zeleznicke stanice do servisa imas max 10 min voznje i oko 4 semafora. Sta god da je u pitanju vrlo verovatno to mogu srediti za jedno pre podne. Kapiram da ti je jeftinije da platis vise i sredis motor kako treba i da te sluzi jos gomilu kilometara nego da juris majstore po CG i gatas koji ce ti majstor srediti motor kako treba. A i pitanje je da li ce ga ikada srediti kako treba. Moja iskustva sa njima su jako pozitivna. A kada ti u Euro Sumaru srede motor mozes jednu lepu voznju do CG da izvozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 30, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zasto bi bio bez garancije ako je motor uvezen iz Italije??? Mislim da gresis. Ja sam moj motor uvezao iz Nemacke u Srbiju a menjao deo pod garancijom u Turskoj! Verujem da bi strom morao da ima World Wide garanciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4463 Napisano Decembar 1, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima... Motor je uvežen iz IT tako da sam bez garancije. Što se tiče ovlašćenog servisa u CG, čuo sam da nemaju pojma a inače žalosno je,(možda griješim dušu) što kod nas svako naziva sebe majstorom. Uzmu ti pare i kao motor je "napravljen". Nemam neka dobra iskustva sa majstorima tako da neznam što da radim osim da pokušam na ovaj način, nebi li mi ko dao ideju što može biti. Pokušao sam da se učlanim na ovaj VSTOM.HR forum ali izgleda da se lakše učlaniti u parlament nego kod njih jer evo 3 dana čekam meil za pristup. Pozdrav!!! cekaceš još 100 godina jer si sjebo nešto kod prijave koja regularno traje do pola sata. Zasto bi bio bez garancije ako je motor uvezen iz Italije??? Mislim da gresis. Ja sam moj motor uvezao iz Nemacke u Srbiju a menjao deo pod garancijom u Turskoj! Verujem da bi strom morao da ima World Wide garanciju! zato što jeste uvežen ali vjerovatno ne nov nego sa nekoliko godina starosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Decembar 1, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je motor 2010 pa rekoh da ga nekako silom uteramo pod garanciju Sto se kvara tice gotovo sam siguran da je elektrika u pitanju i to verovatno nesto oko svecice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 7, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da li si bio kod majstora? Je li rijesen problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2488 Napisano Decembar 7, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan cekaceš još 100 godina jer si sjebo nešto kod prijave koja regularno traje do pola sata. Evo i ja kao budući vlasnik stroma da nešto napišem o ovom forumu. Izvinjavam se na ofu ali i ja sam popunio prijavu,ispravno jer ako si nešto pogrešio obaveste te odmah u čemu si pogrešio i da to ispraviš Nema odgovora već jedno 10tak dana a večeras sam pokušao ponovo da se registrujem na ovaj forum preko iste e-mail adrese,smatrao da prvi put nije uspelo i dobih ovaj odgovor Vaš korisnički račun čeka na odobrenje od administratora. Sad sam se reg na drugu e-mail adresu i drugi nick pa da vidim šta me čeka evo i te poruke Registracija Hvala vam na registriranju. Administrator mora najprije odobriti registraciju prije početka vašeg korištenja foruma i primiti će te email poruku odmah nakon odluke administratora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Januar 3, 2013 Teoreticar, 336 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem!Imam stroma 650 2008 god, do sada je sve bilo super!Javio mi se problem nece da pali i ipokazuje na displeju cuveno F1 , pumapa ne zuji dugo kao pre, sada je mnogo kratko na pocetku 1-2sec i to je to!?Ima li neko ideju kako bi mogao da ga pokrenem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, imaju dve adrese za v-strom forum u Hrvatskoj i jedna od njih nije vise aktivan forum a jako su im slicne adrese... tako da ako si aplicirao tamo, mozes da cekas do sudnjeg dana. Evo linka za aktivni forum pa vidi da li si tamo podneo zahtev za clanstvo http://v-strom.hr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...