Biker Q 1645 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomenuta kutija za kawasaki z, kz550, mozda i gpz ali to nisam siguran pa ako neko zna neka kaze. Ocu nesto da eksperimentisem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 25, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan da li bi mogla od pomoci biti kutija od suzukija sa 4 rupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedino da izmerim raspored karburatora i mesto gde stoji pa da javim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Novembar 25, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja kompletnu sa filterom od Honde cbr, pa ako moze da posluzi, tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Novembar 25, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto izmerih al na licu mesta pa nije bas pristupacno, precnik karburatora je 50mm a izmedju 2 karburatoje je 20-21cm. Znaci rupe na kutiji bi trebale da budu 50mm a razmak izmedju rupa 20mm. Mozda pokusam i da napravim kutiju ali me brine estetska strana )... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 13, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ovde je 50 mm precnik rupe(malo sam zaboravio za ovaj oglas) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 13, 2012 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Imam celog GPX 750 havarisanog..Nase table..Ako sta treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...