Jump to content

Moto Zajednica

Moto Deda Mraz akcija 2012.

Recommended Posts

• U prolazu, 66 postova

Mislis ispod tocka? probao sam. Izbacio je tocak toliko jako da je pukla. jedino da je oblozim smirglama...

Fosna je tako debela da moze da izdrzi ceo tvoj motor i vas petoro na motoru i koristi se bez problema i za kamione.

Letvica sa druge strane ce da pukne. Osim toga fosna je obicno 2 metra pa ce 40cm biti manji uspon nego kad stavis letvicu koja je kraca.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 66 postova

Mislis ispod tocka? probao sam. Izbacio je tocak toliko jako da je pukla. jedino da je oblozim smirglama...

Fosna je tako debela da moze da izdrzi ceo tvoj motor i vas petoro na motoru i koristi se bez problema i za kamione.

Letvica sa druge strane ce da pukne. Osim toga fosna je obicno 2 metra pa ce 40cm biti manji uspon nego kad stavis letvicu koja je kraca.

Sad znam na sta mislis. Ali odakle mi to??? Takodje od praga do zida ima malo manje od 2m, a motor 2.3. Znaci mora da stoji ukoso. Kad bi video kako to izgleda ukapirao bi problem. Ovako nema poente pricati. mada cu videti da nabavim negde te dascurine. ne znam samo gde

Imas na gradilistima ... zamolis nekog radnika samo da isteras motor da ti to podupre ...

a imas i na stovaristu gradje.

Da si u gradu, lako bismo, ali NBG, daleko i mrzi me.

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Dakle, ako nesto mrzim, to je da se odjavljujem iz neke akcije. Sve sam isplanirao, zamenio smenu, ali... danas sam se okliznuo i pao niz stepenice, direktno na ledja.

Razbio sam se ko piiiip! Bio sam kod lekara, snimio i srecom nisam nista slomio, ali boliiii...

Jebiga, zao mi je.

• UruK Hai, 2089 postova
  • Motocikl: ADV

Vremenska prognoza idemoooooo.......tako sam se i ja osećao , kad su mi 1981-e kupili poniku. 1care.gif1care.gif1lol.gif1lol.gif1lud.gif1lud.gif1lol.gif1lol.gif

Nisi ti daleko od te ponike dobacio.... Kad bi sa njom krenuo sigurno bi stigo!!!!

:nanana::takoje:

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Sad znam na sta mislis. Ali odakle mi to??? Takodje od praga do zida ima malo manje od 2m, a motor 2.3. Znaci mora da stoji ukoso. Kad bi video kako to izgleda ukapirao bi problem. Ovako nema poente pricati. mada cu videti da nabavim negde te dascurine. ne znam samo gde

idem večeras nešto do NBGda oćeš da svratim do tebe pa da probamo zajedno (ne znam dal imam neku dasku (fosnu) pogledaću) al smislićemo nešto...

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

Dakle, ako nesto mrzim, to je da se odjavljujem iz neke akcije. Sve sam isplanirao, zamenio smenu, ali... danas sam se okliznuo i pao niz stepenice, direktno na ledja.

Razbio sam se ko piiiip! Bio sam kod lekara, snimio i srecom nisam nista slomio, ali boliiii...

Jebiga, zao mi je.

Eeee.... !@@#@#!

Nego kako je prosla stepenica?! 1nanana.gif

Aj se ti oporavi, ti padovi mogu da izazovu velike probleme...

• Svakom po zasluzi, 12463 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Jebiga, zao mi je.

Auuu, dobri Boro, mogao si baš da nagrabusiš a sigurno nisi imao opremu kada si se smandrljavao niz stepenice? :) Da si imao jaknu, pantalone, pojas, kaciZu...ništa ti bilo ne biH. :)

Izvini, mala šala, Fastum gel i crni lukac i ima da bude k'o rukom odnešeno :zdravo:

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

sad videh, dobro si prosao Boro... izmaži se dobro večeras nekom kremom protiv istegnuć (fastum, konjska-da greje (crvena mislim da je) ili burov gel) zavi šta imaš, pa vidi ako sutra budeš ko nov dolazi ;)

• Podržavam 1

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

A bilo je i poziranja, sta bi patuljci drugo radili... 1nanana.gif

PS.. ovo na stolu, na drugoj slici su sokovi, nego ih nekako cudno pakuju sada, valjda zbog ekologije... 1moto3.gif

post-13845-0-71201100-1356718121_thumb.jpg

post-13845-0-89021700-1356718126_thumb.jpg

• Podržavam 2

• Vlasnik sajta, 5389 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Sutra sabajle (8:10h) ce nas snimati RTS za njihov jutarnji program, pa ako neko ima zarku zelju da rano ustaje, pozvan je da nam se pridruzi. :neznam: Bicemo ispred Skupstine. :zdravo:

• Svrati ponekad, 375 postova

Sutra sabajle (8:10h) ce nas snimati RTS za njihov jutarnji program, pa ako neko ima zarku zelju da rano ustaje, pozvan je da nam se pridruzi. :neznam: Bicemo ispred Skupstine. :zdravo:

Ja verovatno nocas necu spavati pa eto mene. 1zdravo.gif

• Podržavam 1

• U prolazu, 66 postova

Hvala svima koji su se ponudili da izvucemo motor. Motor je na crvenom krstu, nije na NBG-u :)

Najveci problem je to sto sam bolestan i sto me je zgazila astma. Ako neko ima astmu zna o cemu pricam. jedva sam sposoban da idem na posao, a moram posto nemam zdravstvenu knjizicu da bih uzeo bolovanje.

Voznja u ovakvom stanju je za trunku bolja nego da vozim mrtav pijan 1jok.gif Da ne pominjem da mi je zadnja guma celava...

No, i dalje sam za da budem fotograf, pa ako neko ide kolima iz nuzde, ja bih ipak isao da fotkam 1aha.gif

Pozdrav!

Boki, zelim brz oporavak. Znam kako izgleda kad ljusnes tako. Pao sam prosle godine sa svojih tadasnjih 116 kila, i 2 nedelje sam jedva na wc solju sedao sam...

ja zivim na crvenom krstu.A i idem da fotkam, bez motora. I znam kako izgleda kad imas problema sa astmom.

Da nismo mi neki rodjaci?

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

I mene uhvatila jebena prehlada, pa necu moci da se vozim na motoru jbg. Hvala kolegi Kypacku na ponudi za voznju i kornish-u na kacigi, ipak ce biti previse hladno da se vozi bez neke ozbiljnije opreme! Tako da, ako neko ide autom, eto vam jos jednog fotografa, a ako ne, nema veze vidimo se ispred skupstine ujutru :)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja