sstruja 115 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan talijano!!! Ako je potrebno toliko pomoci, jeste Italijan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan laverda..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan FB MOndijal, na prvi gled, ali proveravam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan FB MOndijal, na prvi gled, ali proveravam He, he, ne vara te pogled :) ai pitanje nije bilo tesko, zar ne??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan molim da u buduce budete malo zagonetniji. A sad jedno lakse pitanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Hm ajdmo redom je li Englez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan molim da u buduce budete malo zagonetniji. A sad jedno lakse pitanje.. Tko nebi prepoznao HUSQVARNU sa tim auspuhom 498 ccm 36 KS/6400okr/min omjer kompresije 8,5:1 , a vozila je na mješavinu 50%benzin:25%benzol:25%metanol i jurila oko 185 km/h i da sve to u periodu cca 1930.-1935. godine M900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Tko nebi prepoznao HUSQVARNU sa tim auspuhom 498 ccm 36 KS/6400okr/min omjer kompresije 8,5:1 , a vozila je na mješavinu 50%benzin:25%benzol:25%metanol i jurila oko 185 km/h i da sve to u periodu cca 1930.-1935. godine M900 alal vera majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan odaklejeovočudo :o ikakosezove ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam da je pitanje lako, za ljubitelje. Ovo cudo lici na prvi pogled na Temple Anzani, ali cudan mi polozaj pogona i lanca magneta. Proveravam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih rekao da je ovo temple anzani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 22, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E ovako. U pitanju je definitivno V twin,zapremine je izmedju 750 i 1000 ccm, vesanje nazad ne postoji, a napred je vrlo cudna varijacija lici vise na sam pocetak veka. Kako vidim nema kocnice, nema menjac po rpredpostavljam da je neki board racer. Razvod je vrlo cudan i definitivno je agregat doradaq nekog od tada postojecih (MAG,JAP,INDIAN,ANZANI). Generalno je slika losa pa bi bila od pomoci pored godine, koja je problematicna, bar neka naznaka. Mislim da je u pitanju amerikanac, i to neka od varijacija Indiana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je zaista unikatno pa hajd da ga malo pojasnim jos jednom slikom sa druge strane ( nadam se bez ljutnje m900) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 22, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Eh da zaboravih zapreminu mu je 1100 ccm ali po cilindru ;D sto ce reci 2200 kubika a evo mu i veceg brata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Nema ljutnje, pa ja ovo shvaćam kao školu i razmjenu znanja i iskustva , a ne kao takmičenje . Nadam se da i drugi članovi prate ovaj kviz i uče iz njega . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Kada budem navatao nekog domaceg Talijana da mi prevede tekst ( motociclismo de epoca) napisacu nesto o tome , radi se u stvari o ,,radnoj masini,, ciji je posao bio da pravi firung ( zavetrinu )biciklistima zbog pstizanja vecih brzina ovaj je snimljen na Pirelijevom velodromu. Evo pitanjca. Koji ili ciji je ovaj mali cvaja? Izvinjavam se zbog neobradjenih fotki fotoshop mi je otisao u majc.... shoping. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Februar 23, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Italijan je sigurno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan Italijan je sigurno!!! Nije Talijan , ali ova firma jedno vrijeme bila je vlasnik talijanskog Aermacchia Bogdane jel ovaj ? Malo je noviji i nema paralelogram , ali na tvojoj slici piše da su ga radili od 1948-1966. Pogađajte dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Tacno taj lep mali ( citaj jeftin ) Harly Davidson iz cuga se moze poznati po rezercoaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto ti je pun mesec poceo sam da odgovaram na sopstvena pitanja :-\, m900 pomozi nekim dobrim pitanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga odma sam video da je predhodna skalamerija sa anzeni agregatom, ali me struja zavrnuo ko nogavice. U buduce slusam samo sebe, a kviz postaje jako zanimljiv, jos kada bi se uklucilo jos par likova, cisto zbog masovnosti. A ti Bogdane ne zanovetaj i potrudi se malo, internet je pun koje kakvih slikica motora... A moja arhiva je jos praznjikava..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Februar 23, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan HD-125S-1948 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Jebi ga odma sam video da je predhodna skalamerija sa anzeni agregatom, ali me struja zavrnuo ko nogavice. U buduce slusam samo sebe, a kviz postaje jako zanimljiv, jos kada bi se uklucilo jos par likova, cisto zbog masovnosti. A ti Bogdane ne zanovetaj i potrudi se malo, internet je pun koje kakvih slikica motora... A moja arhiva je jos praznjikava..... Ti si rekao da je Temple Anzani a nije! Anzani masina mozda jesta ali ram nije! Izvini sto sam te zavrnuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Februar 23, 2008 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Tacno i slikovito Rider na tebe je red. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider 3 Napisano Februar 24, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Ljeljenča Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' da probam,ali ste svi "teski igraci" Ne znam mozda je vec i bilo,ako jeste,sorry... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...