savke 643 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih pantalone ali sa malo specificnim merama,treba mi neki model koji je u struku oko 95cm a duzina nogavica minimum 115cm (produzeni model).Visok sam preko 190 a imam 80 kg Ne interesuju me kozne pantalne i pozeljno bi bilo da su u sto boljem stanju,tj bez ikakvih ostecenja. Moj boj je 064 580 98 20 ili ponudu ostavite ovde na frumu.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17345 Napisano Novembar 25, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3693 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih pantalone ali sa malo specificnim merama,treba mi neki model koji je u struku oko 95cm a duzina nogavica minimum 115cm (produzeni model).Visok sam preko 190 a imam 80 kg Ne interesuju me kozne pantalne i pozeljno bi bilo da su u sto boljem stanju,tj bez ikakvih ostecenja. Moj boj je 064 580 98 20 ili ponudu ostavite ovde na frumu.Pozz Prijatelju, u tvom slučaju nije problem veličina pantalona nego dužina! Imam isti problem (195cm/95kg, ali su mi i noge i ruke malo duže od standarda) i godinama pokušavam (uglavnom neuspešno) da nađem odgovarajuću odeću. Od tekstila nema ni približno ništa, a od kože sam nešto našao (uz prepravke). Želim ti sreću, ali .... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ima u Luisovom katalogu pantalona na koji bas pise "man long" sto bi trebalo da znaci produzen modela ali opet ne smem na slepo da porucujem. Valjda cu uspeti nesto da pronadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2452 Napisano Novembar 26, 2012 Andragog, 5019 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja nove Vanucci advenrure, 3XL duzina nogavica odgovara ali je obim struka 115 cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Novembar 27, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Puno mi je to druze,bice mi velike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih pantalone ali sa malo specificnim merama,treba mi neki model koji je u struku oko 95cm a duzina nogavica minimum 115cm (produzeni model).Visok sam preko 190 a imam 80 kg Ne interesuju me kozne pantalne i pozeljno bi bilo da su u sto boljem stanju,tj bez ikakvih ostecenja. Moj boj je 064 580 98 20 ili ponudu ostavite ovde na frumu.Pozz Imam ja Clover, struk je 95-100 , a duzina nogavica od medjunozja je 87-88cm. Mislim da ti je korisnija ta mera jer se moze desiti da su pantalone duboke, a nogavice kratke. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze par slika tih pantalona? moze i na moj mail nesics88@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Savke, vidi da li ti ovo odgovara: http://www.kupujemprodajem.com/IXON-CLIMBER-moto-pantalone-NOVE-XL--3629443-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Decembar 12, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone porucene tako da se potraga obustavlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 14, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...