Kypck 188 Napisano Decembar 19, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Srecno momci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja navijam pored Gabora i za HRC !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Decembar 19, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u toku desavanja na Dakar testovima, jel Honda sa CRF 450 agregatom,, ili je to nesto modifikovano za duzi vijek trajanja masine Ako sam dobro shvatio, zasnovana je na CRF450X modelu, sa nekim promjenama, tipa dodatni hladnjak za ulje, dupli EFI sistem... HRC novotarije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Decembar 19, 2012 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude offtopic, da li ovdje pricamo samo o ucescu nasih na Dakaru ili uopste o Dakaru ? . Da ne otvaram posebnu temu... Sve sto je vezano za Dakar. Samo jasi, svi su nasi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Decembar 20, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam uvek voleo da gledam Dakar. Pa kada se setim samo kada sam poceo da gledam Dakar na TV "BK" secate se toga? Tada jos nije bilo kablovke itd. A oni poceli to da prikazuju. To sam uvek obozavao da gledam. Skroz mi je cudno od kako su prebacili za juznu Ameriku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Decembar 20, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam gledanje zapoceo, relativno od skora jer za neke od vas tu sam dijete mada imam 25godina! Bilo je to, u 23h na EuroSport a roditelji samo govore zar nije vrijeme da spavas ujutru je skola, a ja sve te ekstremno avanturistice sportove posebno cijenim! U tom periodu je bila jos popularan i prilicno konkurentna Yamaha, a dosta ih je nosilo reklame Goooooo ili Gaulesis cigarete Nek neko objavi satnica TV prenosa i koje Televizije ce sve da vrse redovne preglede,,to bi bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 20, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan I sad će ići u sitne sate i to na Eurosportu (u uobičajeno vreme, bez pomeranja) i na ReTeSeu (kasnije u toku noći ili malo i sutra). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Hej breee , pa nekada smo ustajali ( 70-tih) da gledamo boks , u zadnje vreme i tenis , pa sta je onda tek (zadovoljstvo ! ) ustati i gledati DAKAR , pa se vratis u krevet i zacinis "zornjakom" ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Gledam posle pregled zbivanja. Ne bih ustao u 4h da gledam pa da mi je rodjeni brat na TV-u. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GaborDakar 70 Napisano Decembar 21, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo me krecemo na sesti Dakar sa KTM 450 RALLY REPLIKOM ja se nadam da ce ove godine stici do cilja 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi pojasnio , auditorijumu , sta znaci TO : "RELLY REPLIK" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GaborDakar 70 Napisano Decembar 21, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo sta vas interesuje u vezi Dakara 2013 bicu Vam na raspolaganju od danas pa do kraja rallya!sa postovanjem Gabor Saghmeister Krecemooooooooo! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GaborDakar 70 Napisano Decembar 21, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rally Replika je tip motora koji su KTM inzinjeri pravili i ispitivali iskljucivo za Dakar da bi skinuli ostale proizvodace ja mislim da su i uspeli 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 21, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Oh ja se zabrinuo .. datum se blizi a informacija jako malo ali evo .. stizu informacije iz prve ruke ! IDEMOOOO !!!! SA GABOROM DO POBEDE ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GaborDakar 70 Napisano Decembar 21, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Konferencija za stapu je 27 decembra sa pocetkom od 13h u Zemunu iza EuroPetrolove pumpe u hotelu Garni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 21, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred majstore!!! Da te zdravlje i motor posluži stižeš!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 21, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo me krecemo na sesti Dakar sa KTM 450 RALLY REPLIKOM ja se nadam da ce ove godine stici do cilja Komšo, koja je razlika između KTM-a 690 i ovogodišnjeg 450 (zašto i koji je bolji) i kakvi su tvoji utisci o jednom i drugom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Decembar 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred Gabore svi smo uz tebe!!! P.S.Kao i svake godine do sada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 22, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Maloprije sam procitao vijest, KTM je objavio da Coma nece ove godine ucestvovati na Dakaru, zbog povrede ramena. Umjesto njega ce nastupiti Kurt Caselli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 23, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja sam to pročitao ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86378-budjenje-honde/page__pid__1417260#entry1417260 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Decembar 23, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja sam to pročitao ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86378-budjenje-honde/page__pid__1417260#entry1417260 Ove dvije teme treba spojiti, da se ne ponavljaju stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 23, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ili će se poruke u onoj temi drastično prorediti, a ova će naglo živnuti s početkom relija. Negooo, gde nam je kolega Vladas iz Argentine? Godinama smo imali odlične fotke i reportaže iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Gabore srecno! Pratim i ove godine!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Macakr6 75 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: cb750f kr250s zzr600 xt350 dr650djebel vt600shadow gsx1100r vfr400r 650tangai yzf6r gsxr600r zx6r YZFR6R Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred Gabore svi smo uz tebe!!! P.S.Kao i svake godine do sada! bravo majstore samo da te zena neostavi ceo dan na motoru 24 h nije to velika razlika,daj gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alera 96 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 455 postova Lokacija: Vinkovci, Hrvatska Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan S nestrpljenjem ocekujem pocetak Rally-a! Gabore je li sve rijeseno oko kotizacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...