Nucleus 101 Napisano Novembar 26, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Dakle drugari, treba mi neko ko moze da mi kaze da li socivo na gsx-r-u '04 (600 ili 750) ima funkciju dugog ili oborenog svetla, predpostavljam da je u pitanju oboreno. Interesuje me jer hocu da postavim dva sociva na bajk, imam jedno od gsxr-a, pa ne znam da li ima ulogu kratkog ili dugog. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Oborenog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Novembar 26, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala maki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 6, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jos jedno pitanje, koja sijalica ide u gore pomenuto socivo (H4,H7,H?..)? Trazim je#eni owners/service manual na netu proteklih par dana ali prokleto djubre izgleda ne zeli da ga ja download-ujem, tacnije sva tri linka na kojima sam ga pronasao ne rade, pa vas molim sve vas koji vozate gixxera 600/750 iz '04/'05 da mi odgovorite. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Decembar 6, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan ide H7 lampa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Decembar 8, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan ide H7 lampa. Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Decembar 8, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan nema na cemu,tu smo da pomazemo jedni drugima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...