Kiusuke 0 Napisano Novembar 15, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozz, imam par pitanja jel vredi uzeti ovaj motor? Jel mozda ima neko iskustva sa ovim motorom? I zanima me i kvalitet izrade motora i da koliko trosi odp to bi bilo sve Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Novembar 15, 2012 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi imaš sve o tom Sachs-u, pa mislim da ćeš brzo doneti pravi zaključak. Beži što dalje od njega... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/7215-sachs-x-road-125/page__p__116921__hl__sachs__fromsearch__1#entry116921 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry.46 2 Napisano Novembar 16, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vladimirovac- Pancevo Motocikl: Aprilia RS 50 Replica Prijavi odgovor kao problematičan Bezi sto dalje od njega,ima ga drugar,stvara jake vibracije tokom voznje,leti se mozes voziti samo u vecernjim satim posto se brzo pregreje,delova nema nigde... sve u svemu dobar za izbegavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Novembar 16, 2012 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj drugar da izvines malo kaki, svaki jednocilindras vibrira, a to sa pregrevanje je cista laz Ja sam posle pokusaja jedne kupovine preko foruma(isto neozbiljne jel) i nerealnih ponuda za motor od 125kubika lepo kupio novog i vozio ga 2 sezone, a te problme nisam primetio. Drugi vlasnik ga vozi vec godinu dana i nije se zalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan E da se ja javim kao vlasnik Sachs,sachs ti dobra marka,potrosnja znaci normalna voznja i na otvorenom. Varira izmedju 3 i 3,5 naravno Kad. Ga vozis kao divljak ide najvise do 4,sto se tice pregrejavanja nikad u zivotu se nije pregrejavao vozim ga svaki dan,presao Sam dosta ,vibracije nisu strasne,à delova ima diler imas u beogradu i ne znam gde jos msm da Ns i sabac. Za te pare bolje da uzmes sachsa koji je novijeg godista i ima lep dizajn nego raspalu RS125 kao sto vozi harry46 Msm da je druze tebi cilj da se sto vise navozas tako da uzmi sachsa to ti je moj predlog Harry46.jesi ga probao?ako si ga probao onda i ti i tvoj drugar serete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan I jos nesto kazi ti svima nama koliko si do sada ulozio u taj tvoj RS i. Koliko trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Harry.46 2 Napisano Decembar 3, 2012 U prolazu, 17 postova Lokacija: Vladimirovac- Pancevo Motocikl: Aprilia RS 50 Replica Prijavi odgovor kao problematičan Chris95, u moj Rs ulozeni je samo redovno ulje za mesavinu i svecica,ocigledno neznas sta je RS,pa da tako pricas,vozio sam sachs,meni se licno motor ne svidja,to je moje misljenje,ima jako lose vile koje kod vecine procure posle 10000km,prednost je sto stvarno malo trosi,ali zato i ne ide nesto po meni motor ima puno nedostataka,a sad svako ima svoje misljene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi jos racunaj da ces dosta da ulozis u njega izvini ja znam sta je mito tako da je to isti djavo,nisu lose vile nego semerinzi fabricki to Kad procura i stavljas druge trajace osim ako si bas baskuz pa nje svaka veca rupa tvoja,za supermoto ide on dosta dobro ne brini i lezi u krivini kako hoces kazes puno nedostataka aj navedih da vidimo koji su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 3, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko godina krenem iz Čačka za N. Sad . Čim sam izašao na ibarsku - sustignem jednog momka na ovakvom Sachsu 125, al pošto nisam žurio - nastavim da vozim iza njega. Kad smo stigli do skretanja za Lajkovac, momak uspori i pokaže mi da stanem. Stanem pored i on me pozove na kafu - tu na OMV pumpu. OK. stanemo mi tu, ispričamo se, ja ga baš pošteno propitao o tom motoru i čovek mi ispriča sve najbolje, još kaže da celo leto ide sa njim na relaciji KV - BG - svaki vikend i nikad nikakav problem. Nastavili smo dalje zajedno do Beograda, on otišo u grad, ja produžio dalje. Motor mu se nigde nije pregrevao, a baš smo vozili u proseku 80 - 100 celim putem . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4909 Napisano Decembar 3, 2012 Drug član, 1874 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hej momci, tema je X-road 125. A činjenica je to dobar motor. Ja sam jedno vreme imao i Rs125 i njega, i mogu da uporedim. Glavna stvar je da je taj motor projektovala fabrika dok je još kosooki nisu kupili i uradili su dobar posao. Čak je jedna verzija proizvođena u Nemačkoj(Suzuki agregat i Brembo kočnice) Tamo je još uvek na ceni u obe verzije. Druga verzija je sa Franko Morini agregatom i kocnicama koje nisu Brembo ali su ø320mm i ubijaju kako koče. Istu geometriju ima i čuveni model Sachs XTC sa kojim deli ram, točkove i vešanje. Moj zaključak je da je to super i pouzdan motor za početnika kao i za grad(za to sam ga ja kupio) Aprilia je druga priča i imam je i dalje jer sam je davno kupio i to mi je bio prvi ozbiljniji motor pa ga samo zbog toga i držim. Za taj agregat (rotax 122) je propisano da se generalna radi na 10 000km, da se vrši remont pumpe za ulje(ne jednom si čuo savet da treba sam da praviš mešavinu direktno u rezervoar), da se češće pojebe karburator da se čisti auspuh od naslaga ulja, da jebe rave ventil, da plastični zupcanici u menjaču vole da otkažu itd. Rs jeste dobar motor, čak je u toj klasi najbolji zajedno sa Cagivom Mito, ali naprosto ne daje koliko traži, pogotovo ako neko moze da vozi nešto jače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano Decembar 3, 2012 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan E tu si upravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...