lencuga 14635 Napisano Novembar 25, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan modelu je potrebno sredjivanje, ima nesto elektronike unutra i benzinski motor od 80 ili 100 ccm, ja sam se smorio od te price ceo je kompozit cena 300 eura fix Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze ovo da ponese neku bombu? Treba da se raskusuram sa nekima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 25, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre 80 ili 100 ccm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14635 Napisano Novembar 25, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan motor je starije generacije, na njemu nema oznaka zapremine, posto ga nisam ja ugradjivao mogu samo da nagadjam na osnovu spoljnih gabarita. mrzi me da merim precnik cilindra i hod klipa tako da mi je jednostavnije da kazem 80-100 ccm . cena novog modela, ne sklopljenog bez motora i ostalog sto ide u njega je bila 999 eura, tako da za 300 eura kome treba nece mnogo da obraca paznju na sitnice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13464 Napisano Novembar 26, 2012 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zivim blizu sportskog aerodroma i leti cesto imam priliku da vidim ljude koji se zanimaju ovakvim stvarcicama. Fantasticna profi igracka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 2, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jel mu se skidaju krila radi transporta ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 6, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze ovo da ponese neku bombu? Treba da se raskusuram sa nekima... nemoze bombu ali mozes prskati komarce i djubriti baste... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...