Jump to content

Moto Zajednica

tomos bt 50

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 309 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600

Samo sto tvoj motor izgleda mnogo losije od bilo kog kineza, realno tesko ces da dobijes 400e za ovaj bt.. Ako dobijes 250 ja cu te castiti, bez ljutnje ali ne mozes da trazis za motor od 20+ godina te pare a da pritom on nije u savrsenom ili fabrickom stanju. Pozdrav

cena nije fiksna,moze jos dole,masina je kao nova,a motor ide bolje od skutera 50 ccm,jedino ulaganje je da se presvuce sediste,a ne mora...pogledaj kako se krecu cene bt-ova...i jos nesto,SKUTER NIJE MOTOR :moto3:

Druze, ja nemam nista protiv tvog motora ali ne mozes da uporedjujes skuter sa bt-om... Nije ni bt motor nego je moped ako cemo realno.. E sad oko cene, svaki vlasnik moze da trazi koliko zeli za svoj motor ali pitanje je da li moze da dobije tu sumu novca za isti.. evo ja ti zelim da dobijes i 500e za njega ali ljudi ce radije kupiti skuter u fabrickom stanju za te pare nego tomos bt.. Ja sam imao pre 10god bt-a i koliko se secam tada sam ga platio 450e na malu tablu a stanje daleko bolje nego tvoj, jos cilindar bio 38,5... No, ne mesam se vise i necu kvariti oglas ako prodas preko 250e javi da odrzim rec. Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 427 postova
  • Motocikl: U potrazi

Jel od pocinkovanog lima 0.5mm ofarbanog u crveno, onako kao usmerivac znas, zajeban deo zajebne crvene boje koji zajebano sija u mraku i pokazuje naivnim i neupucenim licima da im u susret dolazi opaka masina naopakog karaktera? :D

Brate, bas ti offuju oglas ali imaju i razloga :)

Elem, na motoru pise Honda, a nije Honda?

Migavci su ti velicine stop svetla, sediste ti je pocepano i nikakvo i zakpljeno tankim koncem izgleda uzas, isekao si zadnji blatobran da moze lakse na zadnji, felne su zaradjale i izgrebane kao i auspuh kao i svi delovi na motoru, vidi se da se crnom farbom zamazivalo gde stignes i kako stignes samo da je crno, volan secen pa onda varen kako bi dobio sta? koji look? R? mozda jedino LOL look!

100km od koje generalne, neko ti uvalio razbusen cilindar i to na 42 a ti to zoves novo, ukopao si sledeceg vlasnika jer je to zadnja mera i nema vise busenja, umesto da si razbusio stari cilindar na 38.5 ili 39 ti si uzeo ovaj na 42 i shvatio da ti motor trosi kao da ima 250 kubika? :D

Mnogo skup cilindar i glava sa zatvorenim hladjenjem aaa? Glava nije ali cilindar jeste, veruj mi ;) E da, 42mm, to znaci da je sigurno i radilica busena da bi se uskladio rad, ili to nisi znao da treba jer je 42 velika razlika?

A ta masina ne moze ni sa tih 42mm da ide nista spec jer ima taj fabricki karburator...

a dajem i nju uz motor
sta kao maska ne ide uz motor, ili kao teska srca ces i masku da das? haahaha

A sem svega ovoga, u profilu ti pise trenutno bt 50 :( sa :(, brate tuzni smajli, i ti si tuzan sto ga imas, kapiras? Kupus ti stoji pored motora, u pozadini neka crvena sijera ili sta je vec sto joj je neko pojeo spojler, a na jednoj slici ti cilindri stoje tj glava stoji na stepenicama, ne ne sine u masnoj krpi u ormanu treba da stoji cisto da znas........

Sad ti meni reci kad svega postanes svestan dal ovaj motor realno vredi vise od 150e?

-pa sta ako pise honda?meni lepse izgleda ovako

-to su fabricki migavci

-sediste moze da se presvuce ako nisi znao...i to za male pare

-nisam sekao zadnji blatobran,ne izivljavam se na motoru,nikad ga nisam vozio na zadnjem,pa ni pokusao

-felne su samo malo izgrebane,a nigde nisu zardjale

-auspuh nije nigde zardjao i ima lep zvuk s obzirom da je u pitanju 50 ccm

-na motoru nista nije zardjalo,samo se oljustila farba sa guvernale i to je to..a,da,zardjao je jedan federcic koji drzi copu

-nisam crnom farbom zamazivao gde stignem,nego samo to deklo koje sam kupio od apn-a(zato sto deklo od bt-a nije moglo da stane zbog ventilatora) i deklo kvacila i copu

-kupio sam ga sa takvom guvernalom(ne kaze se volan) i nemam nista protiv,po meni lepo izgleda

-cilindar je iznutra ko nov,nema uopste riseva,motor trosi oko 3 litre

-neznam sta je sve radjeno,pitacu pa cu da ti kazem

-i,veruj mi ide,ide...za 50 ccm 100-105 km/h je i vise nego dovoljno,nema fabricki karburator,nego od 15-ice cini mi se,precnik feltera za vazduh je 60mm

-maska ide uz motor,to sam napisao,da me nebi posle cimali likovi kao ti...otkud znam,mozda neko pomisli da ne dajem masku,to sam napisao cisto iz tog razloga

-tuzan sam sto ne vozim nesto jace,jer vozim 50 ccm vec 5 godina!a,vozio bi ga jos puno,samo nemam polozeno!

-pa sta ako kupis stoji pored motora?sta,motor izgleda drugacije kad je tu kupus?hehe,nemoj da lupetas

-to je mazda 626 coupe,cale je kupi sa takvim spojlerom,imas nesto protiv?

-ta glava je od drugara koji vozi atx-a i on je ostavio tu,veruj mi,ja obozavam motore i cim se vratim sa voznje operem ih i cekaju do sledece voznje cisti

-idemo dalje...nemoj da mi pricas gde treba da stoji glava i ostalo,znam ja sve,iznenadio bi se kad bi znao sta moze da zna dete od 15 godina !

-ne znam sto si se ovoliko nalupetao,svaka ti cast,koliko vidim ti mnogo volis motore po ovome sto si napisao?ja ne bi tako nesto nikad napisao za motor!

ljudi,nemojte da offujete vise kad nikad niste ni videli motor..ovo je smesno sto pricate.. :zdravo:

• Podržavam 3

Nije ni bt motor nego je moped ako cemo realno..

Ovo zaboravih da napomenem, a hteo sam :D

Moped :)

pa sta?aj mi objasni molim te..

covece,ne znam koji je tebi k**** vise... mnogo si dosadan...

kad bi znao kakvo misljenje imam o tebi sad...

nemam vise sta da pricam

cena 350e

• Podržavam 1

Samo sto tvoj motor izgleda mnogo losije od bilo kog kineza, realno tesko ces da dobijes 400e za ovaj bt.. Ako dobijes 250 ja cu te castiti, bez ljutnje ali ne mozes da trazis za motor od 20+ godina te pare a da pritom on nije u savrsenom ili fabrickom stanju. Pozdrav

cena nije fiksna,moze jos dole,masina je kao nova,a motor ide bolje od skutera 50 ccm,jedino ulaganje je da se presvuce sediste,a ne mora...pogledaj kako se krecu cene bt-ova...i jos nesto,SKUTER NIJE MOTOR :moto3:

Druze, ja nemam nista protiv tvog motora ali ne mozes da uporedjujes skuter sa bt-om... Nije ni bt motor nego je moped ako cemo realno.. E sad oko cene, svaki vlasnik moze da trazi koliko zeli za svoj motor ali pitanje je da li moze da dobije tu sumu novca za isti.. evo ja ti zelim da dobijes i 500e za njega ali ljudi ce radije kupiti skuter u fabrickom stanju za te pare nego tomos bt.. Ja sam imao pre 10god bt-a i koliko se secam tada sam ga platio 450e na malu tablu a stanje daleko bolje nego tvoj, jos cilindar bio 38,5... No, ne mesam se vise i necu kvariti oglas ako prodas preko 250e javi da odrzim rec. Pozdrav

hvala ti,dobar si covek :takoje: pozdrav :zdravo:

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

1Mina.gif

Ajmo ljudi spustio sam cenu na 350 :)

Brate nemoj da se nerviras to pod jedan, a pod dva reci mi jel stvarno imas 15 godina? :D

Znaci imas 15 god, oces da prodas 50ccm i da uzmes 125ccm a nemas ni dozvolu nikakvu (a ne mozes ni da imas)?

Vozis bez dozvole moped koji se raspada i jos kazes i 100 na sat itd, good luck ;)

Poenta svega je bila da na forumu za bajkere ne mozes da ofarbas nikoga, ovu cenu mozes da dobijes u selu negde iza vrske chuke nekom isto tako napaljenom, a ovde mozes da ga prodas za 150e, ima jos jedna fora, ljudi ovde se vise loze na staro zardjalo i originalno (da bi ga kao takvog restaurirali) nego zavareno nabudzeno i okrpljeno.

Poz.

• Podržavam 5

1Mina.gif

Brate nemoj da se nerviras to pod jedan, a pod dva reci mi jel stvarno imas 15 godina? :D

Znaci imas 15 god, oces da prodas 50ccm i da uzmes 125ccm a nemas ni dozvolu nikakvu (a ne mozes ni da imas)?

Vozis bez dozvole moped koji se raspada i jos kazes i 100 na sat itd, good luck ;)

Poenta svega je bila da na forumu za bajkere ne mozes da ofarbas nikoga, ovu cenu mozes da dobijes u selu negde iza vrske chuke nekom isto tako napaljenom, a ovde mozes da ga prodas za 150e, ima jos jedna fora, ljudi ovde se vise loze na staro zardjalo i originalno (da bi ga kao takvog restaurirali) nego zavareno nabudzeno i okrpljeno.

Poz.

-sta tebe briga za cenu?ja mogu da stavim koliko hocu,a ti ako neces,nemoj da gledas i tacka..

-kako da se ne nerviram kad si mi sjebao oglas skroz i jos ce to da odvrati paznju potencijalnim kupcima iako nista nije tacno od toga sto si rekao

-imam 15 godina,hocu da prodam motor zato sto necu da rizikujem da me uhvati policija pa posle da najebem,a 125 ccm kupujem tek kad polozim,ali mi trebaju pare za to pa sam poceo da skupljam

-motor se ne raspada,naprotiv u odlicnom je stanju

-ako je nekom prevelika cena,nemora da gleda oglas...neka izadje i molim lepo,a sta se ti tu mesas?nerazumem te uopste,samo pises da bi nesto napisao :neznam:

-ima svakakvih ljudi,neki se loze na ovo,a neki na ono...razumes?

ja jos ludji sto se raspravljam sa tobom! :(:lud::stabre:

• Podržavam 3

• motoras, 2482 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500

Sinko,ako ne zelis komentare onda si trebao zakljucati temu. Inace tema je veoma zanimljiva i ja je rado citam. Simpaticna mi ova rasprava dok jos nema ruznih reci. Hehehe... Tomos k,o Tomos.

• Podržavam 1

• suzuki rider, 365 postova

Mlad si i treba da slusas starije, a narocito iskusnije. Kroz moje ruke je proslo tomosa i tomosa... Koliko kroz tvoje nikad nece. I iskreno, nisi vozio boljeg bt-a pa ti je zato taj tvoj "extra". Razlozi za prodaju nisu bitni, a uoliko zelis da ga prodas stavi neku realnu cenu.

Neki komentari iz ove teme koji su mi privukli paznju, recimo da se radilica busi kada se stavlja veci klip radi uskladjivanja rada, da trosi kao 200 ccm, da moze doticni bt da ide 100 nemaju veze s' vezom, da ne kazem s' mozgom. Ide 80-85 kad izadje iz fabrike, a da bi mogao da ide 100 treba da se useres od friziranja za sta je potrebno povece znanje. Inace, masina u standardu po brzini je tu negde u klasi aprilije rs50 i slicnih zujalica, dakle sasvim dovoljno za tomosa od 50ccm. Korman je fabricki, nije nista budzeno. I na taj komentar neupucenog bih i ja rekao lool. Pregrevanje sa fabrickim cilindrom ne postoji osim ako nesto nije ustelovano kako treba... Ma kako ga ti vozio. Ali sve ovo je vec prica za drugu temu :takoje:

• Podržavam 1

Sinko,ako ne zelis komentare onda si trebao zakljucati temu. Inace tema je veoma zanimljiva i ja je rado citam. Simpaticna mi ova rasprava dok jos nema ruznih reci. Hehehe... Tomos k,o Tomos.

da,ja zelim komentare,ali one koje imaju veze sa motorom..nerazumem komentar: "slikao si motor pored kupusa","pored stoji ona "sijera" kojoj je nesto izgrizlo spojler"...gluposti!

i ono,motor ti vredi 150e...pa nemas tomos automatik ispod 200e :lud:

pozdrav :zdravo:

Mlad si i treba da slusas starije, a narocito iskusnije. Kroz moje ruke je proslo tomosa i tomosa... Koliko kroz tvoje nikad nece. I iskreno, nisi vozio boljeg bt-a pa ti je zato taj tvoj "extra". Razlozi za prodaju nisu bitni, a uoliko zelis da ga prodas stavi neku realnu cenu.

Neki komentari iz ove teme koji su mi privukli paznju, recimo da se radilica busi kada se stavlja veci klip radi uskladjivanja rada, da trosi kao 200 ccm, da moze doticni bt da ide 100 nemaju veze s' vezom, da ne kazem s' mozgom. Ide 80-85 kad izadje iz fabrike, a da bi mogao da ide 100 treba da se useres od friziranja za sta je potrebno povece znanje. Inace, masina u standardu po brzini je tu negde u klasi aprilije rs50 i slicnih zujalica, dakle sasvim dovoljno za tomosa od 50ccm. Korman je fabricki, nije nista budzeno. I na taj komentar neupucenog bih i ja rekao lool. Pregrevanje sa fabrickim cilindrom ne postoji osim ako nesto nije ustelovano kako treba... Ma kako ga ti vozio. Ali sve ovo je vec prica za drugu temu :takoje:

vozio sam jednog bt-a,ali je bio mnogo spor...pa procitaj sta je napisao aleksandar,pa onda moj odgovor..zato sam stavio razlog za prodaju...

ja iskreno ne znam sta je sve radjeno na bt-u,dodji pa ga probaj jedan krug i videces kako ide...to za pregrevanje ne znam,on se pre grejao ali se nikad nije pregrejao,samo je bio vreo cilindar,a sada mlak posle isto vremena voznje...svejedno,ne moze da se pregreje :)

the_phenom hvala ti i pozdrav :zdravo:

• Drug član, 1056 postova
  • Motocikl: Majesty 250, Burgman 400

1Mina.gif

Poz.

A jel ti nije neprijatno da tako razgovaras sa klincem? Nisu mi jasni ljudi sto ti daju pluseve. E PA ON IMA 15 god i zeli da proda svoj motoric,lepo mu reci koliko odprilike da trazi pa sta da uradi da malo sredi motoric da bi uzeo vise para i td. A ne glumis velikog znalca ispred klinca. STRASNO MENE JE SRAMOTA NE ZNAM DA JE TEBE,al svaka ti cast0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif MOJI PRIJATELJI BAJKERI KOJI SU PRAVI BAJKERI OVAKO NESTO NIKAD NAPISALI NEKOME NE BI.........

VIDIM IMAS MOG BRATA POPSIJA U PRIJATELJIMA E VIDIS ON JE OKORELI BAJKER I TAKO JEDNOM SLOBODNO MOGU RECI DETETU NIKAD NEBI REKAO TAKO SARKASTICNE STVARI1lud.gif Al ok ti vozis rn6n 1care.gif uuuuuuuu1lol.gif1lol.gif1lol.gif1lol.gif

• Podržavam 8

da,ja zelim komentare,ali one koje imaju veze sa motorom..nerazumem komentar: "slikao si motor pored kupusa","pored stoji ona "sijera" kojoj je nesto izgrizlo spojler"...gluposti!

PUSTI POJEDINCE. Nego iskreno u necemu su upravu motor si malo precenio pogledaj u oglasima stavio sam bratov skuter za 300eur a moze i nize a gospodska voznja je upitanju pa i to ljudi nece... Moj savet smanji cenu koliko god mozes pa polako skupljaj dok neskupis za bolji motoric kao sto smo svi MI sem ukoliko nismo imali MAMU I TATU da nam kupe motorcine. Tako da polako i sa ciljem i sve moze0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif

• Podržavam 4

PUSTI POJEDINCE. Nego iskreno u necemu su upravu motor si malo precenio pogledaj u oglasima stavio sam bratov skuter za 300eur a moze i nize a gospodska voznja je upitanju pa i to ljudi nece... Moj savet smanji cenu koliko god mozes pa polako skupljaj dok neskupis za bolji motoric kao sto smo svi MI sem ukoliko nismo imali MAMU I TATU da nam kupe motorcine. Tako da polako i sa ciljem i sve moze0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif

da,ali ako spustim puno onda mozda i ne skupim za taj motor koji hocu...sacekacu jos jedno 3-4 meseca,pa ako ga ne prodam,onda cu da ga dajem u zamenu... :neznam:

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Bolje da odma zna da ne moze da dobije 430 i 400e nego da se smori kad dodje leto i kad ga usere da ga proda nekome za max 200e pa tek tad da se smori sto je puno ocekivao.

A pre svega nisam ni znao da ima 15god dok nije to rekao ovde negde..

Sta da uradi da sredi motor, pa ne moze mnogo da uradi ima glavu i cilindar on drugog motora ne moze da stavi masku, bzv da mu kazem oljusti to crno i nek neko ofarba lepo itd, ipak je to tomos, ako ga jednom nabudzis i skrpis posle je mnogo tesko da se vrati na fabriku nego ako je samo zardjalo i prljavo, i ja sam tako nekada davno sjebao dva mopeda budzenjem pa mi posle bilo zao...

Elem, Lasko, ovo sto se tice pojedenog spojlera kupusa i ostale zajebancije, ne utice na to koliko je tvoj motor dobar ili na njegovu cenu, utice na sveobuhvatni utisak koju slika prenosi psiholoskim putem, znaci, ako si stavio biciklu u shupu pored uglja i ako si stavio isti taj bajs pored cistog lepog zida koja ti se slika vise svidja? Sigurno ne ova u shupi bez obzira na bajs a te stvari ostavljaju utisak na kupca ili ti u prevodu "ne uliva mi nesto poverenje ovo okruzenje u kom se motor(bajs) nalazi", jer kad nesto prodajes i stavljas slike moras da ostavis sto bolji utisak i da to predstavis u sto boljem svetlu ili sto realnije to vec zavisi od tebe, al ne mozes ga slikati pored kupusa cilindri i glave stoje pored stepenica (na kisi npr) itd, nije profesionalno, nije ni ocekivati da ti to znas sa 15 god koliko kazes, ali evo ti besplatna lekcija pa ako ti se svidja ti usvoji ako ne ti usvoji nesto drugo, poz.

ps. vidi ga, ko nov, utegnut, da sad ne pitamo starog vlasnika dal ga je dao i ispod 200e...

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/87129-prodajem-tomos-automatik/page__p__1399168#entry1399168

Bolje da odma zna da ne moze da dobije 430 i 400e nego da se smori kad dodje leto i kad ga usere da ga proda nekome za max 200e pa tek tad da se smori sto je puno ocekivao.

A pre svega nisam ni znao da ima 15god dok nije to rekao ovde negde..

Sta da uradi da sredi motor, pa ne moze mnogo da uradi ima glavu i cilindar on drugog motora ne moze da stavi masku, bzv da mu kazem oljusti to crno i nek neko ofarba lepo itd, ipak je to tomos, ako ga jednom nabudzis i skrpis posle je mnogo tesko da se vrati na fabriku nego ako je samo zardjalo i prljavo, i ja sam tako nekada davno sjebao dva mopeda budzenjem pa mi posle bilo zao...

Elem, Lasko, ovo sto se tice pojedenog spojlera kupusa i ostale zajebancije, ne utice na to koliko je tvoj motor dobar ili na njegovu cenu, utice na sveobuhvatni utisak koju slika prenosi psiholoskim putem, znaci, ako si stavio biciklu u shupu pored uglja i ako si stavio isti taj bajs pored cistog lepog zida koja ti se slika vise svidja? Sigurno ne ova u shupi bez obzira na bajs a te stvari ostavljaju utisak na kupca ili ti u prevodu "ne uliva mi nesto poverenje ovo okruzenje u kom se motor(bajs) nalazi", jer kad nesto prodajes i stavljas slike moras da ostavis sto bolji utisak i da to predstavis u sto boljem svetlu ili sto realnije to vec zavisi od tebe, al ne mozes ga slikati pored kupusa cilindri i glave stoje pored stepenica (na kisi npr) itd, nije profesionalno, nije ni ocekivati da ti to znas sa 15 god koliko kazes, ali evo ti besplatna lekcija pa ako ti se svidja ti usvoji ako ne ti usvoji nesto drugo, poz.

ps. vidi ga, ko nov, utegnut, da sad ne pitamo starog vlasnika dal ga je dao i ispod 200e...

http://forum.bjbiker...68#entry1399168

Opa aleksandar je fin momak ustvari0takoje.gif Ne znam koliko imas godina al svakako da sa petnaest god ne razmisljas racionalno kao sa 25 ili 30 i vise... Svakako svako ima pravo da stavi cenu koju hoce al realnost je da ce ga drzati na oglasu godinama sa tom cenom. Kapiram da je 250 eur ok cena a on neka sam razmisli1neznam.gif

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Ja bih sa ovog oglasa eventualno kupio onaj dzak kupusa.Jel se vi drogirate pa polemisete o ovom krsu na tri strane...

• Podržavam 7

Ja bih sa ovog oglasa eventualno kupio onaj dzak kupusa.Jel se vi drogirate pa polemisete o ovom krsu na tri strane...

ne bih da se svadjam,ali preskoci me...radi nesto drugo...:zdravo:

• Svrati ponekad, 360 postova
  • Motocikl: TDM 900

Pitanje je mozda glupo, ali na koga se vodi motor?Ako se ne vodi na Laska u sta sumnjam jer je maloletan, a kao takav nema ni ovlascenje da proda to motorno vozilo, kako moze da oglasava prodaju BT-a?

Recimo da imam prava koliko i on da prodam taj moped.

Prodajem BT iz ovog oglasa, cena das koliko das 1moto3.gif

• Podržavam 1

Pitanje je mozda glupo, ali na koga se vodi motor?Ako se ne vodi na Laska u sta sumnjam jer je maloletan, a kao takav nema ni ovlascenje da proda to motorno vozilo, kako moze da oglasava prodaju BT-a?

Recimo da imam prava koliko i on da prodam taj moped.

Prodajem BT iz ovog oglasa, cena das koliko das 1moto3.gif

vodi se na jednog caletovog prijatelja...zvali smo ga i nije problem za prenos uopste... :zdravo:

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Sashac bas super sto pametujes klincu od 15 godina... jeste da od lupa gluposti,i malo je nerealan ca cenom,ali njemu to ude u rok mladosti,a vama starijima u rok gluposti...

• Podržavam 13

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja