Nucleus 101 Napisano Mart 25, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jos cvetnih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 25, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan bravo, sto se mene tice, nema potreba za "jacom" blendom ! ovako dobija na trodimenzionalnosti, ima dubinu i ne mora da sve bude ostro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 25, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan hvala, mislim da sam na prvoj (cvetnoj) malo preterao sa blendom (bila je na 2.8 ), verovatno bi dobio za nijansu lepsu sliku da sam je malcice zavrnuo i da sam fokusirao valjano. Po mome (cisto amaterskom) dozivljaju je malo (vise) mutnija... na ove dve poslednje je situacija (po meni) malo bolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 26, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan pa da, ovde na poslednjoj je i eksponirano taman kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan upsss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 27, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam BW,.... Cope i nj podmladak Alexa in action (mene ne pitajte sta sam radio na toj Basket utakmici s aparatom ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano April 9, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Izadjoh na terasu danas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 9, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, ova sa Copetom i nj podmlatkom je fantasticna!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Cvet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Maj 14, 2008 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Preeeeedobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 27, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cvet Pubis ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 25, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje i predlog. Kakvo podesavanje na foto aparatu treba uraditi da nebo nebude izgoreno. Znaci kako je za ove slike podesen aparat kada nebo ispadne ovako i da li je za ove fotografije koristen kakav filter. A meni obicno nebo ispadne izgoreno i to me strasno nervira kao na ovom primeru i onda je cela fotografija upropastena. A predlog bi bio da napravimo jednu fotografsku voznju gde bi se provozali i gde bi mi pocetnici u fotofrafi nesto naucili malo u praksi od profi fotografa kao i od jaki foto amatera,naravno ako ima zainteresovani ucenika a i profesora prakticne nastave. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 12, 2011 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje i predlog. Kakvo podesavanje na foto aparatu treba uraditi da nebo nebude izgoreno. Znaci kako je za ove slike podesen aparat kada nebo ispadne ovako i da li je za ove fotografije koristen kakav filter. A meni obicno nebo ispadne izgoreno i to me strasno nervira kao na ovom primeru i onda je cela fotografija upropastena. A predlog bi bio da napravimo jednu fotografsku voznju gde bi se provozali i gde bi mi pocetnici u fotofrafi nesto naucili malo u praksi od profi fotografa kao i od jaki foto amatera,naravno ako ima zainteresovani ucenika a i profesora prakticne nastave. Hvala. Pozz, Ne mora da znači da uopšte ima pojačavanja saturacije i sl. u fotošopu. Na nekim podnebljima nebo zaista izgleda ovako plavo. Da podsetim da je na fotografiji takođe prisutna žuta-oker, koja je u kontrastu sa plavom, pa nam zato obe boje deluju uzbudljivije kada su jedna uz drugu. Neka likovna pravila nalažu da kada su obe boje stoprocentne (šerpa plava i limun žuta), optička harmonija žute prema plavoj na formatu je negde oko 1:4. odnosno ako imamo jednu plavu paovršinu, žuta površina bi trebala da bude oko četiri puta manja da bi te dve boje bile u skladu. I da se vratim na slike, ništa više od dobre opitke, pravilnog eksponiranja i eventalne upotrebe polarizacionog filtera, mogu dati ovakve rezultate, uz zamerku što na poslednjoj fotografiji malo "curi" horizont. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Februar 13, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Hocu da spomenem da u PS postoji jedan divan filter koji sluzi za ostrinu fotografija. on se nalazi na Filter----> Sharpen-----> Unsharp mask, pomeranjem radius-a mozete da postignete ostrinu fotke do svake dlacice ako je fotka u vecoj rezoluciji, onda i radius treba da bude veci, od 4 recimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Februar 18, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ... moje danashnje postignuche..... maski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...