shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sstruja i wulfy samo vas gledam Koja je ovo ljuta makina @Pablo Tebi specijalna pomoc kubikaza je: 75? ccm ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Novembar 28, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Da to nije BSA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj, hm, sjecam se ja SFRJ i iz price sta je to bilo u Tomosovim radnjama... Ne odgovaram vise ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dex, nazalost NE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne secam al sam poslao PP. Vise nista ne pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Novembar 28, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Neznam, mislim da je neki Italijan tu pocetkom 70'god, ali jednostavno ne mogu da ga nadjem. Pogledao sam sve casopise i sajtove koje znam ali jednostavno nema ga. Imam utisak da je to Laverda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost opet krivo ;D Dex ajmo i treci pokusaj, ovog puta sa kviskom ;D Wulfy ti je previse pomogao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 28, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan sstruju i wulfyja BANOWATI pod hitno !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mikko daleko su da im banem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Novembar 28, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ma necu da lupam. NEZNAM i NEZNAM :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Opet sam gledao i trazio i NEZNAM :'( :'( :'( :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Novembar 28, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan da nije moto morini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sto ovo lici na horeksa,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Novembar 28, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je Puch Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Shejtan nije online pa da ja odgovorim da jos nema tacnog odgovora Pitanje uopste nije tesko, boza u odnosu na moja pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 28, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mikko daleko su da im banem ;D Ma banucu ja tebi ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 28, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E vas dvojica, ovo je sve salata !!! dajte nesto teze !!! jbte, polomih mozak i ne mogu da se skinem sa kompa ! ZAKLJUCAVAJTE TEMU I OVU DVOJICU ZAJEDNO !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan E vas dvojica, ovo je sve salata !!! dajte nesto teze !!! jbte, polomih mozak i ne mogu da se skinem sa kompa ! ZAKLJUCAVAJTE TEMU I OVU DVOJICU ZAJEDNO !!! ;D Bar je ovo pitanje lako Poznata marka, poznati dizajn, prodavali su se i kod nas (SFRJ)... Pa ono moje pitanje Brough Superior je bio prototip pa je odgovoreno Sto si odmah na kraj srca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 28, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ili nsu 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 28, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan JAWA??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne i Ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je samo za Mikku, dakle nije u pitanju marka, to se zna ;D Koja godina je u pitanju? Mala pomoc: Ima teleskopski viljusku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci sstruja i wulfy samo vas gledam Koja je ovo ljuta makina @Pablo Tebi specijalna pomoc kubikaza je: 75? ccm ;D ;D Norton 750 Fastback Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Norton 750 Fastback Bravo!!! Tacan odgovor! Hoces li iskoristiti svoje pravo da zadajes glavobolje ili da postavim sledece pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Norton 750 Fastback Bravo!!! Tacan odgovor! Hoces li iskoristiti svoje pravo da zadajes glavobolje ili da postavim sledece pitanje Ma postavi ti pitanje.Ja nisam nesto dobar sa old timer-ima Al evo i kratkog teksta o tom Nortonu iz Moto magazina: Veoma interesantan trenutak u Tomosovoj istoriji bila je kratkotrajna saradnja sa cuvenim engleskim proizvodjacem Nortonom.Kao grom iz vedra neba odjeknula je 1970. godine vest o pocetku proizvodnje,bolje receno sklapanja Nortona 750 Fastback,koji je nosio oznaku TN,sto je bila skracanica za Tomos-Norton.Srecnici koji su imali da odvoje tadasnji milion i po dinara mogli su u Tomosovoj radnji da kupe Nortona.Tada je tacno toliko kostao ponos Crvene Zastave - Fica.Treba naglasiti da je to bilo kao kada bi sada u svojoj lokalnoj piljarnici ugledali Hayabusu po ceni jugica.Naravno,sve sto je lepo kratko traje,pa se i ova cudna saradnja brzo ugasila,a Norton je i onako vec sa obe noge bio na kori od banane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo neceg iz novije moto istorije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...