cafe racer 643 Napisano Decembar 27, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki z650 iz 77 god. nije registrovan zadnjih 15 god. malo traljav ali je kompletan , pali, radi ,lepo ide...ima zicane felne ,kurblu itd,odlican za brusilicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2369 Napisano Decembar 27, 2012 Andragog, 4937 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Daj gi slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Decembar 27, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Slike, slike slike!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 28, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih slika,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep, meni bi bilo zao da ga seckam, samo bi ga dosredio. Ali ukusi i potrebe se razlikuju, nek ti je sa srecom prerada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan NE BRUSILICU NEEE :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 28, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan e jbg, sad ste me ubedacili, pa sta sad da kupim jos jedan a ovaj da sredim u originalu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan e jbg, sad ste me ubedacili, pa sta sad da kupim jos jedan a ovaj da sredim u originalu? Ako ti nije bedak sredi ovo motorče po PS-u. Lep je, klasika, poprilično dobro očuvano izgleda. Ne bih sad da te trujem, al zamisli da vidiš nekoga na (ili u, ako je auto u pitanju) oldtajmeru ekstra očuvanom i sređenom, i nekoga ko je istog takvog oldtajmera razbucao i obezbedio mu kartu za otpad kroz 2-3 godine? Oldtajmer odaje poseban utisak. U Carice Milice preko leta često viđam čoveka mojih godina na BMW R25 u originalnom stanju, nenašminkanom. Nema ko se za tim ne okrene, a ja mu zavidim... Sa druge strane gotovo uvek u oglasima imaš nekog R25 razbucanog i prepravljenog u čopera, bobera... želudac da ti se prevrne, stalno se pitam kako su srca imali to da urade. Tvoja volja i odluka, ali izgleda da si lep komad našao. Odvezi ga do dobrog majstora da ti pregleda mašinu. Ako je u dobrom stanju i ne traži neka bitnija ulaganja osim sitnijih osvežavanja ja to niš ne bi dirao. Ako je mašina pri izdisaju možda ti se više i isplati da je isečeš i prekrojiš, i teraš dok traje (a ta gvožđa bi i u lošijem stanju trebalo još koju godinu da se kotrljaju). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno sam gledao emisiju o fiatu 500 gde majstor kaže"isto je voziti fiat 500 i ferrari svi se okreću za tobom" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte na avto.net honda cb 4oo supersport i jedna cb400f,da imam para isao bih da ih uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan e jbg, sad ste me ubedacili, pa sta sad da kupim jos jedan a ovaj da sredim u originalu? Ako ti nije bedak sredi ovo motorče po PS-u. Lep je, klasika, poprilično dobro očuvano izgleda. Ne bih sad da te trujem, al zamisli da vidiš nekoga na (ili u, ako je auto u pitanju) oldtajmeru ekstra očuvanom i sređenom, i nekoga ko je istog takvog oldtajmera razbucao i obezbedio mu kartu za otpad kroz 2-3 godine? Oldtajmer odaje poseban utisak. U Carice Milice preko leta često viđam čoveka mojih godina na BMW R25 u originalnom stanju, nenašminkanom. Nema ko se za tim ne okrene, a ja mu zavidim... Sa druge strane gotovo uvek u oglasima imaš nekog R25 razbucanog i prepravljenog u čopera, bobera... želudac da ti se prevrne, stalno se pitam kako su srca imali to da urade. Tvoja volja i odluka, ali izgleda da si lep komad našao. Odvezi ga do dobrog majstora da ti pregleda mašinu. Ako je u dobrom stanju i ne traži neka bitnija ulaganja osim sitnijih osvežavanja ja to niš ne bi dirao. Ako je mašina pri izdisaju možda ti se više i isplati da je isečeš i prekrojiš, i teraš dok traje (a ta gvožđa bi i u lošijem stanju trebalo još koju godinu da se kotrljaju). To si u pravu ,sto se posla tice meni je lakse a i mnogo jeftinije da ga ostavim u originalu jer po mojoj raucnici treba minimum 1000e da se jos ulozi u delove da bi ispao dobar cafe racer,nemam pojma prelomicu do nove godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4225 Napisano Decembar 29, 2012 motoras, 2452 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Joj,nemoj ga kasapiti... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Decembar 30, 2012 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan ne seci ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 30, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ga rasklopio 80% ipak cu vas poslusati zao i meni da ga iskasapim,odradicu ga u originalu do zadnjeg srafa (napravicu od Triumpha cafe racera ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2369 Napisano Decembar 30, 2012 Andragog, 4937 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_z650%2078.htm http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_z650%2076.htm Ovako ga opraviiiiiiiiiii :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 30, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_z650%2078.htm http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_z650%2076.htm Ovako ga opraviiiiiiiiiii :takoje: Bice crven sa svim fabrickim sarama, takav je i bio pa ga ronsoni ofarbali u crno,zanimljivo da u rezervoaru nije bili nimalo korozije,,,, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Decembar 30, 2012 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika od juce i danas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Decembar 30, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Hoćeš to ovde da obznanjuješ ili ćeš da otvaraš novu temu o sređivanju? U svakom slučaju mislim da si dobru odluku doneo. Srećan ti rad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2369 Napisano Decembar 30, 2012 Andragog, 4937 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kad ga budes sredio i parkirao pored nekog Z 750 novijeg datuma, zna se gde ce ljudi gledati..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5832 Napisano Decembar 30, 2012 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Odlična odluka da ga sačuvaš u originalu . Izvanredan model. Čestitam i sa srećom ti bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Decembar 31, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pravi racera, sta si se stis'o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Decembar 31, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pravi racera, sta si se stis'o Jel ti sečena xs500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Da veselje bude vece misleci da kod nas necu naci nista zanimljivo porucim kod drugara u Svajcarskoj da mi nadje nekog Zephyra 750 ,,,danas mi javlja da mi je nasao Zephyur-a iz 93 sa 15000km i vec poslao u Bgd a da bi me prevoz motora manje kostao poslao je i Varadero 1000 iz 2000g,naravno cene oba motora su povoljne , sad kada stignu moram da ih guram dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Januar 3, 2013 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Da veselje bude vece misleci da kod nas necu naci nista zanimljivo porucim kod drugara u Svajcarskoj da mi nadje nekog Zephyra 750 ,,,danas mi javlja da mi je nasao Zephyur-a iz 93 sa 15000km i vec poslao u Bgd a da bi me prevoz motora manje kostao poslao je i Varadero 1000 iz 2000g,naravno cene oba motora su povoljne , sad kada stignu moram da ih guram dalje... A ti dojavi povoljne cene i na forumu kad ih budes gurao dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cafe racer 643 Napisano Januar 3, 2013 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200s DVT ,Triumph Street Triple R ,Triumph Speed Triple 955i , Kawa Z 650 i ostalo Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki ce biti manje od 900e a Varadero videcemo sutra vec sam ga obecao jednom kolegi sa foruma... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...