VladaSD 2364 Napisano Novembar 24, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Posle 45 godina voznje motorom moj savet je da se drzite one nase stare izreke; Ko se cuva i Bog ga cuva, zato sto bolju opremu {i leti i zimi} i uzivajte. ja za ljeto preporucujen NIKE japanke ali one mekane od pjenaste spužve mada nakon stotinjak km. zabole tabani na držacima za noge. Mile, nemoj da nam truješ podmladak...ipak su FILA papuče zakon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skinuop aku i pola delova sa mog da mi egzibicija zvana voznja po ovakvom vremenu ne bi pala na pamet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djorke 270 Napisano Novembar 24, 2012 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se danas malo vozio. Ništa strašno, samo paziš malo više ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Novembar 24, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Лепа и опрезна вожњица.Има свачега по путу.Поново допунио резервар до врха,али чини ми се да ће и сутра бити прилике.Ипак је лепо и ако је мало напетије. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phantom UK 1035 Napisano Novembar 25, 2012 Zvrk, 411 postova Lokacija: London, UK, (ZG,BG) Motocikl: ER-6F 2012 Prijavi odgovor kao problematičan andrej brate ja mislim da si se pretrpao malo... ja isto vozim jos uvek i na sebi imam jaknu sa zimskom postavom duks,majcu,dole kozne pantalone,vojne cizme,potkapu i rukavice letnje...i kad se vozim ne osecam nista,kao da sedim u kolima! ali slazem se da se netreba zezati sa ovakvim vremenom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Novembar 25, 2012 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kazu danas hladno u BG a ja (ko da sam maneken adidasa) debele carape i patike na nogama, gore i na glavi kao i uvek, djir do Zemuna i okolini pa do Bataje, na auoputu vetar je preko 90kmh cini mi se pokusaovao da me "zbaci sa sedista" pa sam se jace uhvatio za korman pa da zavrsim misao, lepo sam se navozao, iako kazem TV kaze da je bilo `ladno. Jos mesec dana pa sezona izgura svih 365 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Decembar 7, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Bravo sa blic voznju, ja sam to uradio prosle nedelje kolima Inace, dugo mi je trebalo da kupim motor, najvise zbog toga sto sam tripovao da oprema kosta 1000 + eura i da je to izdatak koji mora odmah da se ispostuje. Letos sam kupio jaknu + pantalone + rukavice za nesto vise od 200 e od goretexa i po "ovakvom" novembru nigde ne duva, a i windstop je oprema. Generalno, svaki mesec kupis po nesto i lepo se spremis za sve uslove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Decembar 16, 2012 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan mala pauza, al eto u Decembru danas dan za voznju, malo po gradu pa preko Dunava do Kovilova, malo smo bili glibavi al` je vredelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...