blacksmithevic 0 Napisano Novembar 16, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Brus Motocikl: Honda CM CUSTOM 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav dobri ljudi! Zovem se Aleksandar, iz Brusa sam, po zanimanju nastavnik engleskog, od skoro vlasnik Honde cm custom 125 koja je ujedno i moj prvi motor. Dakle, moje "iskustvo" vožnje motora može stati u 200 km, ali od proleći planiram da motor koristim za odlazak na posao kad god vremenski uslovi to dozvoljavaju. Veoma mi je drago što ovaj postoji forum gde ću pronaći odgovore na sva pitanja koja me zanimaju, a kojh kao kod svakog početnika ima na pretek. Duga je zima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13323 Napisano Novembar 16, 2012 Ne silazi, 7516 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Profesore, prvo se kupi motoric za posao... To Vam se dopadne pa bi krenuli u neke obilaske, pa krenete u razmatranje neke masine iz srednje kategorije i to tako ide. Sada ste u upali u kolo i nema vam izlazka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Novembar 16, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...