Shesti 3 Napisano Novembar 30, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Pa Dr125, dr350 i dr 650 (freewind) su u principu iste masine sa razlicitom radnom zapreminom...(mislim na konstrukciju masine)...mozda neke male razlike (neka me bolje upuceni isprave ako nije tako)... Evo jos jedan video Dr350 (ko sumnja u to kako ide ): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Novembar 30, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan A sto je losija ova novija generacija sa alnaserom, ja se taman obradovah da nemoram da kurblam...Znam da ovi sa kurblom pale na prvu, ali valjda mi se na APENCU smucilo kurblanje, ipak mi sladje elektro starter. I zaboravih reci, motor nije registrovan, samo je ocarinjen!!! Zna li neko kolika je registracija? A moje pitanje za 350-ku? ??? Jako mi se zuri...ne bih dosadjivao, ali motor je u pitanju!!! Alo bre Stojane...registracija je nesto sto ti svakako ne gine za bilo koji motor koji ces da uzmes...ako se zbog registracije razmisljas da li da uzmes ili ne, onda nemoj ni da ga uzimas...registracija ti i nije neka bitna cifra u svemu tome...ne razumem sta je problem? Ionako ces ga registrovati na prolece, tako da ti taj trosak ne dospeva sad... Dosta si cuo o motoru, imas i na netu krs materijala, neces pogresiti za taj motor, pobogu, svi su ti rekli da je dobar, bez obzira na verziju. Evo jos jedan link...motor bez electric starta imas sve do 1999... posle 1995 je laksi, da bi 98 i 99-te imao model bez electric starta koji ima samo nekih 113kg ... dok sa electric startom ima 122-130kg, zavisno od godine...ni za jedan neces pogresiti...Evo link...valjda ce ti ovo biti dovoljno...: http://www.suzukicycles.org/DR-series/DR350.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 30, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti ovde Stojane, pa preracunaj koliko ti para treba. http://www.takidoo.co.yu/str/motocikli_registracija.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1590 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 863 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan A sto je losija ova novija generacija sa alnaserom, ja se taman obradovah da nemoram da kurblam...Znam da ovi sa kurblom pale na prvu, ali valjda mi se na APENCU smucilo kurblanje, ipak mi sladje elektro starter. I zaboravih reci, motor nije registrovan, samo je ocarinjen!!! Zna li neko kolika je registracija? Svratis do Kobre i za par minuta dobijes tacnu informaciju. Mislim da je nekih desetak hiljada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Novembar 30, 2007 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma negledam ja u registraciju, nego mi pade napamet da znam orjentaciono... A motor cu najverovatnije kupiti za nekih 10-ak dana ako neiskrsne neka glupost... Opet ne kupujem na nase table, vec ja moram da ga registrujem, a prvi put radim ovako nesto, pa sta moram dobiti od papira, od prodavca, koji papiri su mi potrebni za registrovanje (motor je ocarinjen, prodaja na ime - ta fora)!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da u ovoj temi poredite 650 i freewind, 350 je po konceptu radna mašina a freewind je težak šminkeraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan nije vec SMINKERAJ od F650GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Dr125, dr350 i dr 650 (freewind) su u principu iste masine sa razlicitom radnom zapreminom...(mislim na konstrukciju masine)...mozda neke male razlike (neka me bolje upuceni isprave ako nije tako)... Evo jos jedan video Dr350 (ko sumnja u to kako ide ): male razlike da to sam i naveo da je masina XF650 modifikovana masina DR650 procitajte i ostale postove a ne samo zadnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 30, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Jako mi se zuri KUPUJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 3, 2007 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bi da te pitam odajle si?Koliko vidim da je motoror koji bi hteo da kupis iz Nisa.Licno sam vozio taj motor i ok-je a od papira i ostalim stvarima ne brini kupio sam 3 ili cetiri motora od istog coveka i svi su ok.Sad imam Apriliu rsv 1000 mile ako nekom treba cisto da ponudim.Ako ti jos neka informacija o tom motoru treba samo pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Decembar 10, 2007 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bi da te pitam odajle si?Koliko vidim da je motoror koji bi hteo da kupis iz Nisa.Licno sam vozio taj motor i ok-je a od papira i ostalim stvarima ne brini kupio sam 3 ili cetiri motora od istog coveka i svi su ok.Sad imam Apriliu rsv 1000 mile ako nekom treba cisto da ponudim.Ako ti jos neka informacija o tom motoru treba samo pitaj. Pa mogao bi pomoci malo, sad sta znam...ako vec poznajes prodavca, raspitaj se koja je zadnja cena, jel padano (neki tezi slucaj) itd. Inace lokacija G.Milanovac kod Cacka!!! A Nis mi malo predalek ???, pa stoga opet gledam ima li nesto blize, mada nije jos ispao iz opticaja. HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Januar 11, 2008 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da vas obavestim...KUPIO SAM MOTOR!!! Iako smo vodili temu o 4t 350 ccm, ja se ipak odlucio za losiju varijantu 125ccm, 2t. Iskrsla mi povoljna ponuda... Uzeo sam Suzuki TS125x 1990 god. 35000km 750 eura. Malo da ga sredim i TO JE TO!!!!!!!!!! Pozz i hvala na svakom savetu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Stojane da nisi mozda kupio motor u paracinu i to stranac i da znas da ne mooze da pridje dr -u 350 uzeo si slabiju kategoriju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro i to nije lose motorce al nije kao dr 350 ,sa srecom da se vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic da li ima neki cross za dobre pare mislim jeftin a da je dobar 125 ccm??[move][/move] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Bokilic da li ima neki cross za dobre pare mislim jeftin a da je dobar 125 ccm??[move][/move] nemam pojma,trenutno sve nesto oko 600 650 cm ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doesen1 13 Napisano Januar 14, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Za neke krsovite predele uzeo bih cross od 125 da je jeftin i da je ok da mi nije zao kada ga izvrnem ili potopim celog u blato ..................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 14, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Za neke krsovite predele uzeo bih cross od 125 da je jeftin i da je ok da mi nije zao kada ga izvrnem ili potopim celog u blato ..................... odakle si ??? imas pp ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stojke 1 Napisano Januar 16, 2008 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: G. Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Stojane da nisi mozda kupio motor u paracinu i to stranac i da znas da ne mooze da pridje dr -u 350 uzeo si slabiju kategoriju.... Ne, nisam ga uzeo u Paracinu... Kupio sam ga od nekog drugara iz G. Milanovca, motor je registrovan... A znam da je dosta losiji od DR350, ali finansijski je duplo jeftiniji. Taj DR mi je bio 1700-1800 eura, a ovo 750eura. Kad ulozim jos 150-200eura bice utegnuto motorce. Dosad sam vozio APN6, sa ovim cu da se malo naucim i onda cu preci i ja u jacu kategoriju. PS. Da li znate gde ima filter vazduha da se nabavi za moju mashinu??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...