pižon 240 Napisano Novembar 22, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Na tom motoru, uz bocne kofere stoji VRHUNSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan zaista izgleda dobro, al neka te stid i sram da nesto japansko turis na nesto italijansko odma skini to i nadji moto guzzi izduve )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Novembar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Malo je pirkao vetric dok si snimao ali se ipak cuje do 00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Novembar 22, 2012 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan naravno,hvala na podrsci a sto se voznje tice ja sam uvek za Ono sto sam primetio od kad sam stavio ove auspuhe je da sam mnogo primeceniji u saobracaju pogotovo kad idem izmedju kolona sto mi je i bila namera,interesantno je i to da pri manjem broju obrtaja skuter radi prilicno tiho ali kad predje 3000 Upravo iz tog razloga zamenio sam fabriku sa Racinim auspuhom, kad nas vozaci 4 tocka ne vide ( citaj ne gledaju ) bar da nas cuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno uradjeno, cista 10-ka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Novembar 22, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi a ja bas brinuo sad mi je lakse naravno ako ima zainteresovanih mogu opisati kako sam uklopio i kofere ,to mi nije prvi projekat.Budzio sam i bmw i burgmana..naravno sve je to za nas sa manje para,a vise ukusa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Novembar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ima zainteresovanih,samo postuj ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Novembar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo mi pomereni u glavu što se tiče budženja, tako da slobodno postavljaj. Ideja nikad dosta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Novembar 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @MP3 Nisam rekao da je SMESNO, samo da po MENI ne ide dvocevka na skuter i to je to. Elem nisam jedini koji ima race na plastikaneru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Novembar 23, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam i obecao evo da kazem nesto i za kofere sa moje aprilije.Dugo sam trazio orig.kofere i na kraju kada sam ih nasao iznenadili su me sa cenom za koju sam mogao da kupim polovnog kineza.Naravno potraga se nastavlja jer kao sto znate bez dodatnog mesta za prtljag scarabeo je totalno aut.Sasvim slucajno nabasam na coveka koji ima par novih kofera od neke Aprilije koji mu stoje vec vise godina,pogledam ja a ono orig.za scarabeo 150ccm.Naravno vrlo bitan moment cena kaze covek da ja ponudim meni blam a u glavi razmisljam da dam do 100e ne vise...izlete se on da nece nikako da ih da za manje od 30e I sta reci Sav srecan sa sve koferima kuci na montazu,ali dzaba nikako se neuklapaju siroki su sa nekakvim krivinama koji prate linije manjeg scarabea.Opet utehu nadjoh u pivu i onda se pomolim sa sve bruselicom u rukama i krenem da secem...plodove mog rada vam predstavljam u nekoliko slika. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 23, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je to i vise nego dobro!!! Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 25, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan sjajnoooooo, ma fenomenalno!ja sam odusevljen i koferima i izduvom...!svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...