mile fazer 4464 Napisano Novembar 29, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan za potsjetnik od lani. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 29, 2012 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Hajde Mile,pakuj kofere i dolazi na zurku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 29, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan cemo viditi, reko sam šefici danas ali ostao bez odgovora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4884 Napisano Novembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...što je svakako bolje nego da te momentalno o'ladila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 29, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dinsta me na laganoj vatri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 29, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ma povedi i nju 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Novembar 29, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da bre Mile, daj dovedi šeficu da je pirjamo na laganoj vatri. Ima da se lepi za prste posle druženja s nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Novembar 29, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee kad se setim druge zurke bjb. Kako je to bilo lepo usao sam u kafic unutra puno ljudi na sve strane a ja AMA BAS NIKOGA NE POZNAJEM osim popsy-ja i mise al gde da ih smaram da bleje samnom i tako sam blejao jedno sat vremena uglavnom sam spakovao se na moje motorce i posao kuci,predivno mi je bilo zato ove god poznajem vec ljude i docicu sa mojim bajkerima i bice LUUUUDOOOOOOO bar mislim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 29, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zex stvarno ima talenta nadam se da se vidimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 29, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Не могу да дођем али желим добар провод свима! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 29, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zex, jesam li se sa tobom danas pozdravio u Mad Max-u? Nikako da povezem nik i delo Ja u zivotu nisam bio u Mad Maxu!!! :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 29, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 29, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Klub Plaža se nalazi na Adi Ciganliji, na Makiškoj strani. Meni gps pokazuje Adu Romanliju, očito je apdejtovan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 1, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ovi slovenci imaju politicki korektne uredjaje!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 1, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovi slovenci imaju politicki korektne uredjaje!!! da, zovu se kamere na križanjima i skoro su zaratili sa vlastitim politicarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 1, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Vidjamo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 2, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ti nećeš ići Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Decembar 2, 2012 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva je to malodušnost? Imaš već veselu Nensy i za čas ćete se spajtosati sa drugarima . Videćeš, vesela je to i dobra družina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Barbi samo hrabro, svima nam je nekad bilo prvi put ! Uzmes (sto kaze Rajko) Nensi pod ruku, pa te ona upozna sa vecinom ekipe. Poneses samo gomilu pozitivne energije, i sve ostalo ce doci samo od sebe! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Moras da se 'razavataris', kad tad, ipak je analogni svet analogni! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 2, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Bez brige...bice reseno Barby bices prisutna...mislim cisto da te obavestim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 2, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan e rade, zbog tog tvog razloga ja preskocim prosle godine hepicentar u kraljevu, a ako se ne varam bila jedna od najboljih voznji prosle godine... lm, meni pada nocna, al me nesto teraju na odmor da ga iskoristim pa mislim da cu prihvatiti upravnikovu ponudu(citaj naredbu) Vidimo se tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan imam ja puno pozitivne energije,samo ja ne znam ni veselu nensy i mislim da tj znam bilo bi mi neprijatno. ima vremena lljudi,bice zurki jos dosta jednom ceš se lupkati u glavu i bice ti žao svake propuštene žurkice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 2, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan e onda necu ni ja.! Poznajem samo onu grupicu homomotoseksualaca sto sebe nazivaju laborantima i par previsedobrihdabibiliistiniti likova sa foruma... i nikog manje (vise mi i ne treba) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan da,verovatno da hoce ali opet kazem ima vremena :D:D Nemojte se dzaba truditi. Snebiva se zato sto je sa "planete x" i jos nije uzela (ovo)zemaljski oblik 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...