mihazero 358 Napisano Decembar 28, 2012 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ispod tocka? probao sam. Izbacio je tocak toliko jako da je pukla. jedino da je oblozim smirglama... Fosna je tako debela da moze da izdrzi ceo tvoj motor i vas petoro na motoru i koristi se bez problema i za kamione. Letvica sa druge strane ce da pukne. Osim toga fosna je obicno 2 metra pa ce 40cm biti manji uspon nego kad stavis letvicu koja je kraca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 28, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza idemoooooo.......tako sam se i ja osećao , kad su mi 1981-e kupili poniku. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Decembar 28, 2012 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ispod tocka? probao sam. Izbacio je tocak toliko jako da je pukla. jedino da je oblozim smirglama... Fosna je tako debela da moze da izdrzi ceo tvoj motor i vas petoro na motoru i koristi se bez problema i za kamione. Letvica sa druge strane ce da pukne. Osim toga fosna je obicno 2 metra pa ce 40cm biti manji uspon nego kad stavis letvicu koja je kraca. Sad znam na sta mislis. Ali odakle mi to??? Takodje od praga do zida ima malo manje od 2m, a motor 2.3. Znaci mora da stoji ukoso. Kad bi video kako to izgleda ukapirao bi problem. Ovako nema poente pricati. mada cu videti da nabavim negde te dascurine. ne znam samo gde Imas na gradilistima ... zamolis nekog radnika samo da isteras motor da ti to podupre ... a imas i na stovaristu gradje. Da si u gradu, lako bismo, ali NBG, daleko i mrzi me. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ako nesto mrzim, to je da se odjavljujem iz neke akcije. Sve sam isplanirao, zamenio smenu, ali... danas sam se okliznuo i pao niz stepenice, direktno na ledja. Razbio sam se ko piiiip! Bio sam kod lekara, snimio i srecom nisam nista slomio, ali boliiii... Jebiga, zao mi je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Decembar 28, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vremenska prognoza idemoooooo.......tako sam se i ja osećao , kad su mi 1981-e kupili poniku. Nisi ti daleko od te ponike dobacio.... Kad bi sa njom krenuo sigurno bi stigo!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 28, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ispod tocka? probao sam. Izbacio je tocak toliko jako da je pukla. jedino da je oblozim smirglama... Fosna je tako debela da moze da izdrzi ceo tvoj motor i vas petoro na motoru i koristi se bez problema i za kamione. Letvica sa druge strane ce da pukne. Osim toga fosna je obicno 2 metra pa ce 40cm biti manji uspon nego kad stavis letvicu koja je kraca. Sad znam na sta mislis. Ali odakle mi to??? Takodje od praga do zida ima malo manje od 2m, a motor 2.3. Znaci mora da stoji ukoso. Kad bi video kako to izgleda ukapirao bi problem. Ovako nema poente pricati. mada cu videti da nabavim negde te dascurine. ne znam samo gde idem večeras nešto do NBGda oćeš da svratim do tebe pa da probamo zajedno (ne znam dal imam neku dasku (fosnu) pogledaću) al smislićemo nešto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Decembar 28, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ako nesto mrzim, to je da se odjavljujem iz neke akcije. Sve sam isplanirao, zamenio smenu, ali... danas sam se okliznuo i pao niz stepenice, direktno na ledja. Razbio sam se ko piiiip! Bio sam kod lekara, snimio i srecom nisam nista slomio, ali boliiii... Jebiga, zao mi je. Eeee.... !@@#@#! Nego kako je prosla stepenica?! Aj se ti oporavi, ti padovi mogu da izazovu velike probleme... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Decembar 28, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, Boro brate. Sad ti ne gine kilo konjske masti. Ipak hvala Bogu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6268 Napisano Decembar 28, 2012 Svakom po zasluzi, 12463 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, ako nesto mrzim, to je da se odjavljujem iz neke akcije. Sve sam isplanirao, zamenio smenu, ali... danas sam se okliznuo i pao niz stepenice, direktno na ledja. Razbio sam se ko piiiip! Bio sam kod lekara, snimio i srecom nisam nista slomio, ali boliiii... Jebiga, zao mi je. Auuu, dobri Boro, mogao si baš da nagrabusiš a sigurno nisi imao opremu kada si se smandrljavao niz stepenice? Da si imao jaknu, pantalone, pojas, kaciZu...ništa ti bilo ne biH. Izvini, mala šala, Fastum gel i crni lukac i ima da bude k'o rukom odnešeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 28, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sad videh, dobro si prosao Boro... izmaži se dobro večeras nekom kremom protiv istegnuć (fastum, konjska-da greje (crvena mislim da je) ili burov gel) zavi šta imaš, pa vidi ako sutra budeš ko nov dolazi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Decembar 28, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Autor slika DiP Arakis 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Decembar 28, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan koji je, iako na oporavku, dosao da smeta ... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Decembar 28, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan A bilo je i poziranja, sta bi patuljci drugo radili... PS.. ovo na stolu, na drugoj slici su sokovi, nego ih nekako cudno pakuju sada, valjda zbog ekologije... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2222 Napisano Decembar 28, 2012 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sabajle (8:10h) ce nas snimati RTS za njihov jutarnji program, pa ako neko ima zarku zelju da rano ustaje, pozvan je da nam se pridruzi. Bicemo ispred Skupstine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sutra sabajle (8:10h) ce nas snimati RTS za njihov jutarnji program, pa ako neko ima zarku zelju da rano ustaje, pozvan je da nam se pridruzi. Bicemo ispred Skupstine. Ja verovatno nocas necu spavati pa eto mene. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2222 Napisano Decembar 28, 2012 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i priloga sa Tv Happy: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da dodam jos jednom prilog sa KCN-a 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Decembar 28, 2012 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su se ponudili da izvucemo motor. Motor je na crvenom krstu, nije na NBG-u Najveci problem je to sto sam bolestan i sto me je zgazila astma. Ako neko ima astmu zna o cemu pricam. jedva sam sposoban da idem na posao, a moram posto nemam zdravstvenu knjizicu da bih uzeo bolovanje. Voznja u ovakvom stanju je za trunku bolja nego da vozim mrtav pijan Da ne pominjem da mi je zadnja guma celava... No, i dalje sam za da budem fotograf, pa ako neko ide kolima iz nuzde, ja bih ipak isao da fotkam Pozdrav! Boki, zelim brz oporavak. Znam kako izgleda kad ljusnes tako. Pao sam prosle godine sa svojih tadasnjih 116 kila, i 2 nedelje sam jedva na wc solju sedao sam... ja zivim na crvenom krstu.A i idem da fotkam, bez motora. I znam kako izgleda kad imas problema sa astmom. Da nismo mi neki rodjaci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 28, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan I mene uhvatila jebena prehlada, pa necu moci da se vozim na motoru jbg. Hvala kolegi Kypacku na ponudi za voznju i kornish-u na kacigi, ipak ce biti previse hladno da se vozi bez neke ozbiljnije opreme! Tako da, ako neko ide autom, eto vam jos jednog fotografa, a ako ne, nema veze vidimo se ispred skupstine ujutru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7935 Napisano Decembar 28, 2012 nocni cuvar, 2586 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan u bre fotografi al ste mlitavi 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1454 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno najposecenija tema! The final countdown! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna konacan broj fotografa koji ce slikati? Moram da se doteram! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2222 Napisano Decembar 28, 2012 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A da neko od vas dvojice-trojice fotografa krene kolima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Decembar 28, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo 12 sati.... :jee1: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano Decembar 28, 2012 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Krst I drugarica dolazi iz Surcina i mozda jedan drugar iz Panceva Ja licno sigurno dolazim. Kolege fotografi ce me prepoznati po 200mm fiksnom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...