SpontanaDeskripcija 742 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Nista od ovog nema ? http://homepage.bluewin.ch/nicidesign/http___homepage.bluewin.ch_nicidesign/Home.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6611 Napisano Novembar 26, 2012 Ne silazi, 6528 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo (ili mozda cak i za novi TDM) spremaju onaj pominjani agregat sa 3 cilindra. Pominju se i neki nakedi, svi sa istim agregatom. Motor (masina) je prilicno ambiciozno pretstavljen, a kazu da ima vec i prototipova (masine)... Verujem da ce ga ipak biti, ali je sve vise pitanje koliko bi kostao i kako ce se prodati. Nova velika Tenera se broji na prste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 26, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sa ovako nečim bi Yamaha pocepala... samo da se drže recepta ispod 200kg i oko 100hp i sa dobrim vešanjem to bi bila dobitna kombinacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6611 Napisano Novembar 26, 2012 Ne silazi, 6528 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan sa ovako nečim bi Yamaha pocepala... samo da se drže recepta ispod 200kg i oko 100hp i sa dobrim vešanjem to bi bila dobitna kombinacija... Naravno da oni i mnogi drugi znaju sta da urade. Pitanje je bil' ti to kupio, tj. mozes li? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 26, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bi naravno i ne mogu :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6611 Napisano Novembar 26, 2012 Ne silazi, 6528 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan ...e u tom grmu lezi zec. Italijanskim Popsijima isto utanjilo, a na njih se prilicno racuna(lo). O spancima da ne govorimo i fabrike (motora) tamo pozatvarali.Zasto je Honda napravila one "motorice" od 500ccm..... Nemaju evropljani love, a svaba koji jos i ima love naravno da ce da uzme BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Novembar 26, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj klip odavno! I ideja mi se jako svidja! Mislim da je ovo mnogo bolja varijanta od 660ice! Lepo uzmu vec dokazani motor od TDMa i prilagode cenu i svi da pevaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Novembar 26, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan To je prava "adventure" mera. Samo ne znam da li je i prava trzisna mera. Od Afrike i ST pa do GS-a 800 i ADV 990, nema nista 10 godina i vise. Da je trzisno zanimljivije, izbacivale bi fabrike nove modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno da vam kazem meni se i XTZ660 veoma svidja. Da sada imam dovoljno para za nov motor pretpostavljam da bih nju verovatno jurio(eventualno adv690). Bojim se da bi sa motorom od 900ccm i tri cilindra, iako bolja i udobnija na putu, bila previse skupa i previse teska za bilo kakav off. Slicnu stvar su uradili i sa ST1200 - turer sa siluetom endura. Moze ona na off, moze i Fazer na off, ali nije to to. Ovako 660 mi skroz ok mera(nisam neki zaludjenik za brzinu) a cak i ona mi je skuplja nego sto mislim da vredi, eventualno da naprave neku varijantu do 750-800ccm sa dva cilindra, do 180kg, i neke razumne cifre, a za sve ostalo mogu da kupe i ST1200. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavko021 17 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha xt660z tenere , Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 27, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Sta se lozite, od kada je japanac znao da napravi motor... Sala mala, morao sam da spamujem I meni se cini preambiciozno ovo sto su zamislili. Mozda ce koristiti gomilu kompozita pa tako olaksati, ili mozda imaju neku drugu foru. I ja sam u Popsijevom fazonu ali nesto je oskudica kesha vec neko kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 30, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sta se palite Ovo je samo nečija zelja, odnosno koncept u kućnoj radinosti nekog kreativnog lika. Takvih klipova je you tube pun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi to bio extra motor. On je taman izmedju malog XTZa 660 i premocne 1200tke. Ova sredina je bas ono sto ljudima treba. Manja potrosnja, lakoca voznje 660ke a snaag 1200tke Mislim da bi ovaj model bio pun pogodak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ovaj transformers look bas svidja, pocevsi od XT660Z pa do ovog concepta. Nesto se mislim da samo xt660z ima dva cilindra ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1731 Napisano Maj 5, 2013 Drug član, 1476 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike bi to bio GSX 750 R u svetu Endura. Prava mera, a mogla bi biti upotrebljena masina iz TDM-a 900, koja je vec razvijena i isprobana, i uglavljena na ram XTZ-a 660-ke. Posto sve komponente, kalupi i alati vec postoje, i cena bi, verovatno bila dosta prihvatljivija od potpuno novog proizvoda... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...