RAmireZ 1240 Napisano Januar 13, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan A da ne pričamo o poziciji? Taman se opustio i lepo ga je krenulo. Opušten može napraviti bolji rezultat. Ja mislim da je veći užitak imati svog takmičara do poslednjeg kilometra relija. Prošle godine mi je bilo šugavo da pratim posle petog dana, kad je Gabor odustao. Kako god vozio, makar ga i na leđima nosio, samo da prođe kroz cilj !!!! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4936 Napisano Januar 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se! Veliki je uspeh prvo dospeti a posebno završiti ovakav reli. Važno je da se spase od težih padova i povreda. Ako može u prvih 50 ravno je pobedi na Dakaru. Ali opet kažem: važno je da ne odustane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 13, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i pregleda jucerasnje etape: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4453 Napisano Januar 13, 2013 Svrati cesto, 3564 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neki nas? http://www.dakar.com.../rider/129.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 13, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Sveza.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Januar 13, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neki nas? http://www.dakar.com.../rider/129.html Biće Hrvatskog porekla. Ima ih 300-400 iljada u Čileu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Januar 13, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je verovati ovoj francuskinji koja iz nepoznatog razloga čita komentar na Engleskom, Despres je dobio 15min. kaznu i nalazi se 24 min. iz lidera t.j. oko 6. mesta. S obzirom, da je i ona deo ovog jadnog i bednog medijskog pokrivanja Dakar-a ne bih je uzimao zdravo za gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Januar 13, 2013 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neki nas? http://www.dakar.com.../rider/129.html Biće Hrvatskog porekla. Ima ih 300-400 iljada u Čileu. Da je medju prvih deset bio bi nas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 13, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je verovati ovoj francuskinji koja iz nepoznatog razloga čita komentar na Engleskom, Despres je dobio 15min. kaznu i nalazi se 24 min. iz lidera t.j. oko 6. mesta. S obzirom, da je i ona deo ovog jadnog i bednog medijskog pokrivanja Dakar-a ne bih je uzimao zdravo za gotovo. 15 minuta za promenu agregata koji je uzeo od Dobrovskog i verovatno još 15 minuta za današnje postavljanje potpunog novog agregata,a možda i 30 minuta, nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Januar 13, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda tabela na zvaničnom sajtu jutros. Ne znači da neće da se promeni do večeras ili sutra ujutru: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Januar 13, 2013 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako dobije još 15min. to ga izbacuje iz prvih 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Sorry za off. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 13, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sveže!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Januar 13, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Sorry za off. A znas li kako si ti nastao? takodje sorry za off 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Januar 13, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan @BRACO Ja sam rodjen u Bosni, ziveo sam u Bosni i dosta rodjaka i prijatelja imam u Bosni. Opusti se i ne shvataj nista licno. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 13, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima par stvari koje ne znam kako funkcionišu na Dakaru... u toku trkačkog dana imaš specijale i deonice koje spajaju specijale... samo se specijale mere? (pitanje)... Ljudi kreću rano i ceo dan peglaju. Moje je pitanje, kada jedu? Dal je ona varijanta polupansion (dorucak i vecera) ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 13, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Auuu Popsy samo na hranu mislis! :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre, ja reko obesio si neku informaciju iz bekstejdza, a ti se sa Popsijem natezes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Januar 13, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 13, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna od juče iz rečnog korita 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Januar 13, 2013 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima par stvari koje ne znam kako funkcionišu na Dakaru... u toku trkačkog dana imaš specijale i deonice koje spajaju specijale... samo se specijale mere? (pitanje)... Ljudi kreću rano i ceo dan peglaju. Moje je pitanje, kada jedu? Dal je ona varijanta polupansion (dorucak i vecera) ? 1.mere se specijale 2.jedu kad stignu(kad toče gorivo i sl.) 3.polupansion(ujutru u kampu dobiju doručak,energetske table i napitke nose sa sobom za ceo dan ,a uveče ako stignu na vreme dobiju večeru) Nego juče nije bilo asistencije vozačima na kraju dana. Spavali su u nekoj školi na podu i kako sam razumeo bilo je veoma zabavno,ono hrkanje ,prdenje ,smrdenje i ostale čari (kao u JeNeA) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4453 Napisano Januar 13, 2013 Svrati cesto, 3564 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ima par stvari koje ne znam kako funkcionišu na Dakaru... u toku trkačkog dana imaš specijale i deonice koje spajaju specijale... samo se specijale mere? (pitanje)... Ljudi kreću rano i ceo dan peglaju. Moje je pitanje, kada jedu? Dal je ona varijanta polupansion (dorucak i vecera) ? Postavlja se i pitanje kako obavjaju fizioloske potrebe. Zamislite specija od 600 km vozi se ravna deonica, auto, brzina preko 150 km/h, trba stati, skinuti pojaseve, izaci..obaviti sta treba pa obrnutim redosledom ponovo uhvatiti tempo a razlika u generalnom 3 min. Uz to niste Peterhanzel nego Juta Klajsmit. Pre desetak godina dok se vozilo u Africi a specijali od 400-500 km bili redovni a poneki i preko 900 km, citao sam u nekom auto casopisu da je Sleser koristo pampers a bilo je i drugih prirucnih sredstava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 13, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ovima u automobilima i kamionima je bar lako, samo izbace dupe kroz prozor... ali kod bajkera to ne moze jbg, nema prozor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...