bkns 37 Napisano Decembar 8, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan To je zato sto nisi video moj! Salim se naravno, znam koliko je tesko naci dobar... Srecno sa kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje sam u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano Decembar 24, 2012 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan eo jedan proveren samo nije 07.ali neces se zajebati puno jer covek se ne zeza kad odrzava motore. http://www.moto-berza.com/polovni-motori/suzuki-gsx-r-750-k5--gsxr-750-oglas-60814/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe kako je odrzavan kada je mator,a i ne svidja mi se ovaj model. Dakle definitivno od 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 3, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kupljen napokon,tako da mze lock na temu Hvala svima koji su pokusali da pomognu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Motor je kupljen napokon,tako da mze lock na temu Hvala svima koji su pokusali da pomognu nisi nam rekao sta si uzeo,i moze li par slika da malo vidimo masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Januar 7, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislio da sam okacio i ovde :)0 Evo slicica kada je kupljen. Pa kad malo otopli bice i nekih lepih U pitanju je 750 2008 godiste. Kupljen je nov kod nas, sto je mislim danas dosta bitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan nema boljeg motora u klasi... deluje lepo... puno predjenih kilometara 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Februar 3, 2013 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, znaci nije bilo sudjeno. Jel ste to zakljucili gledanjem motora ili znate nekoga ko zna sta je bilo? I ako nije tajna za kolik je prodat? ako si bio juce na uscu mogao si da vidis zucu. mozes da mu das ponudu kad ga vidis, ne odgovara mu 6tica posle iljadarke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan nema boljeg motora u klasi... deluje lepo... puno predjenih kilometara pa jedini je u klasi,mora biti najbolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...