Petar 31 Napisano Novembar 28, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Paloma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Nije usisivac, ajde ovako... Danas ta kompanija ima proizvod koji koriste i muskarci i zene, imaju poprilicno agresivnu reklamnu kampanju, tako da ko ne koristi njihove proizvode, sigrno je cuo za njih, (cuj culi, drzali u rukama sigurno...) i ajde jos jedna mala pomoc, zemlja porjekla je Velika Britanija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Wilkinson ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 28, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan IMT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan HE, ovo nisam znao valjda zato sto koristim Gilette :) Mislio sam da je Nimbus u pitanju, Danski proizvodjac, ista konstrukcija, 4 cilindra redno-longitudinalno postavljeni sa kardanom sa leve strane... proizvodili usisivace pre i posle motora Shejtane, CESTITKE! Mozes da postavis sledece pitanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan IMT? Sedi 1! Wilkinsom iz 1912, 4 cilindra, 848cc, vodeno hladjenje... vec je odgovorio shejtan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Novembar 28, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Covece pa ovo je bio neki Gospodski motor :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Wilkinson ;D Vjerovali ili ne ovo je tacan odgovor od motocikla do brijaca mozda jednog dana prvo budemo vozili, a onda sviramo na yamahi ;D Dakle, u pitanju je Wilkinson TAC (Touring Auto Cycle) u pocetku pogonjen sa 4-cilindricnim motorom od 676 ccm hladjen vazduhom. Kasnije prelaze na vodeno hladjene motore zapremine 848 ccm da bi na kraju dosli do 996 ccm. Ah, da, proizvodio se od 1908 do 1914 godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dajte jos nesto, bas je interesantno. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Covece pa ovo je bio neki Gospodski motor :o Obrati paznju na godinu kada je napravljen, a ima i prednje i zadnje vjesanje :o i za gospodu prenos kardanom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 28, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhh zakasnih !!! E vas dvojica, bas nam lomite mozak ! ;D ajmo dalje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ja postavim jedno Koji je sad ovaj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Novembar 28, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu da pogadjam kubikazu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da si iz blokova, bistar decko ;D ;D ;D evo ja da ti pomognem 7.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan da nije ARIEL? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne idemo dalje;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Francuski Dollar 750 iz 1932 sa V4 agregatom koji se koristio i u avionima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 206 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan S' pocetka tridesetih... au, pa Evropljani sve napravili prije Japanaca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slusaj bre ti ;D ;D Pa pusti me da se qrcim malo :o Ti i wulfy ste bolesni ;D ;D Ja se polomih da nadjem odgovore na vasa pitanja, a ti ko iz topa strasno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy-ju i sstruji bi trebalo zabraniti da odgovaraju vec samo da postavljaju pitanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Novembar 28, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan S' pocetka tridesetih... au, pa Evropljani sve napravili prije Japanaca ;D To jes', ali... Japanci su sve to napravili BOLJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Novembar 28, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Wulfy-ju i sstruji bi trebalo zabraniti da odgovaraju vec samo da postavljaju pitanja lako njima kad imaju knjige... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Novembar 28, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Vala i ja se iscepa trazuci!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter84 17 Napisano Novembar 28, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Da li MORAS da odgovoris tacno da bi postavio pitanje ili moze prekoreda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 28, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam svima al toliko sam postavljao pitanja da sam pozeleo da odgovaram Evo, ubuduce cu samo nagovestiti da znam odgovor ili poslati na PP Da li MORAS da odgovoris tacno da bi postavio pitanje ili moze prekoreda? Nema zvanicnih propozicija, al ako se neko iscimao da nadje tacan odgovor dobija pravo da sledeci rostilja Posto sam ja pokvario igru, shejtan ima pravo da ponovo postavi pitanje ili da ustupi nekom drugom ili tebi P.S. SStruja je podmitljiv kada je u pitanju prasence Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...